REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Principalele piețe și cartiere din Constanța în vizorul Poliției Locale. Vezi ce zone din oraș au fost monitorizate la finalul săptămânii

Principalele piețe și cartiere din Constanța în vizorul Poliției Locale. Vezi ce zone din oraș au fost monitorizate la finalul săptămânii

Replica API 12 ianuarie 2019 | 12:23 383

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au organizat și desfășurat, vineri, 11 ianuarie 2019, între orele 14.00 - 22.00, o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale din segmentul stradal de pe raza de competentâța a Serviciului Ordine Publică 3, în care 26 de polițiști locali organizați în schimburi au monitorizat intens următoarele zone, piețe și cartiere din municipiul Constanța: Centru, Peninsulă, Gară, Autogară Sud, Griviței, Parc Casa de Cultură, Parc Oleg Danovski, Parc Arheologic, Tomis I și Tomis II, ICIL, Faleza Nord, Poarta 4, Sala Sporturilor, Capitol, Spitalul Militar, Spitalul Clinic Județean de Urgentă, Parc Gara, Parc Arhiepiscopiei, Tronsonul străzilor Mihai Viteazul, Cuza Vodă, Traian, Ferdinand, Constantin Brătescu, I.G Duca, 1 Decembrie, Alexandru Lăpușneanu, Theodor Burada, I.C Brătianu, Tronsonul străzilor Unirii, Ion Rațiu, Nicolae Iorga, Primăverii, Mircea cel Bătrân, Bulevardul Mamaia, etc.

În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 69 amenzi contravenționale în valoare 20.725 lei. Dintre acestea, 32 de abateri au fost constatate pentru încălcarea Codului Rutier, 6 abateri pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 15 abateri pentru nerespectarea normelor de curățenie în orașul Constanta, două abateri legate de neîndeplinirea obligațiilor legale privind domiciliu sau reședința, 11 sanctiuni pentru fumat în spațiu public închis de tip spital și 3 abateri in domeniul actitivatii comerciale exercitate de operatorii economici. Au fost verificate 36 autovehicule în limita competentelor conferite de lege. Au fost verificate 5 locații de alimentație publica tip bar/restaurant.

Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate în cursul zilei de vineri, 11 Ianuarie 2019, a fost de 293 de amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma 70.795 lei.

Actiuni similare se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale și nu numai, anunță reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intra in competenta Direcției Generale Politia Locala Constanta la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate.

"Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!", este deviza polițiștilor locali și în anul 2019.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei mai prosti politisti locala ciobani de la locala
1
0
Adevarat zici, unde sunt banii din amenzi ? Ca nu se vede nimic. Idiotul asta de Fagadau chiar nu poate aprofunda nimic din experientele de la Cluj, Oradea, Timisoara, etc?
0
0
Idiot e tactu care te-a facut. Orasul asta arata ca dupa bombardament. Acolo unde sapati este mai rau ca pe ulitele de la tara. Zgomot, noroi, mizerie, disconfort, gropi, erc. Lucrati si respectati-ne si pe noi, cetatenii.
6
3
veniti si pe km 5,,se face parada de caini ,,,trebuesc amendati ,,confiscate javrele.
3
0
La noi nu mai vezi unu de la Pol Locala patruland pe jos,basca, la tura de noapte somn de voie acasa dupa miezul nopti pana in zori!
4
0
imbecilii astia in loc sa se ocupe de borfasii locali, dau amenzi la firmele ce desfasoara lucrari ce necesita interventii in domeniul public ca, asa este legea facuta de niste imbecili mai mari ca ei aka consilierii locali. ba idiotilor, daca trag cabluri in oras in mai multe zone trebuie sa duc pamantul scos undeva, cu zeci de camioane pt fiecare groapa, ca apoi sa-l aduc inapoi sa astup santul.
4
3
toata ziua vedem articole ca politia da amenzi....dar plateste cineva acele amenzi?? si daca sunt platite unde se duc acei bani,ca in oras nu vad nimic schimbat,aceeasi mizerie ,trotuare ocupate de masini,multi maidanezi...
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272