REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Podaşcă (Pro România): PNL taie bani de la cele mai vulnerabile categorii

Podaşcă (Pro România): PNL taie bani de la cele mai vulnerabile categorii

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 493

Gabriela Podaşcă, foto antena3.ro

Purtătorul de cuvânt al Pro România, Gabriela Podaşcă, critică politica PNL în domeniul alocaţiilor pentru copii şi al pensiilor şi susţine că guvernarea liberală este "falsă, un atac la siguranţa cetăţenilor".

"Una câte una, promisiunile lui Orban devin piatra de moară a executivului PNL. #GuvernareaFake nu doar că taie bani de la cele mai vulnerabile categorii, dar şi joacă viitorul acestora la ruleta rusească. N-au bani pentru copii, n-au bani pentru bătrâni, au doar posturi călduţe pentru băieţii de partid. Au făcut din dublarea alocaţiilor un subiect de auto-victimizare, dând vina pe opoziţie că le fură banii din buget, de parcă ar vorbi despre puşculiţa partidului, nu a statului. Au promis pensii mai mari, dar acum spun că n-au bani. Ar fi cazul să ne spună PNL spre ce altceva redirecţionează fondurile prevăzute deja la buget în acest sens", afirmă Podaşcă, într-un comunicat, scrie AGERPRES.

În opinia sa, guvernarea liberală este "un atac la siguranţa cetăţenilor".

"Aceasta nu este o guvernare slabă, este o guvernare falsă, un atac la siguranţa cetăţenilor. Este cel mai mare exerciţiu de laşitate al unui partid care nu şi-a asumat nimic, ci joacă un teatru prost din care îşi imaginează că va ieşi câştigător la urne, după eventuale anticipate", se mai arată în comunicatul Pro România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
galbena!!!
1
0
fara pensii speciale si nici paine fara munca
3
0
Cum sa cresti pensia cu 40% cand economia creste cu 3,8% ? Impuscati in cap idiotii astia ce au facut legile !
3
1
Comunisti nesimtiti .
1
1
NOI VREM : Anularea tuturor pensiilor speciale. Eliminarea functionarilor publici pensionari. Reducerea numarului de functionari publici. Reducerea salariilor si pensiilor exagerat de mari. Reducerea numarului de parlamentari. Parlament unicameral.
7
0
astea sunt inceputurile !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272