REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° ConstanÈ›a Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Polițiștii constănțeni sunt la DATORIE și de SĂRBĂTORI, pentru SIGURANȚA cetățenilor

Polițiștii constănțeni sunt la DATORIE și de SĂRBĂTORI, pentru SIGURANȚA cetățenilor

Replica API 26 decembrie 2021 | 23:51 1243

Aproximativ 230 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța acţioneză, zilnic, în perioada Crăciunului, împreună cu celelalte forţe de ordine, pentru menţinerea unui climat optim de ordine și siguranţă publică şi prevenirea oricăror evenimente negative.

Poliţiştii constănțeni, împreună cu celelalte instituții abilitate, desfăşoară activităţi de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse de autorităţi, în contextul pandemiei de Covid 19, sens în care se acordată o atenţie sporită verificării persoanelor carantinate la domiciliu.

De asemenea, poliţiştii desfăşoară activităţi de verificare a legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice, de către persoanele fizice şi juridice, pentru prevenirea evenimentelor de natură a afecta ordinea şi liniştea publică dar şi prevenirea altor evenimente negative (răniri de persoane, incendii, distrugeri de bunuri) precum şi pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă prevederile legale.

Polițiști rutieri acţionează pe principalele drumuri din județul Constanța, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului rutier, folosind aparate radar.

Recomandăm tuturor conducătorilor de vehicule să nu conducă atunci când se simt obosiți, cu atât mai mult când au de parcurs o distanță mare, și să respecte regulile de circulație şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren, să adapteze permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să nu conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice sau alte sunstanţe.

Nu uitați să echipaţi autovehiculul cu anvelope corespunzătoare anotimpului rece!

De asemenea, pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră și a celor din jur, respectați toate normele de protecție sanitară!

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu mai nou o frec pe Vera in Primarie dupa ora 24 00
0
0
pt 16,56 se cunoaste ca ai retard mintal
0
0
La el veneau cu "agende" multi colindatori ...
5
1
de aur din acvariu se misca cu daruri frumoase catre cei de la care au protectie 365 de zile pe an???
3
1
Eu cand sunt de serviciu, cu CT18 PCV fac cumparaturi la Penny,plimb neamurile,mai urmeaza sa fac taxi,doar este sat fara stapani la locala Cernavoda!Apropo,umflam km si motorina o bag la CT 74 CMO
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212