REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Panoul din sensul giratoriu de la Cora, afectat de furtună. Şoferii care au circulat prin zonă, la mila Celui de Sus

Panoul din sensul giratoriu de la Cora, afectat de furtună. Şoferii care au circulat prin zonă, la mila Celui de Sus

Replica API 4 august 2019 | 00:31 274

Şoferii care au circulat pe bulevardul I.C. Brătianu după furtună au constatat că o bucată din panoul situat în mijlocul sensului giratoriu din capătul Podului de la Butelii stă să cadă! Situaţia a fost transmisă şi autorităţilor, pentru că şoferii se temeau că se prăbuşeşte o bucată metalică şi nu excludeau producerea unei nenorociri. Intervenţia a venit însă după câteva ore bune.

Primăria Constanţa a precizat că: "Cei de companiile de publicitate au fost somaţi, încă de dimineaţă (duminică, 4 august - n.r.), să remedieze tot". Abia duminică seara au sosit la faţa locului şi cei care au intervenit pentru degajare, mai exact pompierii, iar la faţa locului a fost prezentă şi o maşină a Poliţiei, pentru fluidizarea traficului. Din fericire, de pe panou atârna doar folia pe care scrie numele hipermarketului din zonă. Aceasta a fost îndepărtată.

Amintim că judeţul Constanţa a fost sub cod portocaliu de vreme rea, ploaia şi vântul puternic provocând, sâmbătă, numeroase pagube materiale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salut! Geo, aia nu a fost adiere de vant... Printre altele, foloseste si ca punct de reper pt cei ce nu sunt din Constanta! Gandim si noi inainte sa postam?
0
0
Oare ziaristul este scolit la Vatican si nu a avut cum sa cunoasca realitatea romaneasca? Pai sa-i dam o mana de ajutor. Soferii si-au bagat p..a,au dat in piz.. ma-sii situatia,nicidecum nu si-au amintit de Dumnezeu si de originea lumii,de cele spirituale. Despre sperante,ele sunt un flor in fata p..ii fata de ce castiga firmele agreate de primarii sau CNADNR pentru panourile cu pricina. Sunt proaste? Pai ce e bun la noi,decat forta de munca exploatata pe bani cat sa supravietuiasca in scop lucrativ?
2
0
Panourile de genul trebuie interzise, nu le vad rostul.. decat sa se faca bucati la prima adiere de vant
5
0
sunati la primarie, ca e plin de sefuti de birouri si inspectorasi de specialitate, cu facultati la privat
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272