REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Parlamentari europeni, scrisoare către Dăncilă, consternaţi de REFERENDUM: Are potenţialul de a dăuna copiilor

Parlamentari europeni, scrisoare către Dăncilă, consternaţi de REFERENDUM: Are potenţialul de a dăuna copiilor

Replica API 5 octombrie 2018 | 00:28 338

Mai mulţi europarlamentari i-au trimis o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, pe 2 octombrie, în care îşi exprimă ”consternarea” cu privire la organizarea referendumului pentru familie, apreciind că această redefinire a familiei are potenţialul de a dăuna copiilor din toate familiile, conform mediafax.ro.

"Am fost consternaţi să aflăm că referendumul privind definirea familiei ca fiind între un bărbat şi o femeie va fi organizat pe 6-7 octombrie. Această redefinire a familiei are potenţialul de a afecta copiii din toate familiile prin promovarea mesajului că familiile monoparentale, formate din parteneri necăsătoriţi, din familiile cu copii crescuţi de bunici, din familii curcubeu şi din toate celelalte familii care nu intră în definiţia strictă propusă de referendum nu merită să fie recunoscute şi protejate.

Prin permisiunea ca acest referendum să continue fără asigurarea formelor alternative de recunoaştere legală pentru familii, păreţi a fi complice la continuarea încălcărilor drepturilor omului şi drepturilor celor care trăiesc în familii «nontradiţionale»", se arată în scrisoarea trimisă de 47 de europarlamentari premierului Viorica Dăncilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nerusinati ce sunteti! Nu va e rusine de copiii vostri? Mergeti la vot, comunistilor.
0
2
economia duduie ,avem autostrazi de nu mai e loc pe harta de ele ,scolile sunt toate moderne si spitalele fac transplant de creier gratuit pt votantii pesede si cacatii care se uita la antena 3 deci ati terminat cu bunastarea tarii si acum faceti referendum pe bani multi pt poponarii din bor si pedofilii din biserica .bravo natiune
7
2
De ce acei europarlamentari nu isi vad de necazurile si problemele din tarile lor ? Fiecare popor este liber sa aleaga. La fel au legiferat prin constitutie cel putin 12 state est europene din care jumate sunt natii crestine membre UE.
4
7
Sunteti niste homosexuali, care va place sa o luati in dos, e viata voastra, faceti ce vreti cu ea, asta nu inseamna k noi ceilalti nu vom merge sa votam DA.
7
7
eu pensionaru homosexual si pedofil voi vota contra la referendum ,mai vreau si eu o prospatura si pentru mama Vasile.
11
14
Tara vrea referendum in care sa sa fie LEGE: sa nu mai fim condusi de penali si de HOTI. Legile sa fie facute pentru tara si popor nu pentru toti HOTII care au jecmanit tara si pe noi toti. Si mai vrem legi aspre pentru toti cei care au furat tara: averea TOATA confiscata URGENT si puscarie grea pentru HOTI nu ca acum de parca sunt in excursie, vacanta NU! La puscarie! Asta-i bascalie in obrazul celor furati si distrusi.
19
5
nu au ei nimic in comun cu poporul , care le-a dat girul - fara a realiza ce nenorociti sunt si ce interese marsave au- de ce jigodiilor ordinare nu ati pus o intrebare corecta, credeti ca va mai merge cu presul, oricum lumea nu se va prezenta la vot cu exceptia voastra- de ceb doua zile, puscariasul draknea are probleme cu ridicarea mortilor din morminte?
17
8
Cred ca si-o trag intr ei aia 47. Probabil belgieni si olandezi.
15
11
Vasilico ti-au tras-o!
18
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212