REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Primăria Constanța VREA întocmirea Regulamentului Spațiilor Verzi

Primăria Constanța VREA întocmirea Regulamentului Spațiilor Verzi

Replica API 12 ianuarie 2021 | 23:59 2071

Primăria Municipiului Constanța organizează pe 15 ianuarie 2021, ora 10:00, o ședință de lucru online pentru întocmirea Regulamentului Spațiilor Verzi din municipiul Constanța.

Municipalitatea a invitat la consultare agenți economici de profil, ONG-uri, instituții de învățământ superior de specialitate din Constanța și București. Pornind de la regulamentele din București și Oradea care au fost trimise spre consultare, urmează să fie trasate și reglementările necesare la nivel local.

Sesiunea va avea loc în mediul online iar participanții vor primi în timp util un link de conectare.

De asemenea, orice persoană interesată poate trimite propuneri și sugestii pe adresa de mail servicii.publice@primaria-constanta.ro

În Constanța nu a existat un regulament de acest tip, de aceea spațiul verde a avut parte mult timp de un tratament necorespunzător. Este momentul ca acest lucru să se schimbe.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Verificati daca pe Constantin Bratescu 10 ,locatarul,a avut aprobare pentru taierea copacilor de pe trotuar si din interior.
0
0
iar va da raja bani sa nu ne dati voie in articolul cu ei sa le bagam cacatul in gat de hoti ??? La ploaie se vede ce au facut muistii in ultimii ani !!! Chitace fa o firma a primariei si muiestei pe astia de la raja !!! Si incepe odata curatenia din primaria plina de putoret !!!
3
0
Nu are de unde sa stie dl amiral de apa, ca dansul a navigat toata viata printre hartii si clase de studenti
2
1
Toate gurile de scurgere de pe strada sunt infundate cu noroi si frunze. De aceea sunt strazi inundate . De ce platim RAJA la preturi foarte mari?
6
1
alt regulament si tot asa cu domnul inainte!Se toaca banii pe proiecte si lucrari incepute ,neterminate si reluate dupa ceva timp cu bani multi, scopul naste mijloacele!
7
0
Domnule primar va invit sa vedeti si sa inventariati lacurile si baltile care se formeaza pestrazile Constantei dupa cea mai mica ploaie. Am increderea ca dvs fiind un specialist al apelor -ca amiral- veti rezolva ce nu au rezolvat altii 31 de ani. Ce ziceti? Va bagati?
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212