REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Petre Daea susține că nu vor fi noi scumpiri la alimente în această iarnă

Petre Daea susține că nu vor fi noi scumpiri la alimente în această iarnă

A.F. 28 noiembrie 2022 | 00:00 515

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a precizat dacă să ne așteptăm la noi scumpiri în această iarnă, în contextul în care jumătate dintre români spun că au fost foarte afectați de creșterea prețurilor din acest an.

Petre Daea

Aproximativ 47% dintre români spun că au fost foarte afectați de scumpiri, și peste 90% se așteaptă în continuare la creșteri de preț, în special la energie, alimente și întreținere.

"În perioada următoare nu se pot întrezări, și nici nu se justifică obiectiv scumpirile. Am fost și sunt de fiecare dată în magazine.

Prețurile la produsele de bază, care asigura furajarea animalelor, s-au stabilizat. De asemenea, la energie și la gaze.", a spus ministrul Agriculturii, scrie antena3.ro.

Românii au fost întrebați, în cadrul unui sondaj CURS, derulat luna aceasta, care sunt principalele două probleme ale României, de care conducerea țării ar trebui să se ocupe de urgență.

  • Prețurile, inflația, utilitățile, prețul energiei - 27%
  • Nivelul de trai, pensiile, salariile - 19%
  • Economia, criza economică/financiară - 18%

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este un agricultor profesionist insa este visator. Cum sa spui ca speculantii vor renunta la singurul mod al lor de a face bani? Cum sa elimini mafiile si pe cei ce le sustin din umbra sau chiar pe fata? Daea se pricepe la castraveti,porumb,vaci si oi,nu si la oameni. De asta e si luat la misto de p****i dar si de destepti ticalosi . Daea poate da lectii de agricultura,insa la capitolul politica printre melteni dubiosi si printre indivizi de maxima rapacitate,este un vesnic corigent,ba chiar repetent pe punctul de a fi dat afara. Ba da,criminalii vor scumpi cat se poate de mult, orice. Da,viata romanilor va fi neagra din cauza romanilor de sus,nu a lui Putin sau alt nebun international. Nici un dictator strain nu face rau romanilor cat ne fac cei ce chipurile nu conduc. Nu ne conduc,ne umilesc,isi bat joc de noi si noi dormim ca bustenii livrati in Austria prin firma aia al carui nume il pronunta usor Iohannis.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212