REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Primăria solicită constănţenilor să păstreze în condiţii bune mobilierul urban. Află ce s-a întâmplat. Video

Primăria solicită constănţenilor să păstreze în condiţii bune mobilierul urban. Află ce s-a întâmplat. Video

Replica API 27 februarie 2019 | 01:57 436

Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria Municipiului Constanța a achiziționat trei mii de coșuri de gunoi şi 200 de dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine. Dispozitivele au început să fie montate din toamna anului trecut în toate parcurile, dar și în zonele de promenadă. De asemenea, au fost cumpărate și o mie de băncuțe, amplasate deja în oraș.

Din nefericire, două băncuțe montate recent în Parcul Tăbăcărie au fost distruse, în urmă cu două seri, de persoane necunoscute, anunţă reprezentanţii Primăriei Municipiului Constanţa. Autoritatea locală s-a adresat poliției pentru ca cei responsabili de cele întâmplate să fie trași la răspundere.

În total, de la începutul anului şi până în prezent, zece bănci și patru dispozitive pentru colectarea deșeurilor canine au fost vandalizate.

"Facem din nou apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții noul mobilier urban. Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. Ne-ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor noștri identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea. Doar împreună putem avea un oraș frumos și curat!", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Constanţa.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca bancutele sunt plapande ca cele din imagine picioruse din tabla subtire fara intarituri la colturi apoi sunt ca si terminate ,pierdeti timp si bani cu instalarea lor
5
0
Pai melitienii sparge seminte,stau la umbra si cearta babutele ca lasa copii sa se joace pe iarba.E mai sigur decat sa se puna cu scandalagii ca nu au spor de periculozitate!Traiasca melitia comunitara si babutele cu zarzavat din piete! De aia cu tigari nu zicem nimic, aia mai cotizeaza la melitieni.
3
0
Ca mai toate lucrurile bune din tara asta si vechile banci "sanatoase " au fost inlocuite cu niste mizerii . O alta manevra a primariei ca sa multumeasca firmele "casei" ? In toate tarile civilizate educatia se face si cu "nota de plata" . Unde este politia sau jandarmeria cu carnetul de amenzi ?
5
0
Constantenii sunt o rasa aparte!! Dar si cel care a gandit forma si desig-ul acelor banci este un retardat mintal!!! Cum pot sa reziste bancile cu picioarele alea firave din tabla fara nici o contrafisa? Probabil daca se pun trei persoane pe o banca de asta si se misca brusc au toate sansele sa dea cu curul de pamant!
7
0
Daca tot au scos paza din parcul Tabacarie de ce nu monteaza camere de luat vederi?
5
0
Ar fi frumos , banci estetice , dar din lemn si fier masiv !!! Constanta , nu mai are bunul simt , de acum 30 de ani...
8
0
parcul e prea aproape de cartierul de ciori
7
1
prost proiectate, prost facute. paznicii aia din parc ce pazesc?
6
1
pai ce vrei tata..si asta sigur au dat 10.000 euro bucata...daca facea ceva mai sanatos ajungeau ca wc-urile alea de 50 mii e bucata.....
9
1
Domnilor , daca vedeti stiti ca asa este poporul , ca asa se comporta el, ca e necivilizat si needucat , de ca naiba montati cartoanele acelea in loc de beton sau fier sanatos...? E nevoie de alte cheltuieli?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272