REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliţiştii constănţeni, despre vestele antiînjunghiere: ‘Suntem trimişi ca porcii la tăiere’

Poliţiştii constănţeni, despre vestele antiînjunghiere: ‘Suntem trimişi ca porcii la tăiere’

Replica API 23 martie 2018 | 00:00 463

foto digi24.ro

Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Constanța susține că s-a săturat de... ”cârpeală”, referindu-se la modul cum MAI ar încerca să acopere lipsurile din sistem. Potrivit reprezentanților sindicatului, picătura care a umplut paharul se referă la veste antiînjunghiere.

”Din datele noastre, IPJ Constanța a primit astfel de veste pentru aproximativ 10-15% din efectivele operative. Bătaie de joc la adresa polițiștilor operativi. Pentru ca umilirea să fie totală, s-au distribuit ‘în paritate’ între urban și rural după care a venit și bomboana de pe colivă acestui mare....fâs: cine stabilește și hotărăște cine primește și cine nu primește vestă. Calăii care subfinanțează sistemul de ordine și siguranță publică împart viața și moartea.

Din păcate, oameni (?????) care conduc destinele țării, împăcați cu ideea că ei nu mai pot ieși din mocirla în care se scaldă,, aplică un principiu specific lor: după mine, potopul”, potrivit SNPPC Constanța. Astfel, reprezentanții sindicatului au adresat o întrebare ministrului Carmen Dan, legată de criteriile în baza cărora un polițist poate fi selectat pentru a primi o vestă antiînjunghiere ?

”Efectele acestei noi brambureli vor fi următoarele: polițistul cu vestă este sacrificat și trimis la intervenție că porcul la tăiere, având în vedere că celălat coleg NU are vestă. Concluzii: confort psihic diminuat, relație tensionată cu șefii și colegul care, neavând vestă, va evita să se expună la un eventual măcel. Polițistul care nu are vestă: sacrificat și trimis la intervenție că porcul la tăiere, având în vedere că NU am vestă.

Concluzii: confort psihic diminuat, relație tensionată cu șefii și colegul care a primit vestă. Acest coleg va avea (cel mai probabil) pretenția că celălalt coleg (care are vestă) să se expună la un eventual măcel”, se mai arată în comunicatul de presă. Prin urmare, SNPPC recomandă polițiștilor operativi să dea dovadă de unitate, umanitate și loialitate reciprocă între ei: ”Ori primim toți veste, ori nici unul”. Concluzia a fost: Încă un motiv pentru participarea la mitingul din 24 martie!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai cacat bolnav , poate nu stiai ... pe str. Stefan cel Mare nu mai este Sectie de Politie de 3 ani ! Acolo e sediul S.R.I. !
1
0
Bai bulangiu cu muschi si fara creier daca mieunai pe timpul militiei erai bagat in betonul de la Casa Poporului nu ca acum cand toti fraierica geamantan care are si el un var sau prieten pe la politie le stie pe toate! Crezi ca in alte state unde politia are legislatie ai ridica capul din pamant cand treci pe langa ''militie'' cum zici tu?
1
1
Va trebuie veste? Petru ce, militienilor? NU voi le dati de veste smenarilor care vand tigari, atunci cand faceti controale? NU voi le dati voie interlopilor sa stea ca rechinii langa sectia de politie de pe str.Stefan cel Mare? Sa nu-mi spuneti ca aia stau asa ca sa ia aer si ca nu au treaba cu telefoanele furate. Militia nu e in stare nici sa coopereze cu smenarii de la colt de strada ca sa afle despre spargatorii de masini. Si voi vreti veste. Va dam de veste ca va hulim, si va consideram niste nenorociti Punct
1
3
Deocamdata politistii nu au parte de sprijinul legii asa ca infractorii periculosi. Apoi,degeaba sunt politisti care aresteaza indivizi pe bune antisociali,daca instantele pedepsesc violenta cu infinit mai putin decat pe DR.Mencinicopschi,un om care chiar nu are nici o vina decat ca a muncit intr-un loc aproape de oameni vanati de politia politica.Nu avem o justitie adevarata,suntem in plin Stalinism,ce drepturi la siguranta sa aiba politia si de ce sa ne apere? Oricum,se continua exterminarea poporului,morala si fizica. Politia doar incurca.
5
1
Poate pana la urma se vor reorienta si politistii astia catre alte meserii, pt ca nu se merita sa- si riste viata pt cetatenii de genul constanteanului retardat de mai jos. In haosul ce se va crea, va plange dupa 112.
4
1
Sunteti trimisi exact asa cum sunteti PORCI. Sau ati vrea sa sespuna ca sunteti mielusei? Sunteti asa cum sunteti JUPANI, PEDOFILI, SPAGARI,INFRACTORI,STAPANII SOSELELOR adica oamenii legii aplicata dupa cum va duce prostia din voi.
4
8
Retardule, ai umplut pagina de postari cu nume diferite dar n-ai exprimat decat niste frustrari personale specifice unui hater. Esti un lache flausat, distrusule
3
7
eu FIFI SEXulista de la rutiera, vreaaaau vesta, sa nu ma injungie cineva,.. vai, vai,vai, poate ma vede si pe mine cineva pe toace si in blugii rupti, ca asta-i uniforma de la circulatie, poate imi ia si mie Snppc-ul blugi intregi sa nu fac reumatisme la gioale.....
9
5
zic sa nu mai priviti asa mult in oglinda veti afla adevaruri despre uni dintre voi care nu va vor conveni deloc.Asta asa daca dorim sa fim concisi si atiit.Altfel ce sa mai vb alupiteguS.
4
3
nu mai are tara bani, fiindca trebuie despagubiti puscariasii care au stat in conditii improprii de cazare. inainte de orice.
13
0
Sunteti niste tantalai
9
6
Nu trebuiesc mai multe veste antiinjunghiere la Cta ! 10-15% este si procentul de politisti adevarati care lucreaza in strada si care au contact direct cu infractorii ! La ce le-ar folosi de exemplu aceasta vesta , tzoapei aleia de la Rutiera care isi etaleaza tocurile si cerceii lungi la ghiseu si iti vorbeste pe ton superior ? Sau la ce le-ar folosi aceste veste zecilor de taietori de frunza la catei de la I.P.J. de prin birouri care la ora 15.00 rup usa institutiei si care in weeck end stau acasa ?!... Acelora mai bine li s-ar lua ... tablete !
19
1
carmaciului,poate va baga puti in seama printre procesele pe rol pe care le infrunta cu vitejie.Vedeti ca tiganii au veste de aur,mai dati iama printre traficantii din Chiliei.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108