REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Piți Junior s-a întors la activitățile de dinainte de reținere

Piți Junior s-a întors la activitățile de dinainte de reținere

Valentina CAMARA 4 februarie 2023 | 00:00 599

Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă pare să își fi revenit după ziua petrecută în stare de reținere la ordinele procurorilor DNA.

Piti Junior s-a intors la activitatile de dinainte de retinere

Alex Pițurcă a postat pe Instagram câteva fotografii de la o petrecere între prieteni. Ba mai mult, deși despărțit recent de Cristina Ich, acesta s-a lăsat fotografiat alături de o blondă care își salută fanii cu buzele țuguiate. Piți junior pare să fie în regulă, cele 24 de ore petrecute după gratii, nu par să-l fi afectat prea tare.

Victor Pițurcă își apără fiul: „Eu i-am trimis banii lui Alex”

Victor Pițurcă a fost reținut de către DNA în afacerea legat de aducerea unor măști din China în contractul cu Romarm. Doar că după câteva ore, procurorii s-au răzgândit l-au pus în libertate pe senior și l-au ridicat pe junior, tot legat de același contract. Doar că în fața judecătorilor, atunci când s-a cerut arestarea preventivă, probele procurorilor par că n –au ținut, astfel că Piți junior a scăpat cu un control judiciar.

Despre dosar, Victor Pițurcă a declarat că: „L-am văzut o singură dată, la el la birou (nr. pe Gabriel Țuțu). Nu am nicio legătură cu el. Nu mai avem voie să mergem în birou la cineva? L-am cunoscut împreună cu băiatul meu și cu altcineva. Nu am vândut nicio mască. MApN a cumpărat de la acea firmă 4-5 produse. Băiatul meu a vrut să intre în această afacere. După niște săptămâni am vrut să merg și eu să cunosc cine este în această afacere. Eu am luat fosta fabrică de armament de la Filiași și am crezut că putem face o afacere. Eu voiam să vând acea fabrică, el (n.r. Gabriel Țuțu) mi-a propus altceva. (..) Firma cu care s-a asociat fiul meu a adus aceste produse din China. Firma care a venit cu afacerea a luat 40% din profit. Eu i-am trimis banii lui Alex, Alex a trimis banii în China”, explica Victor Piţurcă după punerea sub acuzare. Direcția Națională Anticorupție susține că Gabriel Ţuţu ar fi primit 50.000 de lei în conturile personale de la Andrei Hudea, sumă virată sub formă de împrumut cu mama celui din urmă. Hudea ar fi obținut, de pe urma afacerii, peste 460.800 de lei, reprezentanții Interarms 773.946 lei, iar Victor Piţurcă și fiul lui s-ar fi ales cu 2.091.442 lei, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa bun ! Și acum și tu Alex 2 giptanes căldărari intratz la pârnaie sa vă facă curu zacuscă
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272