REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Peste 130 de jandarmi vor acționa în minivacanța de ”Ziua Marinei” pentru stabilirea ordinii publice

Peste 130 de jandarmi vor acționa în minivacanța de ”Ziua Marinei” pentru stabilirea ordinii publice

Replica API 14 august 2018 | 01:39 572

Doar o zi ne desparte de minivacanța ocazionată de ”Ziua Marinei”, astfel că, pentru ca evenimentele ce vor avea loc în perioada ce urmează să decurgă într-o atmosferă fără incindente, peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine şi pentru protecţia participanţilor la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Ceremonialul religios și militar organizat cu ocazia ”Zilei Marine Române”, va avea loc mâine 14 august de la ora 8:00, în zona monumentului ”Crucea Marinarilor”, situat pe faleza Cazinoului din Constanța, urmând ca în perioada 14-15 august, activitățile cu privire la ”Ziua Marinei” să aibe loc și în Mangalia, unde de asemenea va avea loc un ceremonial militar și religios la Monumentul Marinarului Erou dar și exerciţii demonstrative, concursuri marinăreşti, expoziţie de tehnică militară, spectacole de muzică uşoară şi populară, precum şi retragerea cu torțe.

Miercuri, 15 august, se va acţiona pentru asigurarea ordinii publice la competiţia de jocuri marinăreşti în portul turistic Tomis între orele 14:00-15:00, concertul fanfarei militare pe faleza Cazinoului din Constanţa orele 20:45-21:25 şi retragerea cu torţe a militarilor marinari, intervalul 21:30-23:00.

Începând de astăzi 13 august și până pe data de 15 august, pe plaja Modern, au loc întrecerile sportive ”Teen Games” și miniconcerte de muzică live.

De asemenea, în perioada 15-19 august, se va organiza un eveniment cultural-artistic, ”Filme în aer liber”, unde vor fi prezenți oamenii legii pentru asigurarea climatului de normalitate civică, totdată având în vedere şi siguranţa participanţilor la concertele simfonice organizate în cadrul proiectului cultural „Sunset Sea-mphony 2018”.

Totodată, în perioada minivacanţei ocazionată de sărbătorirea Zilei Marinei Române, cei peste 130 de jandarmi vor acţiona zilnic pentru asigurarea pazei şi protecţiei instituţionale la cele 32 de obiective din competenţă.

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii la aceste evenimente ce au loc în Constanța, Mangalia și Cernavodă, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai comentarii facute de idioti. Au studii superioare si sunt platiti total inferior pregatirii lor. Lucreaza cu mult peste 10, 12 ore in medie, zilnic, basca misuni de zile si nopti nonstop. Dar idiotilor le este frica ca se imbogatesc jandarmii, care au salarii mai mici decat orice femeie de serviciu de la banca sau de la spital. Sa va fereasca sfantul sa vedeti adevarata valoare a puterii de forta si de raspuns in fata bordangiilor, tatuatilor, diezrezistilor si muistilor. Lex et Ordo.
2
0
Acum o luna planta copaci. Acum mai tb ca fiecare jandarm sa-si faca cate o casa. Bani de la buget tot primeste fiecare pulangiu. Uniforma inspira dispret.
1
1
stabilirea ordinii se va face cu pulanele date peste capetele curiosilor,mai bine s-ar tine departe de manifestatia organizata de filiala locala a muiepesede
4
4
vin si cu gazele la ei ?
7
4
Pazea!Feritiva de noii mineri.
7
4
Hai , cu mic si mare veniti la festivitatile... pulanului ! Indivizi semianalfabeti va vor prezenta modul de folosire a pulanului pe pielea voastra...
7
4
Jandarneria sa ne suga pula
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468