REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primăria Constanța anunță curățenia de primăvară! Campania Curăţăm Constanța noastră continuă!

Primăria Constanța anunță curățenia de primăvară! Campania Curăţăm Constanța noastră continuă!

Replica API 29 martie 2019 | 01:13 374

Decebal Fagădau

Primăria Constanța dă starul campaniei Curătăm Constanta noastră! Zeci de unități de învățământ din oraș și zeci de asociații de proprietari se alătură campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul nostru, a anunțat primarul Decebal Fagădau.

Campania va debuta pe 1 aprilie și se va încheia pe 25 aprilie.

În toate cartierele din oraș vor avea loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare. Se vor executa lucrări de cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, etc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Speriat de alegeri nu stie ce sa mai faca.
1
0
ce poti face cu o CARPA ? Cel mult CURATENIE. dar cu una uzata? Ei bine, asta vom vedea la alegerile de la anul. Big like 15 24
2
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc, etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
4
1
Este o initiativa laudabila toti cetateni participa la curatenie Polaris factureaza lucrarea si inparte bani cu Fagadau.
3
0
Este foarte frumos ! Fiecare cetatean trebuie sa fie constient si sa isi aduca aportul la realizarea si pastrarea curateniei in municipiul Constanta !
1
2
Constanta arata ca dupa bombardament, desi platim cele mai mari impozite din tara. Scoateti la munca asistatii sociali
5
0
La mure Babu..Facarau...Rasuparturasauteanu
3
0
Mai du-te dreaq de machidon
4
0
scoateti ciorile din HC care o freaca pe banii nostri la curatenie
10
0
Pai daca este sa incepem curatenia sa incepem chiar din primaria propun primul aruncat la cosul de reciclare se fie arhitectul sef Vanturache si acolitii sai . Dupa care cei care dau aprobari si se fac ca nu vad cum se construiesc blocuri pe spatii verzi si fara locuri de parcare si care tramsforma demisolul destinat parcarilor in apartamente . Pe asa zisul primar care orice poate fi numit numai primar nu pe asta nu il vom mai recicla ca tot nu o sa iasa nimic bun din el , eventual tot carpa lui Mazare se va face deoarece continua aceeasi politica in Ct de distrugere a spatiilor verzi
18
1
...de 1 aprilie!
14
0
VRAJEALAAaaaaa !!!!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272