REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Primăria CONSTANȚA continuă ASFALTAREA STRĂZILOR din municipiu

Primăria CONSTANȚA continuă ASFALTAREA STRĂZILOR din municipiu

Replica API 25 august 2021 | 00:10 1538

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, continuă programul de investiții în infrastructura rutieră din zonele rezidențiale.

În cartierul Baba Novac, au fost finalizate lucrările de amenajare a zonei carosabile pe strada Putnei și aleea Morilor. Echipele administratorului drumului public au intervenit astăzi cu utilaje pentru turnarea asfaltului, după ce terenul a fost consolidat prin lucrări de excavare și compactare.

În același timp, se construiește carosabilul pe strada Muscel și aleea Sânzienelor. Pe strada Muscel, se aplică stratul de drenaj și se toarnă fundația de piatră spartă în timp ce pe aleea Sânzienelor, se execută lucrări de excavare.

Mâine, utilajele de asfaltare se mută în cartierul Palazu Mare. Condițiile de acces rutier vor fi îmbunătățite pe străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady.

Pe strada Camil Ressu, terenul este stabililizat prin așternerea mai multor straturi de piatră și se toarnă stratul de drenaj. În paralel, pe strada Ștefan Dărăscu, terenul este săpat, în vederea asfaltării.

Potrivit proiectului, se execută prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa arata o strada pregatita pentru asfaltare? Vai de capul vostru! Cine semneaza pentru "buna executie"? Va bateti joc pe banii nostri.
2
0
Asa arata o strada cu 2 benzi de circulatie si trotuare? Pu unde intra o masina de pompieri?
4
0
Cate sesizari sa mai facem? De doi ani carpiti STRADA NEHOIULUI! Se surpa peste tot, au cazut chiar si masini in cavernele facute de meseriasii lui Stroie!
3
0
Chitac asfalteaza ca apoi sa platiti taxa de parcare la scara blocului. Un idiot si el si cretintul de Constantinescu cu parasuta primariei
5
0
Pe Strada Comarnic in ce secol faceti trotuarul?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212