REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.6° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Premierul Dăncilă a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR

Premierul Dăncilă a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR

Replica API 8 iulie 2019 | 01:24 156

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea și monitorizarea proiectelor de investiții în infrastructură o analiză referitoare la stadiul mai multor proiecte de investiții în infrastructura de transport.

Astfel, premierul a solicitat explicații cu privire la întârzierile de proiectare și execuție pentru tronsoanele 2 și 3 ale Autostrăzii Sibiu-Pitești, precum și la întârzierea lansării procedurii de execuție pentru tronsonul 4 al aceluiași proiect.

Totodată, șeful Executivului a cerut să-i fie prezentate explicații cu privire la faptul că nu a fost relansată procedura de licitație pentru execuția secțiunilor 3 și 4 din Drumul expres Pitești-Craiova, ca urmare a contestării procedurilor inițiale.

În același timp, prim-ministrul și-a exprimat ferm nemulțumirea legată de faptul că actuala conducere a Companiei Naționale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR ) a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deja, asumate a fi finalizate la sfârșitul anului 2018.

În urma analizei din care au rezultat întârzieri nejustificate și un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport și având în vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite întârzieri în realizarea investițiilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al CNAIR, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
specialistii si profesionistii stau acasa si nu sunt cautati de nimeni desi sunt cunoscuti . problema e ca nu sunt membrii de partid si nu pot fi manevrati .
0
0
Cand va fii demis directorul de la DRDP Constanta? Unul din cei mai mari mafioti ai Constantei.
0
0
Mai e putin si ramane Dancila singura. Atunci va curge lapte si miere...
1
3
Revocare si atat nu trimite controlul sa verifice cum s-au cheltuit tonele de bani,nu ca omul ar fi suspect de ceva dar prea multi bani s-au cheltuit in raport cu realizarile si o verificare nu strica.
14
0
jos cu iei ca doar nu s au nascut directori pe viata mai ales ca nu au facut nimic.
10
0
Daca desfiintati mafia din taxarea Fetesti si anchetarea tuturor lucratorilor care s au facu multi miliardari din furaciuni a ti fi cel mai mare prim ministru.Sa vedeti ce sacosi cu bani se manglesc si curvele de politisti sunt acolo a ti ramane perplexi.
10
0
foarte bine sa plece toti drectorii de la cnair slugile lu dracnea..,
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389