REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Primăria va amenaja REFUGII în STAȚIILE de AUTOBUZ. Vezi CÂND!

Primăria va amenaja REFUGII în STAȚIILE de AUTOBUZ. Vezi CÂND!

Replica API 18 martie 2021 | 13:24 2476

Constănțenii care călătoresc cu mijlocul de transport în comun sunt obligați să stea în ploaie și vânt, din cauza faptului că firma care le-a administrat până acum a fost pusă să le strângă. Reprezentanții Primăriei Constanța ne-au declarat faptul că municipalitatea va amenaja noi refugii pentru persoanele care stau în stație și așteaptă autobuzele, însă, mai întâi va trebui să se aprobe regulamentul de publicitate. Deci, nu prea curând.

Precipitațiile abundente și vântul puternic din ultimele zile i-a făcut pe constănțeni să se revolte din cauza lipsei refugiilor pentru călători din stațiile de autobuz. Vă reamintim că refugiile pentru călători din stațiile de autobuz au dispărut încet unul câte unul, iar acum constănțenii presează municipalitatea pentru amplasarea cât mai rapidă a altora. „Nu se poate așa ceva. Este inadmisibil! Plouă torențial și mai bate și vântul... cât am stat în stație 8 minute, m-a făcut ciuciulete. În unele stații mai ai unde să te adăpostești, ba un copac, ba o aplecătoare, dar în unele stai pur și simplu în ploaie. Nu se posibil să sufere constănțenii pentru certurile primăriei cu cine știe ce firme”, ne-a declarat un cetățean.

Seaview Media, administratorul refugiilor

Refugiile din stațiile de autobuz din municipiul Constanța au fost montate și administrate de firma Seaview Media. Demontarea acestora este strâns legată de desființarea panourilor publicitare de pe principalele artere ale municipiului, deținute de aceeași firmă. Astfel, se denotă faptul că refugiile pentru călători au avut ca scop principal doar afișarea de reclame, nu și protejarea cetățenilor în caz de precipitații.

Primăria va amenaja noi refugii pentru călători, însă nu prea curând

Contactat fiind, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Constanța ne-a declarat faptul că municipalitatea se va ocupa de amenajarea unor noi refugii, dar mai durează, pentru că deocamdată trebuie să se aprobe regulamentul de publicitate. „Marile bulevarde ale Constanței vor intra în proces de reabilitare și resistematizare prin implementarea unor proiecte cu fonduri europene destinate îmbunătățirii mobilității urbane durabile în municipiul Constanța. Aceste proiecte prevăd și amenajarea de stații de autobuz moderne.

Pentru celelalte zone ale orașului, în urma aprobării noului Regulament local de publicitate la nivelul municipiului Constanța, și pentru gestionarea eficientă banilor publici, stațiile de autobuz vor fi amenajate de operatorii economici privați care vor câștiga licitațiile publice organizate de municipalitate. Dacă mai rămân stații care nu vor fi licitate de agenții economici, acestea vor fi amenajate de Primăria Constanța”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti parcari ,pietonii sa nu mai circule pe strazi . Sa circule pe sarma ,pietonii sa respire mai putin ca polueaza! Sa se parcheze noaptea oriunde oricum nu se circula . Parcul Tabacariei sa se faca parcari auto si cimitir de masini ! Pentru parcari rezidentiale sa se organizeze lupte cu gladiatori !
0
0
De unde aveti bani? Toti care vin primari fac ei cacat cu bici.Se apuca de borduri,trotuare,pavele,"curatenie",schimabat banci,cosuri de gunoetc. Bani furati.Constructii de mantuiala,banci de fier rupte,cand te asezi pe ele iarna iti ingheata curu,vara iti frige curu,iti rupi pantalonii in ele asa de bune sunt.Fagadau si nevasta-sa sa fie obligati sa refaca ce au distrus, ce au furat de la constanteni si banii din primaria orasului Constanta.Dupa cum da avize si Chitac este alt hot sub conducerea celor din primarie. Sunt aceeiasi hoti instalati de peste 30 de aniin primarie care ne fura.
0
1
Cine merge cu autobuzul oricum este sarac asa ca nu mai conteaza cal ploo grija lui sa fie ce mananca maine
0
1
Primaria acu ce sa ii faci alupigus.Cabinele din stati nu erau ok oare s au tre sa le faca cin cu deticatie.Fecale umane
0
0
Bani europeni pentru nimicuri. Luati bani si reabilitati CET-ul, izolati blocurile, parcari subterane si supraterane din fonduri europene. Sau alte lucrari mari. Luati salarii degeaba.
1
0
Da la sfantul asteapta vor amenaja alte refugii.S-a schimbat primarul se schimba si colaboratorii,nu s-au inteles la pret cu firma care administra refugiile?Dar vor avea bani pt.alte refugii?
1
0
pulime administrativa sa puneti si telefoane fixe in ele sa sune omul la nevoie
0
0
Mai Diana, ce nu intelegi ca pana nu gasesc cei de la primarie si nu se pun de acord ce om de-al lor sa dea acest TUN, nu o sa vedem aplecatori in statiile de autobuz? I se rupe pla primarului care dupa ce a castigat alegerile nu mai stii nimik de el. Toti sunt pe acelasi calapod ,, sa ne facem noi treaba ca restul om vedea"
6
0
pai el si gasca lui n-au fost in stare sa faca un prgram macar asa de ochii lumii cu care sa vina in campania electorala, tu ce pretentii ai acum???
8
0
Pe bune acum.Au trecut luni bune de la alegeri.Am ales un nou primar.Neinteresant din ce partid face parte dar serios acum,ABSOLUT NIMIC schimbat.Chiar e culmea SI REPET,ABSOLUT NIMIC!Parca este mult mai rau.Totul este atat de cenusiu.Pana si cand soarele mai rasare si-ti da impresia dimineata ca totusi te inseli cand arunci ochii in stanga si in dreapta,dar orasul asta parca e si mai lipsit de vlaga,de viata...Un primar trist,un oras si mai trist.Absolut toata lumea se plange de ce vede cand deschide ochii.Omule,dar tu ai copii,ai familie?Daca da,voua va place mediul asta in care traiti?
20
0
te inseli am scapat de dracu si am dat peste tacsu
14
1
Cica..la pastele cailor.ce ne era fagadau...ce ne e chitac...tot un kkt
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272