REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PREFECTURA CONSTANȚA, BOMBARDATĂ de CONSTĂNȚENI cu privire la RESTRICȚII

PREFECTURA CONSTANȚA, BOMBARDATĂ de CONSTĂNȚENI cu privire la RESTRICȚII

Replica API 21 decembrie 2020 | 19:17 7653

Odată cu intrarea municipiului Constanța în carantină, constănțenii au ridicat mai multe probleme legate de restricții. Una dintre acestea se leagă de faptul că sălile de fitness nu se închid, însă clienții nu le pot frecventa. Zilele trecute, oamenii legii au efectuat razii și au aplicat amenzi celor care se aflau în locurile cu pricina. Potrivit informațiilor noastre, la Prefectură au fost înregistrate zeci de petiții din partea constănțenilor.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat, în cursul zilelor de trecute, acțiuni, pe raza de competență, pe linia prevenirii și limitării infecției cu noul coronavirus, precum și a verificării normelor legale în contextul carantinării municipiului Constanța. Astfel, polițiștii au verificat, într-o singură zi, 11 săli de fitness de pe raza municipiului Constanța, fiind identificate 23 de persoane care nu purtau masca de protecție sau nu aveau asupra lor o declarație pe propria răspundere, prin care să își justifice prezența în incinta societății comerciale. Acestea au fost sancționate contravențional cu avertisment/amendă, în valoare totală de 2.000 de lei, fiindu-le totodată aduse la cunoștință prevederile legale în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în această perioadă.

Constănțenii sunt revoltați

”Sălile de fitness nu se închid, nu este nicăieri prevăzut așa ceva, însă nu putem merge pentru că nu avem ce bifa pe declarația pe propria răspundere. Au fost date amenzi, se fac razii. Nu mi se pare normal, ar trebui să se rectifice puțin aceste restricții”, a spus, pentru Replica, un constănțean.

Potrivit informațiilor noastre, la Prefectură au fost depuse zeci de petiții în acest sens, urmând ca autoritățile să analizeze situațiile.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta da satisfactie, ca nu fac machidonii bani... Asta-i singura bucurie? Sau cea mai mare? Ce mila, ce tristete.....
0
0
ce carantina stam si 30 zile si ce dispare virusul se termina carantina iesim si virusul e tot aici
0
0
macedonii nu mai fac bani!ura!ura!ura!
0
3
Dictatori,mama voastra a dracu cu prefect, prefectura cu primar cu toti, ne anuntati cacat alarme de covid pe telefon.Sa va ia dracu cand le trimiteti.Dumnezeiii mamaii tale sa vezi ce tai si eu de la anul tot si telefon si tot.Fir-a-ti ai dracu sa fiti cu toti cu alarma voastra de cacat. Daca era molima erati morti primii ma, nu mai apucati sa trimiteti. mesaje de alerta cu cacat.Sa va ia dracu de Craciun toti pe unde mergeti pe afara si pe unde va plimabati.In loc de colinde ,avem alerte de la hiene...
8
4
Sunt private cu acces public wc ule, normal ca au acces organele de controale
9
4
De vina este PSD-ul
7
4
mortii tei de lachioi , parazit de canapea, in fine , eu ma intreb de ce ii lasa sa intre pe politisti cat timp cluburile sunt private iar intrarea se face pe baza unui abonament. Ar trebui sa aibe un mandat pentru a patrunde pe proprietate privata...
6
5
Vrei muie cu cacat injectat? Avem job. Jobul e sa iti dam tie muie cu cacat
6
7
Plang injectatii si schiloadele orasului ca nu mai au unde sa isi dea check in si sa faca poze in oglinda. Bai spartilor alergati in parc sau pe plaja si ati facut miscare.sau puneti mana si luati va un job faceti ceva util pt societate lasati prafurile pe care le ingerati doar pt a va umfla ca o sa dati nastere la copii cu 3 maini si boli grave,tu va n gura de mari bombardieri umflati de steroizi si notoxate frustrate
21
11
Foarte bine, amenzi la domni bombardieri care merg la sala. Ori e carantina ori nu mai e. Amenzi la frizerie si piscina inot
18
9
Restrictiile nu imbunatatesc situatia atata timp cat cetatenii nu sunt responsabili. De asemenea si societatile comerciale, toate, nu numai salile de sport, au vina lor deoarece isi lasa clientii sa faca ce vor pe sistemul "clientul meu, stapanul meu". Daca ar fii verificati si sanctionati nu cu amenzi foarte mari, doar cu suspendarea activitatii economice pe o perioada determinata sunt sigur ca agentii economici vor fii mai stricti fata de respectarea masurilor in vigoare de catre clienti.
11
6
Ce corect esti si spui sa nu le inchida pe toate dar subliniezi ca unde greseste clientul sa inchida bodega ? Ai avut vreodata in viata ta orice fel de afacere cu magazin de desfacere fizic ? Ai lucrat vreodata cu oameni ? Te-ai gandit macar o clipa ca cei care au trecut deja de covid si au zacut 2-3 sapt in casa ca legumele .. se bucura si ei de o tura cu masina , 2 h la sala , 12 h la birou . Ce plm vrei sa mai inchida ? Ca sunt toate inchise !
13
3
Invatati sa citit declaratiile, ca sunteti rupti in ghete de prosti. Citeste si lucreaza abdomenul !
5
6
Salile , ca si frizeriile, de altfel, nu s-au inchis, deoarece nu s-a nai dorit o reintoarcere la perioada starii de urgenta, cand angajatorii au trimis oamenii in somaj tehnic. Ele raman deschise, dar autoritatile se bazeaza pe buna credinta si pe responsabilitatea cetatenilor. Nu este greu de inteles.
13
17
Prefectii astia de la CT sunt cei mai idioti din tara,idiotul care a fost inainte s-a gandit el ca toti din CT trebuie sa poarte masca prin vara.Oricum e ciudat ca in vara si toamna cand colcaia de turisti nu era carantina si acum e cusca de o luna.Astia de la DSP dau date false sau daca se bazeaza pe teste rapide e acelasi lucru ca daca faci 3 teste intr-o zi ai rezultate diferite.
42
5
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
11
4
...urmand ca in 30 de zile LUCRATOARE sa primeasca un raspuns...AHAHAHA ce muie da Primaria
21
1
Ruie meplica
17
0
In alte tari cetatenii sunt responsabili, nu este nevoie de atat de multe restrictii care, dupa cum vedeti, nu prea ajuta.
24
9
Sa fim sinceri. La sala se face focar la cat se inspira si expira intr-un spatiu deseori mic si neventilat cum trebuie.
35
13
Este gresit sa inchizi tot. Trebuie stabilite norme clare iar controlul sa se faca de catre echipe mixte. Asa " prieteniile" nu vor putea influenta actul de control. Cine este prins ca nu respecta restrictiile, imediat amenda si lacatul pe usa 15 sau 30 de zile , fara comentarii, explicatii , mangle sau rugaminti si sfaturi. Inchisa pravalia si gata. Sa vedeti atunci cum se vor alinia toti si ei nu vor mai lasa clientii sa-si faca de cap. Cei corecti nu trebuie sa sufere pt cativa nesimtiti. Asta trebuie sa faca Prefectul.
31
25

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272