REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Percheziții de amploare la Baza Militară Mihail Kogălniceanu

Percheziții de amploare la Baza Militară Mihail Kogălniceanu

Virgil STOIAN 30 septembrie 2022 | 11:27 5096

Percheziții de amploare în județul Constanța. Astfel, într-o anchetă a DNA, s-au efectuat 26 de percheziții domiciliare în câteva zeci de locații reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale. Potrivit informațiilor noastre, printre locațiile vizate este și Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 29 septembrie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat 26 de percheziții domiciliare în câteva zeci de locații reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea autorităților judiciare SUA.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.” au transmis reprezentanții DNA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu scrieti cine sunt suspectii noi putem crede ca sunt americani. Si daca e vorba ca dosarul e al DNA inseamna ca sunt suspecti de coruptie. Adica cei care conduc lumea sunt corupti? Ha ha ha! Asta spune multe despre evenimentele care se petrec la nivel mondial de la sfarsitul celui de al doilea razboi momdial incoace.
1
2
Pe Procurorul spagar Nita Teodor cand il ridicati, am inteles ca un ONG de 2 lei ii da premiu pe la Haga, sa vezi ca il retrag cand ajunge in puscarie pentru spaga, cum zici ancheta penala
7
3
La aeroport cind veniți? E acolo o corupție.
5
1
Unde vine perchezitia la hotelul cu c***e sau la statia de motorina ?
6
1
f*t si romancele si pe romani in acelasi timp
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614