REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PMP va vota pentru învestirea Guvernului Orban, dar cu anumite condiții. Ce așteptări are Eugen Tomac de la viitorul Executiv

PMP va vota pentru învestirea Guvernului Orban, dar cu anumite condiții. Ce așteptări are Eugen Tomac de la viitorul Executiv

Replica API 28 octombrie 2019 | 00:38 416

Eugen Tomac

Eugen Tomac a declarat duminică faptul că parlamentarii PMP vor vota pentru învestirea Guvernului Orban, însă dacă liderul PNL va respecta mai multe condiții.

„Parlamentarii PMP vor vota pentru învestirea Guvernului Orban în următoarele condiții. În primul rând, cerem premierului desemnat să acorde o atenție sporită proiectelor mari de infrastructură. (...) De asemenea, vom condiționa votul nostru de solicitarea ca viitorul cabinet să pregătească și relația cu Comisia Europeană, dar și cu resurse de la bugetul de stat un amplu proiect de extindere a rețelei de gaze către cetățeni. (...) Anual, în România mor peste 60 de mii de români nevinovați. Vom condiționa votul să acorde atenție sporită reformei în sănătate. Avem obligația să luăm măsuri ferme pentru țara noastră. De asemenea, PMP are un proiect de lege prin care cerem să se implementeze o reformă privind transparența totală în administrație”, a anunțat Tomac, la finalul Colegiului Național al PMP.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cretinule , ne-ai intoxicat ! sa ne sugi pula la cei cu pensii speciale , sa ai si tu ceva special in gura ! saracule , esti prost si nespalat , cu doua curve la usa , esti in depresie !
0
1
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
4
1
Dar mai Tolomacule un proiect sa scapam de gunoaiele securiste ca Petrov, Stroe, Palaz, Turcescu , etc etc nu aveti nu ? ca doar nu va dati singuri la gioale. Iar voi ziar de cacat si latrai numai pe foloase si interese nu mai lasati o data in pace cu infractorii si laturile astea de la PMP?
6
2
Ati pus si conditia sa va lase sa fiti sustinuti de Replica? Madam Cucu ministru la noul minister al gunoaielor umblatoare.
6
2
Da un proiect prin care fostii colaboratorii ai securitatii sa plateasca pt ce au facut nu aveti?
7
1
Iar DNA sa fie iarasi spaima coruptilor din Romania! Hai cu puscaria pentru cei vinovati de infractiuni de coruptie! Puscarie nu salarii uriase la stat!
7
2
Corect, cu respectarea conditiilor, da! Bravo Eugen Tomac! Esti VERTICAL !Te felicit!
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272