REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Preşedintele Putin a semnat un decret care facilitează obţinerea cetăţeniei ruse de către toţi ucrainenii

Preşedintele Putin a semnat un decret care facilitează obţinerea cetăţeniei ruse de către toţi ucrainenii

Replica API 11 iulie 2022 | 16:53 874

Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat luni un decret care facilitează accesul la obţinerea cetăţeniei ruse pentru toţi ucrainenii, fiind astfel extinsă o măsură care până acum se aplica doar locuitorilor din teritoriile ucrainene ocupate de Rusia, transmit AFP şi Reuters.

Vladimir Putin

''Cetăţenii Ucrainei (...) dispun de dreptul de a solicita cetăţenia Federaţiei Ruse conform procedurii simplificate'', se arată în decretul prezidenţial semnat de liderul de la Kremlin.

Documentul a fost publicat pe website-ul guvernului rus.

Până acum, o procedură simplificată pentru obţinerea cetăţeniei ruse s-a aplicat doar locuitorilor din teritoriile separatiste autoproclamate 'Republica Populară Doneţk' şi 'Republica Populară Luhansk', din estul Ucrainei, precum şi din regiunile ucrainene Herson şi Zaporojie, ocupate de forţele ruse, menţionează Reuters, care citează agenţia de presă rusă TASS, citează stiripesurse.ro.

În 24 februarie acest an, Rusia a lansat o agresiune militară neprovocată şi nejustificată contra Ucrainei. Moscova afirmă că este vorba despre o ''operaţiune militară specială de denazificare'' a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-auzi! P**a mea! Care esti ma? Sa nu-i vina vreo idei lui Satana Putin asta sa le ofere cetatenie rusa si bozgorilor din Transilvania, in caz ca, Doamne fereste! Ca ne trezim intr-o dimineata ca suntem "nazisti" si ca am facut cu o seara inainte nu stiu ce genocid impotriva "bozgorilor rusificati". Da' nu-i bai! Ca vine "armata eliberatoare" sa ne bombardeze civilii, femeile gravide si copiii. Spesal opereisan d-aia, ca la teve. Mortii ma-tii de rus canibal! O sa arzi in foc cu tot cu rusii care te sustin, o promitem noi, astia cateva miliarde de oameni in adevaratul sens al cuvantului. ADIO!
10
1
si aia care au rude omorite de soldatii rusi ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212