REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Parcul din fața Universității Ovidius a ajuns vai mama lui! Video

Parcul din fața Universității Ovidius a ajuns vai mama lui! Video

Victor ROTARU 24 octombrie 2022 | 00:00 2429

Construit în urmă cu aproximat trei ani, „Ovidius Park”, este unul dintre cele mai verzi și noi parcuri din Constanța. Cu toate acestea, chiar lângă noul parc, zace un alt parc, amplasat în fața corpului A al Universității „Ovidius” din Constanța, ce pare uitat de lume. Acesta este lăsat în paragină, mobilierul este complet dezafectat, gunoaiele sunt prezente la tot pasul iar din buruieni, mai că te aștepți să iasă cine știe ce vietate.

În fața corpului B al Campusului, regăsim poate unul dintre cele mai frumoase parcuri ale Constanței. Zilnic, băncile din parc sunt arhipline, fie de studenți, fie de oamenii din zonă care caută un moment de liniște. La polul diametral opus, la nici 50 de metrii de noul parc, tronează un alt parc, sau cel puțin rămășițele acestuia, ce se află într-o stare continuă de degradare, cu toate că este tranzitat  zilnic de sute de studenți, întrucât se află chiar între stația de autobuz și corpul A.

Față de noul parc, care este bibilit constant, parcul vechi este uitat de lume. Băncile abia dacă mai au câteva șipci prinse pe cadrul metalic, gunoaiele se regăsesc la tot pasul, nici măcar iarba nu este tunsă, cu toate că în noul parc această operațiune se face periodic. Pe alocuri, în vechiul parc, se regăsesc și obiectele munci ale fetițelor ce își fac veacul pe variantă, și chiar obiecte de mobilier aruncate ca la groapa de gunoi.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În România întotdeauna de vină sunt conducătorii. Doamne ferește să aibă vreo vină cei care aruncă gunoaie la tot pasul. Românul e cetățean liber și suprasaturat de drepturi din naștere.
0
0
Ce păcat, pe vremea lui Dany totul era tuns ca să îl vadă studenții când venea cu bemeveu lui n***u și cobora cu mersul lui balanganat de gigolo. Chiar el dădea ordin sa fie ras totul sa vadă bine pe geam cine mai vine cu parandaratul sau vreo gagica bună. Mare om Dany.
1
2
Il cresc in functie, director ceva pe Stere Galan si face el cafenele si restaurante in parc si gata.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212