REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Primăria a semnat contractul de finanțare pentru REABILITAREA FALEZEI MANGALIA-SATURN

Primăria a semnat contractul de finanțare pentru REABILITAREA FALEZEI MANGALIA-SATURN

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 227

Proiect de 5 milioane de euro

Proiect de 5 milioane de euro

În viitorul foarte apropiat, mangalioții se vor bucura de o nouă investiție realizată de administrația locală. Primăria Municipiului Mangalia a semnat joi, 6 martie, la Brăila, contractul cu finanțare europeană în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, destinat reabilitării falezei Mangalia-Saturn

”Semnăm un contract de finanțare europeană, discutăm de faleza Saturn, începând de la hotelul Paradiso, până la ieșire din Saturn, o lungime 2,5 km, proiectul fiind în valoare de 5 milioane de euro”,a declarat, pentru Replica, Cristian Radu.

După semnarea contractului, rumează licitațiile. Cu puțin noroc,. Lucrările vor începe în acest sezon estival și se vor finaliza după un an. Prin realizarea acestui proiect, se urmărește punerea în valoare a potențialului turistic, precum și dezvoltarea infrastructurii turistice și de agrement.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroarre! Smecherii iti rad in fata sit e fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!
1
0
betonarea plajei si taierea copacilor.Cum au facut cu parcul spitalului,de parca a plantat pomii aia mamica lui iorgus.mangalia arata groaznic.Saturnul este o tiganeala cumplita.Cautati cum arata rest Mercur,acum un maidan plin de gunoaie.muriti hotilor!naspa turisti,fugiti la bulgari.ptr tiganie si praf,litoralul romanesc e bun.
2
1
In eforie sud de ce nu se poate asa ceva? Nu prezinta interes pentru " imparat"? Pentru imparatul din eforie reprezinta interes bmw urile si hotelurile cu BLU
0
0
La noi se semneaza doar contractele lui Babu pe spaga lui frasu, in rest nimic. Constanta arata ca un cacat, poate la alegeri se trezeste psd ul asta imputit si il da afara pe spagarul de fagadau si babu, sa candideze ei separat, nici 1 procent nu ia .
0
2
daca nu fac un pct de atractie acolo sunt varza , un planetarium ceva de genula asta !!
2
0
Deocamdata azi vad multi mangalioti care chiar se bucura ca-si gasesc de lucru in alte judete si pleaca. Cei tineri,caci cei mai purii nu sunt angajati . O veni timpul sa plece si cei purii,ce naiba sa faci in Mangalia,unde sefii sunt tot asa cu mintea in punga si vor doar sclaveti platiti la minim ? Populatia incepe sa-si dea seama ca viata e mai importanta decat peisajul marin,pe care-l pot vedea in concediu daca au trai normal in alte locuri.Sa faci foamea privind la valuri nu e optiune buna,asa ca faceti faleze pentru vizitatori ! Mangalia e oras abia sufland.
4
1
Alte milioane furate cu firme de casa pe lucrari de mantuiala.
7
4
Criticam ca sa ne aflam in treaba. Foarte bine ca se face proiectul, desi asta nu confine nenorocitiolor de la psd
6
6
Puteai sa faci multe dar nu ai vrut ! Esti invatat sa incepi proiecte ca sa fii reales ,pentru continuarea si realizarea proiectelor se vor gasi oameni competenti din 2020 .
8
7
Pistele de biciclisti unde sunt in poze si in proiect, jegosilor.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272