REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PARCARE DE BIZON! Trotuar BLOCAT ORE BUNE de un taxi!

PARCARE DE BIZON! Trotuar BLOCAT ORE BUNE de un taxi!

Replica API 31 decembrie 2018 | 00:44 537

Constănțenii reclamă, în repetate rânduri, faptul că trotuarele străzilor municipiului Constanța, indiferent că este vorba despre artele principalele sau despre cele secundare, din cartiere, sunt blocate de autoturisme parcate necorespunzător. Nici vorbă de acel culoar de cel puțin un metru, care ar trebui să fie lăsat liber pentru a permite trecerea pietonilor!

O reclamație privind un astfel de incident ne-ar parvenit de la un cititor al „Replica de Constanța”. Cititorul reclamă faptul că sâmbătă, 29 decembrie a.c., trotuarul străzii Soveja, în apropiere de intersecția cu strada Zmeurei, a fost blocat, ore bune, de un taxi. „Acest șofer trebuie să fie pe prima pagină. Ore bune nimeni nu a putut trece... Păi dacă e liber de sărbători, să fie și la melteni”, a transmis cititorul „Replica de Constanța”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
natie de cocalari in trafic si pe jos . atarnatori asistati hoti si koorve. huo , fi miar scarba.
6
0
a cumparat un taxi din germania,cred ca a depasit a distanta de la pamant la luna,oricum nu mai fuctioneaza
1
3
Noi stim alta legenda in care se facea c-o posteam pe ma-ta!
3
3
Legenda spune ca s a oprit sa si cumpere tigari oar cei de la Uber l au blocat ca sa mai faca si ei ceva bani, am zis.
0
3
Hotarari de consiliu imbecile. Platesti loc de parcare dar nu si voie decat intre orele 17 - 08, in rest pe unde poti, chiar daca vii dimineata de la serviciu. Dupa ce dormi un pic trebuie sa stai cu ochii pe locul de parcare poate se elibereaza. Am votat numai imbecili Asta meritam. Fa locuri de parcare, nu blocuri pt toti macjedonii din primarie, si dupa aia pune pilonii. Aprppo, a cui este afacerea, un pilon 450 lei x ?? , cat a scos ?
9
5
Doamne nu mai vine Uber si Taxify la CT,odata?Sa scapam de laturile umane care sunt taximetristii!
16
3
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
8
2
In marile orase asa este in toata lumea.Sursa de bani pentru administratii.Alta problema:se fac in nestire masini care merg cu peste 200 pe ora dar viteza e limitata la 120-130.Numai in Germania pe autostrazi viteza e nelimitata.
1
6
Pai nu ati pus piloni in tot orasul circulati pe langa ei!N-au crapat inca toti turnatorii oamenii de bine de pe timpul lui Ceao.Am trimis scrisoare lu' Mosu ca in 2019 sa scapam de toate fosilele comuniste si cum Mos Craciun se ezista ati belit poola!
7
12
In cazul celor de la romaris hartia este pentru altceva,este firma cu cei mai IMPUTITI colaboratori !Daca vrei IMPERTINENTA foloseste romaris !
16
1
sunati cu incredere la politie, serviciul rutier si, mai devreme sau mai tirziu, se rezolva cumva. Inteleg ca nu avem destule locuri de parcare dar se poate lasa un petec de hirtie cu numar de telefon in parbriz, in caz ca totusi deranjezi pe cineva. La constanta maimutele nu pot nici macar sa citeasca de pe poarta garajului NU PARCATI cu litere de jumate de metru
12
3
Si stiti ce se intampla de chemati locala? Vor declama un articol care le interzice sa dea amenda melteanului DACA NU LOCUIESTE FIX PE STRADA AIA, daca nu e la masina. Asa ca, ce cititi voi ca dau astia amenzi, e praf in ochi. De aia isi si permit meltenii.
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212