REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
13.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Poliția Locală, în control în punctele fierbinți ale orașului. Urmarea: SUTE DE SANCȚIUNI!

Poliția Locală, în control în punctele fierbinți ale orașului. Urmarea: SUTE DE SANCȚIUNI!

Replica API 24 mai 2019 | 00:43 418

Polițiștii locali au intensificat verificările în zona unităților de învățământ, a stațiilor de transport în comun, în intersecții și în apropierea centrelor comerciale. Cum era de așteptat, au fost depistate sute (!) de încălcări ale normelor rutiere. Drept urmare au fost aplicate peste 460 de sancțiuni și au fost ridicate 72 de mașini, în perioada 13 – 22 mai a.c..

În perioada 13.05.2019- 22.05.2019, poliţiştii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat acţiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, punându-se accent în perimetrul unităților de învățământ, al instituțiilor publice, al stațiilor destinate transportului public de persoane, intersecții, centre comerciale, supermarketuri și în alte zone de interes public.

Au fost depistate o serie de nereguli rutiere pe drumurile publice din tronsonul cuprins între B.dul Tomis, Str.Mircea cel Bătrân, Str.Traian, Str.Dezrobiri, Str.Soveja, B.dul Alexandru Lăpușneanu, B.dul Mamaia, Str.Ion Rațiu, str.Cumpenei, B.dul Aurel Vlaicu, Șos Mangaliei, B.dul 1 Decembrie 1918, B.dul Ferdinand, Str. I.G Duca, etc.

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege un număr de 461 de încălcări ale normelor rutiere.

Cele 461 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru opriri/staționări neregulamentare sau pentru nerespectarea indicatorului rutier „accesul interzis”,în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Constanța un număr de 72 autovehicule parcate neregulamentar.

„Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar ca măsură preventivă recomandăm participanților la traficul rutier să respecte normele privind circulația pe drumurile publice, să reducă viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni, să nu oprească /staționeze neregulamentar pe acestea și să acorde o atenție sporită atunci când sunt la volan. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La noi politisti locali la tura de noapte parkeaza Dusterul in fata scari de bloc si se odihnesc de la 24 pana la ora 4 in casa,in weekend de la 12 la 16,basca noaptea,sa tot fi bugetar!Unu nu vezi in patrula pedestra,nu mai au loc la volan de burti!
3
0
Bah Toni , esti nebun...?!? Vrei sa-i afuriseasca purtatorul ala de cuvant...? Sau , tu ai vazut masini personale ale politistilor , judecatorilor , ale celor din primarie , de la parchet , ridicate...?!?
1
1
Masinile parcate neregulamentar in fata episcopiei, cand le ridicati?
1
1
luati masinile taranoilor makedoni!
1
1
Alo Politia Locala...intrati si in cartiere si vedeti cum se parcheaza....Langa Piata Obor unde se inchide strada:L 14 Bis si L17 se parcheaza direct pe strada, si nu ai pe unde trece.Intelegem nu sunt locuri de parcare, dar totusi nu parcam pe partea carosabila...
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389