REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PNL ar putea merge la Consiliul Judeţean Constanţa pe mâna unui primar din judeţ

PNL ar putea merge la Consiliul Judeţean Constanţa pe mâna unui primar din judeţ

Replica API 19 decembrie 2019 | 01:54 544

Dacă tot nu s-a decis candidatul,

Dacă tot nu s-a decis candidatul,

Mai în glumă, mai în serios, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, spunea că ar putea candida la Primăria Constanţa. Este un edil cu imagine bună, care a câştigat primăria detaşat şi care a obţinut rezultate bune la ultimele alegeri, pentru PNL. Aşadar, ar putea fi... candidatul PNL la Consiliul Judeţean Constanţa!

Cel mai probabil însă, Scupra va candida tot pentru Primăria Ovidiu, deşi în sondajele partidului a fost testat şi numele acestuia (pentru CJC), după cum susţin surse liberale. La fel, ar fi fost testat, în anumite sondaje, şi numele primarului de la Mangalia, Cristian Radu. Motivul: a câştigat alegerile într-un municipiu greu, cu 40%. Şi la ultimele alegeri a adus PNL-ului procente de peste 40%, aşa că... de ce nu ar candida pentru Consiliul Judeţean Constanţa?

Până când PNL se va decide ce va face în privinţa candidatului la CJC, facem menţiunea că, de dată recentă, s-a arătat interesat de subiectul "Primăria Constanţa" şi şeful CERONAV, Ovidiu Cupşa. Numele acestuia nu a fost însă introdus în vreun sondaj al PNL, până în momentul de faţă.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PeNeLeii n-au limite?? RADU? Cu MASCARADA aia de concurs in care l-au scos pe GINERE BUCOVALA Niculescu Urbanist cu 8 si ceva ??? PeSeDeii sunt mici copii! Votati, prostilor!
1
0
Jegul de jumi-juma vrea sa falimenteze tot judetul? Nu e suficient cat a jefuit Mangalia pana la faliment??? Tot ce a facut in oras e stramb ca el, de prost gust si de proasta calitate-lucrari de mantuiala pe bani multi. Deja proiectele lui au inceput sa se darapaneze. Mars la puscarie strambule, acolo iti e locul si intr-un final acolo vei ajunge!
2
0
omule politic mancamia-i matzu gros cu continutul original cu tot.Si cu nea radu daca nu birui, sa mananci adica.jumijuma
2
0
Pfuah, multa disperare pe Radu Cristian, daca s-a ajuns la astfel de articole, ca sa comenteze Ciuraru si Colgiu de pe 8 telefoane...!
2
0
Nu scapam de machidoni....
4
0
sa se duca dracului
1
0
Cea mai buna alegere ar fi Scupra a scos ovidiu la lumina bravo PNL
3
3
Sa se duca dupa Angelescu
6
1
Radu Cristian v-a matura la urmatoarele alegeri cu contracandidatii lui.Partidele politice din Mangalia sunt conduse de oameni foarte slab pregatiti,oportunisti,calici si rai.La PNL,mai intalnesti si oameni mai pregatiti,mai ancorati in realitate si mai cu scoala adevarata.Mediocritatea si neputinta celorlalte partide ii prieste lui Radu Cristian si PNL-ului.Sarbatori fericite!
7
6
jeane , du-te dracului de frustat . esti un mare mincinos ...
2
4
Radu este un hotoman.
6
4
Fagadaul, ramine inca un mandat. Daca nu-l vreti, atita paguba, ca tot maghedon va veni. Vom trai si vom vedea, asa ca, ciocu mic.
3
3
Am plecat la Constanta! E mai cald si mai bine dacat la sanatoriul din Mangalia.
2
1
Sa nu aud de Scupra!! A lasat pe zero Primaria Ovidiu, acolo zici e e cimitir, nimeni nu rade ....Cine vine dupa el o sa fie dezastru....Acum vrea sa rupa in doua si CJC!! Va rugam sa il soateti din carti!Nu merita! E un prost si un mincinos!!!
9
3
valentin vrabie presedinte cj
7
13
Hutuca de ce nu candideaza?Isi stie valoarea si sta ascuns dupa liste?
5
4
O alegera buna Va face treaba
5
10
pai ca sa mai zici de unul ca Mitroi sau Mitrana care au adus 75%? la alegerea primarului obtin cel putin 90%.
7
2
Mai bine il lasati la Mangalia pe Radu Cristian sa-si termine proiectele incepute,sa schimbe fata sumbra a orasului nostru.Oricum nu are contracandidat puternic pentru urmatoarele alegeri.
11
16
Lasati-l fratilor pe Radu aici la mangalia. Altul nu gasiti? A inceput omul o groaza de lucrari prin oras si statiuni. Sa le termine p-astea si apoi vi-l dam la judet
9
19
radu cristian a dovedit ca este un bun administrator. si la judet ar putea face treaba buna
12
22
luati-l la constanta si tineti-l acolo.ne-am saturat .oricum e din gasca lui mazare,pupati-l in fund constanteni si faceti-i si statuie.Dar trb s-o ia si pe alinutza asa ca la spitalul judetean nenea grasa pa si pu
15
7
Radu Cristian este printre cei mai buni primari din judet.Cand treci prin Mangalia iti e mai mare dragul la cat de curat este,a facut parcuri,a asfaltat strazi,a desfiintat toate garajeke si chioscurile.Cei care comenteaza aiurea sunt siguri din cei ofticati ca le-a daramat sandramalele.
10
21
Un lucru foarte bun. Va doresc succes domnule primar Radu Cristian. Va tinem pumnii
10
24
am vazut ca pnl a fixat candidatii. La judet bourceanu si la primarie cupsa. un om al lui dragomir si unul din ceilalti. au dat la pace toti ca sa castige lejer
5
5
Pai voi astia din Mangalia nu stiati ca el vine de la Garda Financiara. Unde erau cei mai mari spagari din institutiile statului.Era normal sa bage mana, era ceva normal la el.
15
5
Alt machidon cirozar - galben PNL
8
6
Daca micul napoleon dupa ce a adus primaria mangalia la sapa de lemn, a stors-o de bani din toate incheturile, a facut datorii peste datorii, bagand-o practic in faliment s-a umplut de bani, spatii si terenuri pe persoana fizica mostenite, daca vine cineva sa-l scuture nici masina nu o poate justifica se vede acum mufat la o alta pusculita inseamna ca Pnl nu are pic de viziune ptr viitor! Acest om fara cuvant si coloana vertebrala, instabil si razbunator din cale afara trebuie tras pe dreapta! Scapati-ne de el din Mangalia, a furat-o destul! Trimite-ti niste controale si va minunati de ce gasi
20
6
Sa plece sa scapam de el
18
5
Doi pasi la stanga ,doi la drepta si hop in buricul targului politic.Ca e independent, ca e sustinut de pnl,ca e ...nici el nu stie ce e , cu cine e;alunecos dupa cum e ghiata, dar si cand s-o sparge, s-a dus la fund!!Cine,Radu cel frumos!
17
4
40% din cat? nu vedeti cat sunteti de prosti?
14
5
A furat tot de la Mangalia , a bagat primaria in faliment si acum vrea la CJ? Ce jigodie
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272