REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Prima amendă aplicată! Marian Ceaușescu și Mitică Dragomir au dat declarații în fața poliției, iar dosarul a ajuns la procurori

Prima amendă aplicată! Marian Ceaușescu și Mitică Dragomir au dat declarații în fața poliției, iar dosarul a ajuns la procurori

Cristina BĂRBUCEANU 14 noiembrie 2022 | 15:57 830

Poliția anunță aplicarea primei amenzi în cazul bătăii dintre protestatarul Marian Ceaușescu și fostul șef al LPF, Mitică Dragomir. Cei doi s-au încăierat acum câteva zile, iar Marian Ceaușescu s-a filmat ulterior cu un ochi vânăt, după ce ar fi fost bătut de garda de corp al lui Dragomir. Protestatarul a mers la INML, de unde și-a luat o adeverință. Poliția dă primele detalii din dosarul deschis:

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, la data de 9 noiembrie 2022, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Persoanele implicate au depus plângere în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca, în urma cercetărilor, să fie propusă soluție legală, prin unitatea de parchet. De asemenea, una dintre persoanele implicate a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru adresarea de cuvinte jignitoare, conform Legii 61/91 R". Pe surse, se știe că e vorba de Marian Ceaușescu, care amenzi de zeci de mii de lei cumulate, de la proteste, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mitica si militia multa mwie !!!
5
0
Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!! Se stie! Mitica la brutarie!!!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272