REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Prinţul Charles, la Sibiu; participă la lansarea celui mai mare proiect de reîmpădurire din Europa

Prinţul Charles, la Sibiu; participă la lansarea celui mai mare proiect de reîmpădurire din Europa

Replica API 1 iunie 2022 | 21:13 977

Prinţul Charles participă luni la evenimentul de lansare a celui mai mare proiect transnaţional de reîmpădurire din Europa, care este găzduit de Filarmonica de Stat din Sibiu.

Cu această ocazie, va fi prezentat un nou studiu ştiinţific şi de politici publice privind biodiversitatea pădurilor.

Evenimentul va fi deschis de ASR Prinţul de Wales şi de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna.

Directorul Filarmonicii de Stat din Sibiu, dirijorul Cristian Lupeş, a menţionat că va planta un copac, în amintirea vizitei Prinţului de Wales.

"În ultimii ani, Filarmonica de Stat Sibiu a obişnuit publicul cu implicarea autentică în acţiunile de ecologizare a mediului, înverzirea spaţiilor şi chiar transformarea clădirii în model de eficienţă energetică. Ne bucurăm ca împreună cu European Forest Institute şi Ambasada Marii Britanii din Bucureşti să organizăm această importantă conferinţă, care vorbeşte despre reîmpădurire. Desigur că suntem onoraţi că Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles, a ales Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu ca loc de desfăşurare. Pentru a păstra vie amintirea acestui moment, de acum înainte vom înlocui uzualul buchet de flori de la finalul concertului cu un simbol - Filarmonica de Stat Sibiu împreună cu The Prince's Foundation va planta un copac, astfel încât, în câţiva ani, să ne punem lăuda cu o pădure a muzicienilor care au vizitat Sibiul", a declarat, pentru AGERPRES, directorul Filarmonicii de Stat Sibiu.

În urmă cu patru ani, Prinţul Charles a participat la repetiţia spectacolului "We Art Free", de Marian Râlea, cu studenţi actori, în curtea Muzeului de Istorie, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, scrie agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hahahaha. Ce gluma.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212