REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primăria Constanța vrea să cumpere servicii de telefonie fixă și transmisie date prin fax

Primăria Constanța vrea să cumpere servicii de telefonie fixă și transmisie date prin fax

Replica API 26 ianuarie 2019 | 01:14 470

Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze serviciul de „telefonie fixă și transmisie date prin fax”, necesar primăriei municipiului Constanța. Astfel, administrația locală a publicat anunțul de consultare a pieței privind determinarea valorii estimate pentru achiziția serviciului de telefonie fixă și transmisie date prin fax. Achiziția serviciului de telefonie fixa este necesară desfășurării activității într -un număr de 9 locații ale Primăriei Municipiului Constanța pentru menținerea constantă a legăturii, atât între salariați, cât și între aceștia și furnizorii, prestatorii sau executanții cu care sunt încheiate contracte, precum și cu cetățenii municipiului printr-un sistem de comunicații cât mai ușor, eficient și economic. În prezent, Primăria municipiului Constanța deține în proprietate următoarele tipuri de aparate telefonice:−43 aparate telefonice digitale marca Panasonic KX-T7230X. −140 aparate telefonice analogice. În situația în care centrala telefonică propusă de către ofertant nu este compatibilă cu aparatele telefonice digitale existente, acesta va pune la dispoziția beneficiarului fără costuri suplimentare, un număr de 44 telefoane digitale compatibile cu centrala telefonică ofertată. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preț conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: memis.kenan@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiu ei ce stiu. DNA SI DIICOT au dat la casare vechea tehnica de interceptare spaguta. Traiasca ciuma rosie.
2
0
Astia in loc sa progreseze, se intorc in trecut, sau ii bate tehnologia si vor sa joace la sigur. Sa cumperi FAX..ori esti tampit ori nu realizezi ca tehnologia este demult apusa, pe langa faptul ca faxuri numai gasesti nici prin cosuri de gunoi.. Cat de inapoiat mental si tehnologic sa fi..vai mama voastra de comunisti.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272