REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PERICOL! Un șofer recidivist, BEAT MORT, rula HAOTIC pe străzile din Constanța

PERICOL! Un șofer recidivist, BEAT MORT, rula HAOTIC pe străzile din Constanța

Replica API 16 octombrie 2018 | 00:04 386

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a făcut-o lată. Doar ce trecuse de un ”hop” și scăpase ca prin urechile acului, în sensul că primise o pedeapsă cu suspendare pentru că a condus, sub influența băuturilor alcoolice, un autovehicul neînmatriculat. Însă, acum a băgat în sperieți participanții la trafic, în sensul că, beat mort, rula cu o autoutilitată în mod haotic. A fost arestat.

Polițiștii din cadurl Serviciului Rutier Constanța, la data de 14 octombrie a.c., ora 19.20, au depistat un bărbat, Liviu Cazan, în vârstă de 45 de ani, din Constanța, care a condus o autoutilitată pe bulevardul 1 Mai. Acesta rula haotic, iar când a fost tras pe dreapta, oamenii legii au observat că emana halenă alcoolică. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța pentru a i se preleva probe biologice, unde de asemenea a refuzat testarea. Inițial, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar pe data de 15 octombrie a.c. a fost prezentat instanței de judecată care a dispus sa arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Constanța. Conducătorul auto în cauză este recidivist, fiind în perioada termenului de încercare pentru o durată de 3 ani, deoarece în luna noiembrie 2016 a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 4 luni închisoare cu suspendate tot pentru infracțiuni la regimul rutier (alcool și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat).

”Condamnă inculpatul Cazan Liviu pentru infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului la pedeapsa de 2 an inchisoare. Condamnă inculpatul pentru infracţiunea de punere in circulaţie şi conducere a unui vehicul neînmatriculat la pedeapsa de 1 an inchisoare. Contopeşte cele două pedepse cu inchisoarea, aplică pedeapsa cea mai grea de 2 ani inchisoare la care se adaugă sporul de 4 luni inchisoare, condamnând in total inculpatul Cazan Liviu la pedeapsa de 2 ani şi 4 luni inchisoare. Dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere a pedepsei de 2 ani şi 4 luni închisoare cu termen de supraveghere de 3 ani”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Soferii beti e jale in Romania. Nu imi este rusine nuci cu aia trezi. Ne comportam ca animalele in trafic ne enervam etc pentru nimic ne stricam viata. Keep calm soferi
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272