REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primăria a anunțat că amenajează noi locuri de parcare!

Primăria a anunțat că amenajează noi locuri de parcare!

Replica API 3 septembrie 2019 | 01:41 505

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a anunțat că va continua amenajarea unor noi locuri de parcare în locul garajelor în mai multe zone din oraș. Noile locuri sunt destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare. În acest sens, echipele administratorului drumului public intervin săptămana aceasta pe strada Plantelor, în dreptul bl. IS4, unde continuă lucrările de infrastructură.

Astăzi a demarat amenajarea parcării pe strada Eroilor iar mâine, angajații SC Confort Urban SRL acționează în KM 5, pe strada Mugurului, în spatele bl. 22. ”Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sper ca tot loc pt cei mici ve-ti face pe strada ADAMCLISI ,PARCA ASA ATI SPUS.
0
0
In spatele blocului L 101 a ramas un singur garaj in care se aduna tot felul de mizerii. Este un loc bun pt. un parculet sau parcari amenajate.Parcarile sa nu se faca in geamurile celor de la parter ca isi platesc impozitele la fel ca toata lumea si asa suporta gunoiul aruncat de cei de la etajele superioare si a altora care trec pe acolo si nu isi duc gunoiul la tomberon ca el este mai smecher...
1
0
Bate porumbul si in Tomis Nord cum bat interlopii curvele de la voi din cartier. Si hotii, si drogatii, violatorii si criminalii. Stati toti inghesuiti, toata pleava societatii in apartamente confort 3 de 30 si 40 mp sclavilooooor
2
3
Cand or sa fie locuri de parcare in cele 2 cartiere mai sus numite? Adica in zone intr-adevar sufocate de masini. Cred ca mai sunt cartiere la fel in Constanta dar nu cunosc eu. Ca faceti locuri de parcare unde bate porumbul in geam imi dau seama ca foarte usor. Asa ca Fagadau se caca degeaba pe el. Am uitat si Inel II.
4
1
dar in spate la Rapsodia langa str Poporului cand veniti, e plin de garaje si pute a tuica de la o posta.
5
3
La Trocadero , in spate la LE37 de ce nu demolati garajul ramas ? la fel in spate la LE 33 si LE 34 , ale cui sunt ?
7
1
DAR IN SPATE LA" DOBRE SI FII",IN TOMIS 2, CAND DESFIINTATI GARAJELE? SI ACOLO SE POATE FACE O PARCARE DESTUL DE MARE,DOAR DACA NU SUNT ALTE INTERESE.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272