REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Poliția Economică, VERIFICATĂ de IGPR! Maldăre de dosare, lăsate să zacă prin sertare!

Poliția Economică, VERIFICATĂ de IGPR! Maldăre de dosare, lăsate să zacă prin sertare!

Replica API 2 februarie 2019 | 03:27 2582

CONSTANȚA:

CONSTANȚA:

Inspectoratul Județean de Poliție Constanța este sub lupa superiorilor de la București. O chestiune pe care Inspectoratul General al Poliției Române o verifică este cea legată de unul dintre adjuncții IPJ Constanța (detalii AICI), iar cealaltă – vizează activitatea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul inspectoratului de la malul mării.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice (sau Poliția Economică) este condus de comisar șef de poliție Liliana Victoria Mărgineanu și a intrat în atenția IGPR după verificarea efectuată, vara trecută, de Inspecția Judiciară la nivelul Parchetelor din Constanța. Cu această ocazie, Inspecția Judiciară a constatat că există foarte multe dosare (de ordinul zecilor, dacă nu sute) privind infracțiuni economice care “bat pasul pe loc”. Analiza a scos la iveală că procurorii nu pot înainta cu instrumentarea dosarelor întrucât polițiștii judiciariști nu le oferă elemente noi în ceea ce privește investigațiile. Concluzia preliminară a fost, așadar, că activitatea Serviciului de Investigare a Criminalității nu este pe măsura așteptărilor, iar în acest moment IGPR încearcă să stabilească și ce anume cauzează lentoarea oamenilor legii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Controlati militiile de la malul marii. Bucurestenilor, nu ne lasati la cheremul lor si al famiilor lor.
3
1
Daca pe la munca trecem mai rar dosarele smecheriilor si proxenetiilor din Cernavoda sunt blocate de noi in dosare.Banul face totul in Romania iar momarlanii fara bani la temnita.
1
2
numai cate un procuror curajos le mai da cate o amenda penala sa se miste
2
0
cu asa sefi ca Marinean si Ducinatu, fost agenti de poltie facuti ofiteri la apelul bocancilor, cu facultati private terminate pe spaga, unde vreti sa ajungeti,,
2
29
Ce-i care tot vorbiti urat despre domnul Dancu ,nu uitati ca a scos mizeria din I P J Cta si a facut SPR ul sa functioneze la nivel national, asa ca hai sa vedem si adevarul.
2
36
Hahaha! Cand si-a facht politia treaba? Spagile sa traiasca! Cate case are Dancu? Si de unde le are? Salariu de bugetar, asa e?
10
5
Fondul real al problemei este altul si clepsidra lui Dancu se pare ca stie ceva. Ecuatia e simpla pentru stiutori. Dancu este un corupt si rezista prin onestul Tit Brailoiu care inca ii deschide usile la Bucuresti.. Prin el a facut presiune la Buda pentru scest control .In spate ii stau pentru sprijin si indrumare procurorii Stefan Valentin si Gil Julien, cu care prin plecarea actualei doamne vor incepe cavalcada de rupere a gatului la dosarele pentru care au fost luate avansuri. Vreti apartamente Dancu are de vanzare. Vremea platii vine pentru toti si e foarte aproape.
40
2
Si in mangalia toti fosti sau actuali de la economic sunt plini de bani ... verificatii de unde au atatea imobile pe dulcinatu, pe gabi smecheru etc
4
4
daca eram eu sef la economic pe multi as fi bogdanit......scuzati as fi ....popit
2
2
Atata timp cat existta ANEAF si parchet, politia economica nusi mai re rostu decat in adumare shpagilor si mangle
10
2
mai exista politia economica?n.a facut nimic dar salarii grase a incasat.basca iesirea la pensie pe la 45..52,cica un an de munca la ei inseamha un an jumate la noi. Concediile tot asa? Deci avem politie economica,garda financiara,control primarie,anaf,curte de conturi,dna,etc,si singurii care mai munceau erau dna.Restul trintorilor bugetari ridicau salarii grase moca.Ia sa le vedeti vilele lui pescaru,bouarul ala cu j care s.a facut notar,etc,sa vedeti ce buna.i spaga in politie.Tiganii vind tigari in mangalia pe ion creanga de 30 decani asta.imeseria lor.Ghici cine.i protejeaza?
14
1
Aduceti-l sef la economic pe nea Titi Nicorici, cel mai mare meserias al Pol Romane!
2
16
Mancatori de cacat ce sunteti,multi care comentati aici nici baie in acasa nu aveti .Daca un om precum Dancu care a facut sediul sectia 1 si politia circulatie si voi tot vb aiurea din rautate si invidie,noi chiar ne meritam soarta.
4
41
Daca jmenarii din politie isi iau datul de smecher dosarul poate sta in sertar ....for ever.Doar prostimea fara bani merge cu duba la Puerta Blanca.MADE IN ROMANIA ,MADE IN GOLANIA !!!.
6
3
Evident articol comandat ca dealtfel si controlul IGPR. Buda este manvrat politic de Dancu. Asa pierdeti putinii profesionisti si cinstiti ai sistemului. Cativa viermi cu comentarii rautacioase, pusi de coruptul Dancu. Lumea are si uscaturi. Adevarul este ca dna Margineanu nu cedeaza solutiilor ilegale impuse de Dancu pentru favorizarea sistemului mafiot din care face si el parte. Acesta este statul paralel. Pentru Dancu clepsidra este intoarsa iar caderea dureroasa. Celor implicati in aceasta caracatita mafiota rusine.
45
4
Margineanu a fost un pic pe la rutiera in rest ea este de la cercetari penale. Fara nicio experinta in management. Este praf. Noroc cu barba-su, fost SRI. Era la moda, a se citi obligatoriu in 2014, sa fie ocupata functia asta cu avizul SRI.
9
33
Dna margineanu a intrat subit in concediu medical Oare dc ?
7
27
Ce cauzeaza lentoarea..?Spagutele primite sa dea mai la fund dosarele pana se prescriu faptele.Dar mai exista politia economica, atunci ANAF-ul ce mai face? Politia economica verifica daca benzina are apa, daca cantarul are precizie sau mai inseala cumparatorul, daca cioba are gramajul din lista de preturi...zic si eu ca chiar daca sunt atatia controlori: anaf,pol ec, pol locala , jaful e la drumul mare si coruptia a devenit functie nu infractiune.
14
3
Daca pol.economica ajunge sa se ocupe de aia care spui tu suntem praf pt.cunostinta ta se mai fura bani si cu pixul.in alta ordine de idei eu nu cred ca politia o sa gaseasca vinovata politia se poate sa sacrifice un pion ca sa castige partida Ca la schach.
3
2
La Mangalia nu veniti putin in verificari pe la marii pescari VALI STIUCA ,NASU iar serviciu economic de aici e praf dosare la SERTAR LA GREU DULCINATU SE PLIMBA VAI DE POLITIA MANGALIA
8
2
Pe la mangalia nu ajunge? Nu de alta, dar ma gandesc cum stationeaza dosarele ani de zile, cum seful economicului pleaca in vacanta cu seful politiei locale si primarul... parca in turcia au fost. Sa nu mai vorbim de procurori.. sau de sefa serviciului rutier, vai mama noastra.
8
3
Stati linistiti...e concurs de angajare la pol.economica...dosarele "se rezolva"!
14
4
Si la serviciul economic de la politia Mangalia sunt inregistrate fraude de milioane de lei facute de primaria Mangalia.Dar cine le poate descoperii cind sotia comisarului Dulcinatu lucreaza la primaria Mangalia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
3
Barbatu lu'Margineanu o fi securist? Il mai protejeaza pe patronul de la pescariile" La Peste"?
8
27
Daca sunt numiti pe pile si spaga ca si sefii IPJ Constanta de mafiia PSD.Ale cui sunt firmele oare?Pe amarit il belesc!
20
1
Tot mai bune erau dosarele de rutiera facute cot la cot cu Madalina... mergea treaba...crestea contul...
13
22
la circulatie era mai usor , ce sa-i faci, n-ai cei face
12
23
Asta se intampla cand aduci o incompetenta ca Margineanu de la circulatie si o pui sefa la economic. Nu stie ce trebuie sa faca si se ajunge aici.
23
30
Zeci de dosare s-au prescris si prejudiciul nu s-a recuperat... sunt in lucru... vesnic acelasi raspuns! Ar trebui recuperat prejudiciul de la doamna comisar
28
27
In toate tarile civilizate , cand treaba nu merge bine , sefii isi dau demisia ! La noi Sefii sau Sefele se agata cu ghearele de scaunele caldute ! In cel mai bun caz se pensioneaza cu pensii de zeci de mii de lei ... dar asta dupa ce se judeca cu Institutia si in ultima alternativa !
38
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212