REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Preşedintele Iohannis se va consulta săptămâna viitoare cu partidele parlamentare pe tema referendumului

Preşedintele Iohannis se va consulta săptămâna viitoare cu partidele parlamentare pe tema referendumului

Replica API 3 aprilie 2019 | 01:13 450

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să se consulte săptămâna viitoare cu partidele şi formaţiunile parlamentare pe tema referendumului care va avea loc pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare, potrivit unor surse politice.

Sursele citate au menţionat că şeful statului va trimite săptămâna aceasta Parlamentului scrisoarea privind o nouă consultare pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni acest demers.

"Ne dăm seama că acea consultare iniţială pe care am făcut-o, consultarea Parlamentului, a vizat doar o parte din marile probleme pe care le creează PSD. Am decis să fac o reconsultare a Parlamentului, o nouă consultare a Parlamentului României pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului. Voi adresa Parlamentului României o nouă consultare care lărgeşte aria de cuprindere pentru referendum pentru a-l face mai eficient şi mai puternic. Referendum pe 26 mai. Avertizez Guvernul României să nu emită ordonanţe de urgenţă în aceste domenii, Justiţie, politică penală, până când nu se exprimă poporul, până când nu cunoaştem voinţa suverană a românilor", a spus şeful statului, luni, la Palatul Cotroceni.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ART. 1 Poate fi supusa controlului, in conditiile prezentei legi, provenienta bunurilor oricarei persoane fizice, daca sint date sau indicii ca exista o vadita disproportie intre valoarea bunurilor acesteia si veniturile sale si nu se justifica dobindirea licita a bunurilor. ART. 2 Valoarea bunurilor a carei provenienta nu se justifica este supusa unui impozit de 80%. Prin justificarea provenientei bunurilor se intelege obligatia persoanei in cauza de a dovedi caracterul licit al mijloacelor folosite pentru dobindirea sau sporirea bunurilor. ART. 5 Daca rezulta date sau indicii ca intr
4
0
Vointa suverana a poporului este sa nu mai candideze toate adunaturile de stransura la presedentia tarii si deci nici Iohannis la al doilea mandate. Poporul ar dori sa aiba cu ce se mandri macar pentru intaia oara in ultimele doua secole,sa nu-I fie rusine la pronuntarea numelui sefului statului sau presedintelui,sa aiba incredere ca liderii se contrazic in folosul poporului,nu pentru pozitia de unde sa futa poporul mai rau.Nu voi vota referendumul asta de cacat,nu este unul izvorat din popor,ci din memeaca intunecata a lui Iohannis,in propriul lui folos. Mi-e scarba de el .
1
5
Dute ma in Korea de nord.
1
3
S-a aruncat ca o pantera si a cazut ca o balega. Asta e Ciolannis-sase-case...
4
5
Inca ma gandesc ce intrebare va voi pune la Referendum. Nu-i graba.
3
5
Nu vine nimeni la referendum si la alegeri euronemernici lenesi!
3
4
Mai bine comunist de cat Hitlerist.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272