REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Primăria Constanța DISTRUGE paraziții din Henri Coandă!

Primăria Constanța DISTRUGE paraziții din Henri Coandă!

Replica API 8 martie 2019 | 00:00 228

Primăria Constanța a semnat contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție aferentă proiectului "Măsuri integrate pentru o viață mai bună".

Astfel, cea care se va ocupa de deratizarea, dezinsecția și dezinfecția spațiilor locative din cartierul Henri Coandă este societatea Allchim CO SA, din București. Serviciile sunt necesare în scopul eliminării apariției unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase, ca urmare a proliferării în dospodăriile selectate a insectelor, rozătoarelor, bacteriilor, germenilor etc.

Activitatea se va presta pe o suprafață de 35.000 mp , suprafața unităților locative vizate prin programul ”Măsuri integrate pentru o viață mai bună”. Durata contractului este de doi ani. Prețul nu va depăși suma de 24.850 lei fără TVA.

Proiectul ”Măsuri integrate pentru o viață mai bună” are ca scop facilitarea accesului pe piața muncii și menținerea în rândul angajaților persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată studiată în care există populație aparținând minorității rome, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane din comunitatea marginalizată rezidentă în zona de intervenție ce înglobează și campusul social „Henri Coandă“.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, cod MySMIS: 114654 și este derulat de Primăria Municipiului Constanța în parteneriat cu Liceul Teoretic „Decebal“.

Allchim CO a fost înființată în anul 199 și are sediul în București. Firma este controlată de Mihai Florin Sucata și Maria Anghelescu Păun, din Brașov.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe aia din primarie cand ii distruge? acei paraziti
0
0
Au terorizat cartierul ar trebui sa incepeti cu parazitii reali adica cu ciorditorii
2
0
Primaria Constanta in frunte cu ciorditorul adjunct, ca seful e in tarile calde cu lemurienii, isi bate joc de noi si le face case in zona rezidentiala si apoi curatenie unor jeguri care nu meritau sa traiasca nici la 10 km distanta de oras .. totul pentru niste voturi
3
0
O mizerie de cartier
3
1
MOARTE tiganilor !!!
6
1
se apropie alegerile... PSD face favoruri tiganilor imputiti pentu voturi.
12
0
Doar un gand: Ce casute frumusele o sa ne facem noi constantenii pe terenul ce statea cam degeaba la unitatea militara.....noroc cu saracii astia ca am putut sa mai furam putin.....
4
0
ce strazi largi ! ce spatiu verde! cu cat se da MP in zona ? E LUX !
10
1
Ofer eu 100euro pentru procurarea gazului necesar.
21
0
Eu ma gandeam ca va distruge parazitii din cartierul Ciorombeilor,adica cei care fac party seara de seara,care nu muncesc dar o duc ff bine,toti ciorditorii si curvele,titlu gresit!
15
0
merge cu napalm. Ps faceti asta si la primarie.
18
0
...interesant titlu....!!!!
15
1
Schimbati numele acestui cartier. Cine a fost incultul care a propus aceasta denumire.Spuneti-i Ioan Budai Deleanu.Ar fi foarte potrivit.
25
0
Nu va mai luati ma de asiatati sociali daca ar fi dosr atat ar fi bine problema e ca concetatenilor din cartier nu le ajung doar bani atia asa ca fac si ei ce stiu mai bine pentru un ban in plus.
7
1
acolo cu foc se face deratizarea
16
2
cum eliminati parazitii , cu buldozerul si cu lama , si carat molozul cu basculanta sper ....
17
1
Cartierul care aduce cele mai multe voturi PSD-ului!Trebuie sa aiba grija de ei!Cum a ajuns orasul asta pe mana unora ca:Mazare,Constantinescu,Fagadau,nici unul constantean get-beget?Venetici,veniti cu traista-n bat din Bucuresti,Prahova,Tulcea.Nu s-a gasit nici unul pe aici care sa cunoasca si sa conduca orasul asta,care sa aiba respect pentru tot ceea ce a reprezentat si reprezinta Constanta?Au umplut orasul asta de kitsch-uri,arata ca o ghena de gunoi,nu cunosc istoria anumitor locuri din oras,ar vinde si ultimul metru de spatiu verde pentru a-si umple buzunarele!
16
0
PSD-istilor . Acesti paraziti le sunt de folos ciumalailor . Acolo se afla masa de votanti a parazitilor de prin primarie si prefectura .
21
5
Bai ,nu va loati de noi ca avem frezoane cand auzim de munca si ne ia toate boalele!
15
1
Este foarte bine ceea ce face prmaria ! Cartierul este pozitionat la marginea orasului, e bine ca au fost adunati acolo
3
12
Credeam ca distrugeti parazitii care locuiesc acolo!! Oricum va trebuie o bomba serioasa ca cea de la Cernobil!!
22
0
Constanteni, nu va bucurati prea devreme! E vorba de parazitii naturali, nu de asistatii social cazati gratuit in H.C, care vor continua sa paraziteze orasul Constanta. Concret, Primaria Constanta va plati din taxele si impozitele luate contribuabililor o firma, iar aceasta va da o parte din bani putorilor care locuiesc in H.C, pentru a-si face curatenie in apartamentele si blocurile in care stau. PS: Totusi, cred ca deparazitarea din H.C nu va avea succes, pt ca vin alegerile si, daca ii pune pe locatarii de acolo la munca, risca primarul si PSD-ul sa ramana fara votanti!
18
2
Ce autoritati cretine ..paraziti sunt chiar cei care locuiesc acolo moca pe banii nostri ..bisnitarii de tigari ..cei cu droguri hotii - talharii ..bolnavii inchipuiti care primesc ajut. social ..trantorii ..vanzatorii de chiloti etc. toata crema societatii constantene din HC trebuie starpita la propriu ..gazarea sau bomba atomica etc. nenorocitilor .
26
0
parazitul de primar pe cand?
23
1
Sunt chiar cei cazati acolo, si tot paraziti sunt cei din primarie si consiliul local, ca ei au paradit orasul.
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272