REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Pedeapsa Elenei Udrea a fost SUSPENDATĂ!

Pedeapsa Elenei Udrea a fost SUSPENDATĂ!

Replica API 21 decembrie 2018 | 00:29 332

Încă o pedeapsă la închisoare a fost suspendată! De data aceasta este vorba despre Elena Udrea, după ce apărătorii săi au formulat contestaţii faţă de formarea completurilor de 5 judecători de la ÎCCJ.

Avocatul Elenei Udrea şi Alinei Bica a depus vineri o cerere de eliberare la Tribunalul Penal din districtul Pavas, situat la periferia oraşului San Jose, informează site-ul de ştiri AmeliaRueda.com, conform stiripesurse.ro.

În acest context, Biroul pentru Evaluare Tehnică şi Relaţii Internaţionale (OATRI) din cadrul Ministerului Public din Costa Rica a transmis vineri că Elena Udrea şi Alina Bica sunt în continuare în arest preventiv şi că, până în momentul difuzării acestei ştiri, România nu a anulat solicitarea de extrădare. "Instituţia se va consulta cu autorităţile din Românía pentru a clarifica informaţiile despre acest caz", a transmis OATRI.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu pe Dragnea pana la un punct il pot intelege. Este un infractor care lupta pentru libertatea lui. Asa cum fac cei mai multi, cei mai lasi desigur, si fiecare o face cu mijloacele la dispozitia lui. Cei mai vinovati sunt insa aceia care ii permit, care il ajuta sa faca statul praf ca sa scape. Iar prima si cea mai grava vinovatie o are CCR.
2
0
CCR-ul e unealta ticaloasa cu care face asta. Trebuie sa ii tinem minte pe ticalosii care fac asta, incepand cu Dorneanu si terminand cu Morar. Astia trebuie sa intre in lista rusinii nationale, sa iti fie rusine si sa vorbesti cu ei pe strada.
3
0
Pentru prostovanii de mai jos si altii ca ei,suspendarea,deci nu anularea pedepsei se face tocmai pentru a fi judecat cazul in baza unor probe reale cu judecatori impartiali. Udrea facea cam singura parnaie si in numele altora lasati sa zburde liberi. Abia acum cei abuzati dar si cei privilegiati vor fi judecati pe bune. Udrea va face oricum parnaie,e limpede,insa vor intra si unii care azi se lafaie in bani si pozitii mari in afaceri si politica,prin institutiile tarii. Sau ce,vreti sa nu fie bagati la zdup si mafiotii?
2
2
Creierul acestor completuri si iertarea tuturor este Tudorel Toader !--Rusine justitiei !
2
0
esti un retard al societatii. sinucide-te!!!
2
0
O pandeste potera pe nutica atunci cand va veni tara asa cum asteapta vulpea langa un lac sa vina iepurii de camp ca sa bea apa.Daca e desteapta nu trebuie sa vina in tara pt ca tot condamnare va lua si la rejudecare
3
0
Mue Dinamo !
1
2
de-abia o asteapta, s-o linga-n bijboasca pe Nuti.
5
0
Bravoo ..Eu ma bucur sincer pentru asemenea intamplari...furati si voi daca puteti si va duce capul
1
6
Hansa ia cu executare si corveta de arabi ia cu suspendare. Nu am nici in clin nici in maneca cu Hansa...!
6
0
mare noroc cu puscaria din costa rica,caci altfel hotii cei mari in romanica sunt scutiti prin lege de pedeapsa,aici injustitia din romanica este atat de evidenta ca ma face sa cred ca daca zilnic as lichida un magistrat si un politician ,somnul meu ar fi la fel de linistit precum al unui prunc,legea in romanica este facuta de hoti in folosul talharilor
14
4
Bravo CCR, sa se iroseasca asa frumusete de femeie in tenebrele Costaricai? Voi sunteti nebuni, fata a plecat la plaja nu la bulau. Hai PSD, Bravo PSD!!!
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272