REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Primarul Constanţei, despre somaţiile de EVACUARE din locuinţele ANL, transmise de RAEDPP: 'Vaccinul doare, dar te face bine'

Primarul Constanţei, despre somaţiile de EVACUARE din locuinţele ANL, transmise de RAEDPP: 'Vaccinul doare, dar te face bine'

Replica API 1 noiembrie 2019 | 16:46 552

Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa a derulat împreună cu Poliţia locală la spaţiile locative din blocurile ANL situate în cartierul Poarta 6. Astfel, s-a descoperit că peste 20 de persoane subînchiriaseră locuinţele, aşa că au primit somaţii de evacuare. Printre cei care au primit somaţii de evacuare se numără şi şeful Gărzii de Mediu Constanţa, Marian Râşnoveanu. Acesta a contestat însă în instanţă, însă şeful RAEDPP, Florin Gheorghe, a confirmat că era vorba de un caz clar de subînchiriere a apartamentului ANL.

Chestionat cu privire la acest subiect, primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat că nu ştie numele celor prinşi pe picior greşit şi că nici nu îl interesează să ştie nume: „Facem reguli şi le aplicăm tuturor. Cei care sunt prieteni şi colegi nu ne sunt prieteni şi colegi ca să ocolim regula. Aceeaşi regulă o aplicăm tuturor. Că doare, că nu doare, asta e”.

“ANL-urile au fost repartizate după nişte criterii. Sper ca toate criteriile să fo fost respectate pentru toţi beneficiarii şi este obligaţia celor de la RAEDPP să facă aceste controale. Dacă ele au devenit, între timp, generatoare de venituri, pentru că tinerii beneficiari şi-au cumpărat o altă locuinţă sau şi-au construit o altă locuinţă şi nu au anunţat acest lucru, noi vom rezilia contractele de închiriere şi le vom repartiza altor beneficiari, pentru că avem o listă lungă de doritori”, a mai afirmat Decebal Făgădău. Edilul a adăugat că va fi recuperate şi prejudicial creat de cei care au subînchiriat locuinţele primite în regim ANL. Făgădău a concluzionat că se face ordine: “Vaccinul doare, dar te face bine”.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/seful-garzii-de-mediu-constanta-somat-sa-evacueze-locuinta-anl-o-subinchiriase-407230/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca vei lua rezultatul votului de la anul pe linia "vaccinul doare, dar te vindeca". O sa te doara. O sa ne vindece!
1
0
Hai sa vb de ANL, cum iti explici ca toti au boxe la subsol, si cum iti explici ca acolo trebuia sa fie bunker in caz de urgenta? Nu inteleg acest lucru nu se ia in calcul?
0
0
La m.kogalniceanu de ce nu se verifica?jumatate dintre chiriasii anl sunt stabiliti in afara tari..cu acte.anl mk sa transformat in locuinta de vacanta
1
0
M-as fi bucurat daca durea prostia si jigodismul primarului. Ar fi stat numai pe la UPU. Numai injectii cu apa si sare ar fi meritat. Toate facute de sefa Dancila.
4
0
Dar te face bine pe moment !
2
0
Asteptam cu nerabdare sa vedem stirea despre evacuarea lui RASNOVEANU si a tuturor celorlalti care subinchiriaza. Astea In general, sunt fara finalizare. Facem doua valuri sa avem o stire ca se face treaba si ne culcam linistiti, ca romanul are memorie scurta. Gheorghe si echipa de soc sunt pusi serios pe treaba
8
0
dece nu vin in control si la navodari
4
0
Pe Baba Novac nu sunt Anl-uri
2
2
Asa va trebuie, ANL sunt pentru oameni care au nevoie nu oricine e eligibil. Verificati pe baba Novac, e plin de studenti cu chirie.
10
1
Ca si cum situatia asta nu ar fi fost provocata tot de Fagadau si camarila lui,primarul vrea sa ne spuna ca el chipurile este cinstit si drept.O piesa de teatru ieftina.
19
2
.."doare vaccinul",doare, dar are efecte secundare si sigur faci temperatura mult timp ..
8
1
Verificati si la bloc OB 4, ap. 14. A fost cumparat prin fel de fel de documente aranfjate special.
5
0
Incercati sa bateti si la usa ap.16 ob1,str.zefirului nu sta nimeni iar vara se inchiriaza in regim hotelier
12
0
Spagaru de primar Fagadau este un viitor puscarias coleg cu Dragnea !
14
5
Aici Fagadau are dreptate. Multi dintre locatarii anl provin din familii bogate, altii erau pe functii date de psd sau in relatie de prietenie, pardon, cardasie, cu Mazare. Sunt o gramada de familii tinere fara posibilitati, care vor o locuinta si n-au loc de profitori si curve- si la propiu si la figurat.
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614