REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Paradisul Cerealelor, un nou concept de alimentație sănătoasă, în Constanța. Video

Paradisul Cerealelor, un nou concept de alimentație sănătoasă, în Constanța. Video

Virgil STOIAN, Mirela PASCAL 16 februarie 2024 | 00:00 5257

Un concept unic și inedit, dedicat atât copiilor, cât și adulților cu suflet de copii, a apărut de ceva timp, la Constanța. Dacă, încă, n-ați auzit despre Cereal Paradise, ei bine, dați o fugă pe strada Mihai Viteazu, vizavi de Tomis Mall, și vă veți convinge singuri: o lume minunată, colorată, un paradis al cerealelor. Este o afacere îndrăzneață pe piața din Constanța, iar decorul colorat cu personaje animate îți dă senzația că ești într-o lume a poveștilor. Paradisul Cerealelor vă așteaptă cu o gamă variată de cereale și nu numai, iar gazdele Delia Moga, Ionuț Anghel și Robert Cercel, cei care au adus acest concept în Constanța, vă așteaptă cu multe surprize. Aceștia au povestit cum a pornit proiectul, dar și cum a fost primit în orașul de la malul mării.

Paradisul Cerealelor, un nou concept de alimentatie sanatoasa, in Constanta. VideoRobert Cercel, Mirela Pascal și Delia Moga

Baloane, cereale de tot felul, personaje din desene animate, voie bună... așa te întâmpină noul local din centrul orașului. Cereal Paradise a fost ideea lui Robert Cercel, un cunoscut antrenor de fitness, Ionuț Anghel și a Deliei Moga, este un concept total diferit, despre care nu s-a mai auzit în orașul de la malul mării. Adresat celor mici, și nu numai, cu o gamă variată de cereale, localul a reușit să atragă deja prichindeii care se simt ca în povești. Cereale colorate și aromate, lapte de toate culorile, dar și o atmosferă caldă și intimă sunt ingredientele care fac pe cei care ajung aici să zăbovească câteva ore bune. Și, foarte important, aici se pot organiza și evenimente, respectiv zile de naștere sau pur și simplu petreceri private.

Paradisul Cerealelor, un nou concept de alimentatie sanatoasa, in Constanta. VideoRobert Cercel și Delia Moga

De precizat că există și variante vegane de cereale, dar și lapte vegetal și fără lactoză. Laptele este colorat cu ajutorul unor coloranți alimentari, 100% naturali. Nu este schimbat gustul sau textura, ci doar culoarea.

Paradisul Cerealelor, un nou concept de alimentatie sanatoasa, in Constanta. VideoLaptele colorat cu ajutorul unor coloranți alimentari, 100% naturali

De unde a pornit povestea Cereal Paradise?

Dar, haideți să vedem de unde le-a venit fondatorilor ideea acestui loc magic, de poveste. „Ideea mi-a venit dintr-o vacanță în Dubai unde am văzut conceptul și am văzut că prinde. Acolo, lumea e mult mai deschisă. Erau persoane de toate vârstele care veneau și mâncau cereale. E un concept care la noi, în Constanța nu există. Noi am început totul ca o pasiune, și e destul de greu la început. Avem și cereale fără zahăr, îndulcite cu stevia. Laptele este colorat cu ajutorul unor coloranți alimentari, 100% naturali. Nu este schimbat gustul sau textura, ci doar culoarea“. a declarat Robert Cercel, unul dintre inițiatori.

Paradisul Cerealelor, un nou concept de alimentatie sanatoasa, in Constanta. VideoCereal Paradise

Localul e plin de copii

Delia Moga, partea feminină a afacerii, este încântată că localul e plin de copii: „Am deschis de aproape o lună. E plin localul de copii, nu e nimic mai frumos decât inocența unui copil și ne bucurăm. Cerealele le aducem din America, cele mai căutate sun Lucky Charms, sunt pe mai multe sortimente: ciocolată, bezele, biscuiți. Avem lapte colorat, cu coloranți care nu fac rău copiilor, totul e natural.“

Ionuț Anghel, un alt inițiator al proiectului, a declarat: „Am călătorit alături de Robert și am văzut un viitor frumos pentru copiii din Constanța.“

Paradisul Cerealelor, un nou concept de alimentatie sanatoasa, in Constanta. Video
În concluzie, iubitorii de cereale, și nu numai, sunt așteptați la Cereal Paradise, cel mai colorat local din Constanța, situat în centru, pe strada Mihai Viteazu nr. 17. Locația are peste 100 de variante de cereale, 15 tipuri de lapte, 10 variante de toppings și multe alte produse. Și, ca un ultim detaliu, cei doi asociați nu se opresc aici: promit alte surprize, despre care vă vom povesti într-o ediție viitoare.

Paradisul Cerealelor, un nou concept de alimentatie sanatoasa, in Constanta. VideoCereale Lucky Charms

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212