REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Parcări de milioane... AMENDA, la City Park Mall!

Parcări de milioane... AMENDA, la City Park Mall!

Replica API 25 iulie 2018 | 09:48 467

Locurile de parcare în municipiul Constanța au devenit o problemă din ce în ce mai mare. Așa cum ne-am obișnuit ani la rând, în sezonul estival orașul de la malul mării este aglomerat de turiștii care sosesc pe litoralul românesc. În această situație ne aflăm și acum, la mijlocul verii, când cei care doresc să servească masa la unul din mall-urile din oraș, sau pur și simplu să facă cumpărături, se înghesuie în parcările mall-ului, dar și pe iarbă.

Parcarea mall-ului City Park este ‘ticsită’ de mașini, atât cea interioară cât și cea exterioară. În speranța găsirii unui loc de parcare, și neșansa de a nu obține asta, unii dintre turiștii ajunși pe litoral optează pentru cea mai ușoară și totodată păguboasă soluție: parcarea pe iarbă sau în locuri interzise. În cursul zilei de luni, 23 iulie a.c., un constănțean aflat și el în căutarea unui loc de parcare la mall-ul din centrul orașului, a surprins și a fotografiat un autoturism parcat… pe iarba parcului Tăbăcărie, chiar lângă semnul care interzice această faptă. Se pare că cele două parcări ale mall-ului nu fac față fluxului de mașini. Unii constănțeni critică această situație și aruncă vina pe cei care, potrivit lor, parchează acolo deși fac doar o plimbare prin parcul Tăbăcărie. “O parte dintre cei parcați aici nici nu vin în mall, nu au treabă cu City Park, ei se parchează aici mașinile dar se plimbă prin parcul Tăbăcărie sau în Satul de Vacanță. Cum să mai avem și noi loc de ei?”, a precizat un constănțean.

Reamintim că sistemul automatizat de intrare/ieşire cu bariere şi tichete implementat de City Park Mall este criticat de constănţeni. Mulţi dintre cei care au testat noua metodă implementată de reprezentanţii mall-ului sunt revoltaţi de modul de organizare. Aceştia susţin că este un proiect defectuos şi care, pentru o persoană ce nu cunoaşte şi nici nu primeşte informaţii despre modul de utilizare, devine un adevărat coşmar. Pe lângă persoanele care au trecut prin această situaţie, afectaţi sunt şi toţi ceilalţi şoferi care doresc să plece din parcare din cauza blocajului care se produce.

Paula SOLOMON

Citește și: HAOS în parcarea de la City Park Mall, după introducerea taxării: ‘Aglomeraţie, nervi, stres... este un sistem defectuos!’

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clujul are multe probleme, sufera din toate punctele de vedere, este un oras supraapreciat, eu cred ca Constanta este peste Cluj, constantenii sunt norocosi.
2
10
Fatalaauu ! Dute la Iasi intr-un schimb de experienta. Poate se prinde ceva si de tine.
8
1
nu-ti place ca nu e iarba si nu sunt boscheti sa faci sex oral .....protejat ?
6
6
https recorder ro salutari-de-la-constanta-orasul-care-moare
7
3
De zece ani traiesc in Cluj, vin acasa de doua ori pe an, parca e greu sa traiesc intr-un oras fara mare. In schimb Constanta a ramas cu zece ani in urma. Nu exista grad de comparatie, oamenii educati, in transportul public este atat de curat zici ca in fiecare statie sunt spalate cu detergent, nu sunt spalate, oamenii respecta si pastreaza. Baza sportiva, parcari supraetajate in cartiere, drumuri bune, treceri de pietoni bine semnalizate, cosuri de gunoi, parcuri intretinute, nu tin minte sa fi intrat in magazin sa nu mi se raspunda la salut, salarii bune si angajatori care respecta angajatii
20
3
Galati is a dump!
7
5
Acum, intre noi fie vorba, are dreptate si Ginuta. Acolo e teren viran, nu e parc. Daca ar fi amenajat cum trebuie, acel cetatean nu ar avea cum sa ajunga acolo cu masina. Cat despre articol si faptul ca oamenii nu sunt informati si ce mai scrieti acolo. Pe acel tichet pe care il primesti scrie mare: Se valideaza inainte sa iesi din parcare ! Daca nu l-ai validat, n-ai cum sa iesi. E destul de logic, trebuie doar sa citesti daca tot nu ai mai vazut asemenea tehnologie inovatoare. Mai mult decat negru pe alb ce informatii mai vrei ?
3
1
Ne dam in cap ca prostii, needucati exista peste tot si in dobrogea, moldova, ardeal, oltenia pentru toti trebuie sa existe lege care sa se aplice. Cu totii suntem constienti ca avem infrastructura aproape 0 pentru un oras de nivelul Constantei, care ar fi trebuit sa fie primul oras dupa capitala. Problema in orasele sarace este marea lipsa de educatie, daca exista nu se ajungea in halul asta. Nu sunt vinovati cei care au votat cu psd de a ajuns orasul asa, cei mai vinovati sunt cei care nu au votat.
17
2
Locuri de parcare la mall se gasesc, dar acum trebuie sa platesti parcarea!! Moldoveanu nu avea bani la el probabil! A zis sa o lase la umbra!!
7
7
Acel mall si toate constructiile din parc trebiesc daramate si reamenajat parcul!Orasul trebuie resistematizat!Mormintele acelea care tin de loc de parcare care nesimtitii care ne conduc le-au dat voie chiar si pe bulevardele mari trebuiesc duse la fier vechi!Pentru un oras frumos exista solutii foarte bune dar nu avem conducatori buni!
11
4
Idiotii de mai jos il protejeaza pe cel care a parcat acolo, asta-i mentalitatea autentica de moldovean borat. Nu-i de mirare ca Galatiul este un jeg de oras, mizer, pustiu si sarac.
10
10
Mai ginutza, acolo in Galati - cocina cum ii zici tu...e mai ok decat in cocina de Constanta...iti spun din surse sigure, dar oriunde trebuie sa existe si bizoni ca respectivul care a parcat acolo.....dar eu cred ca tu incurci Constanta cu vreo metropola adevarata asa ca ce sa zic...trezeste-te la realitate ca dormi pe tine...
11
11
Inchideti accesul pentru parcarea dinspre Lacul Tanacariei. Acela a fost provizoriu. Trebuia sa se reamenajeze dupa terminarea extinderii mall -lui. Autoritatiile ce asteapta?
7
2
Tu votezi cu psd.ul . Acest oras nu mai este in top 10 din Ro. Se intrece cu teleorman, vaslui, calaras, ialomita, si inca cateva. Nu exista parcari, in cartiere se parcheaza numai pe trotuar. Nu mai exista parcuri - s.au construit biserici blocuri mall.uri cacanarii si altele si ce a mai ramas este neingrijit si se asteapta sa cada de tot ca sa poata sa vanda. Nu avem spitale nu avem trotuare nu avem spatii verzi nu avem un circuit istoric care sa atraga turistii. Mazare a facut cluburii de noapte in loc sa se preocupe de valoarea istorica a acestui oras.... samd... asta e oras? Comuna
21
6
Cocina e la voi, daca erati metropola aveati si locuri de parcare pe masura.Dar sunt insuficiente,iar in sezon estival e o mare problema Vreti turisti pe litoral, dar asigurati-le si conditii de parcare, ca omul de aia are masina, sa calatoreasca cu ea.Si in cazul de fata nici macar nu e verde spatiul, e pamant, deci paguba nici macar nu exista.
20
9
Gina , stai linistita , cocina noastra e cu mult mai jegoasa si imputita decat a lor , te-ai gasit tu lupul moralist care traiesti intr-o hasna de oras !
22
6
Galati.....moldoveni...... ce sa le ceri............invatati sa parcheze ca la ei in cocina!
17
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272