REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Preşedintele PNL susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor dunărene

Preşedintele PNL susţine dezvoltarea infrastructurii porturilor dunărene

Victor ROTARU 15 aprilie 2024 | 00:00 138

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine dezvoltarea infrastructurii portuare fluviale, în contextul creşterii traficului în porturile de la Marea Neagră şi pe drumurile din Dobrogea, acesta afirmând că ''cea mai competitivă, cea mai ieftină modalitate de transport rămâne cea pe apă''.

Presedintele PNL sustine dezvoltarea infrastructurii porturilor dunareneNicolae Ciucă

Liderul liberalilor a subliniat, la Tulcea, necesitatea realizării drumului expres Brăila - Tulcea, în condiţiile în care traficul de pe podul de la Brăila trebuie descărcat, şi a menţionat că drumul expres Constanţa - Mangalia este foarte important în contextul creşterii valorilor de trafic, în special cu mijloace de transport de mare tonaj.

"Avem nevoie să ne dezvoltăm infrastructura portuară la Dunăre, pentru că, pe măsură ce creşte relevanţa şi afluxul de transporturi în zona porturilor de la Marea Neagră, singura modalitate şi cea mai competitivă, cea mai ieftină modalitate de transport rămâne cea pe apă, iar Dunărea continuă să-şi consolideze relevanţa din această perspectivă", a declarat presei Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a participat, la Teatrul ''Jean Bart'' din municipiul Tulcea, la o prezentare a candidaţilor organizaţiei judeţene a partidului la alegerile locale, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce spune asta,stim si noi de multi ani. Cum sustine,asa ca bativii in carciuma? Dand din gura doar ca sa nu se aseze musca pe obraz?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272