REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Paleologu: Într-o ţară normală preşedintele comunică cu societatea, răspunde la întrebări, participă la dezbateri

Paleologu: Într-o ţară normală preşedintele comunică cu societatea, răspunde la întrebări, participă la dezbateri

Replica API 6 noiembrie 2019 | 07:24 193

Invitat la o emisiune televizată, candidatul Partidului Mișcarea Populară, Theodor Paleologu, a vorbit despre campania pentru alegerile prezidențiale și cum a afectat criza din Guvern din ultima perioadă această campanie, care, potrivit spuselor lui Paleologu, nu a existat.

”Problema din momentul de față este legată de campania pentru alegerile prezidențiale, faptul că am avut trei săptămâni în care criza guvernamentală a bruiat complet campania electorală. Acum suntem în ultima săptămână, domnul președinte continuă să refuze orice fel de dezbatere și îl vedem dând indicații prețioase pe la ministere. Sunt de părere că este o fugă de dezbatere și nu doar din partea președintelui României, ci și a lui Dăncilă sau Barna. Într-o țară normală președintele comunică cu societatea, răspunde la întrebări, participă la dezbateri, într-o tară normală există astfel de dezbateri înainte de alegerile prezidențiale, mai presus, într-o țară normală nu există astfel de crize politice. Iar referitor la lipsa dezbaterilor, un astfel de comportament ar fi drastic sancționat de către alegători”, a spus acesta.

Tot în cadrul emisiunii, Theodor Paleologu a vorbit și despre Victor Ponta și ”trădările” din interiorul partidului PRO Romania. Amintim că unii dintre aceștia, reprezentanți ai partidului PRO Romania au acordat vot favorabil pentru investirea Guvernului Orban, aducându-l în discuție și pe Mihai Tudose.

”Toată discuția dintre Ponta și Tudose este de fapt care e mai trădător decât celălalt, dar am avut un spectacol comic cu Tăriceanu, țineți minte când a trădat Guvernul Dăncilă, toate discuțiile sunt de fapt o comedie de Caragiale dar jucată de actori triști, este o comedie într-o viziune tragică. Citez din nou din Caragiale: Trădare fie dacă o cer interesele partidului, dar să o știu și noi”, a comentat Paleologu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa comunice domnule este abia la litera c analfabetul!
1
0
Cine sa voteze un asa urat, barbos, incruntat in poze de zici ca ne anunta de un viitor negru ca smoala, care reprezinta partidul chiorului si al col. Tuciureesu? Romanii nu-s tampiti. Lui Klaus ii ia 2 case justitia? Si care-i problema? Se supune justitiei. Asta e moralitate si normalitate. Klaus respecta legile ca si oamenii de rand. Bravo. Dar noi votam Barna.
1
1
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
2
0
Si tu, cu partiduletul pe care il reprezinti, ai contribuit la lipsa dezbaterii in campanie. Sau nu crezi ca toata circareala asta cu motiunea, cu guvernul trece-nu trece a fost montata d-aia? Daca nu crezi, esti cretin. Daca era liniste, aveai dezbatere. Si exista pericolul sa fie intrebat Werner ce mai spune de penali cand justitia a ajuns la concluzia ca trebuie sa i se ia doua case. Verdict definitiv. Deci, cat timp i-ai oferit balamucul necesar punand votul la motiune, n-ai dreptul sa pui intrebari. Si sa te dai mireasa neprihanita!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272