REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Prinţul William a mărturisit că problemele cu vederea l-au ajutat să învingă anxietatea la evenimentele publice

Prinţul William a mărturisit că problemele cu vederea l-au ajutat să învingă anxietatea la evenimentele publice

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 1087

Prinţul William, nepotul reginei Elisabeta a II-a, a mărturisit că problemele cu vederea la distanţă l-au ajutat să-şi depăşească starea de anxietate când trebuia să susţină discursuri, întrucât nu putea distinge foarte bine figurile celor prezenţi la eveniment, relatează EFE, citată de Agerpres.

Prinţul William

Ducele de Cambridge, în vârstă de 37 de ani şi al doilea pe linia de succesiune la tronul britanic, a făcut această mărturisire cu prilejul unui documentar despre importanţa îngrijirii sănătăţii mintale.

Vorbind despre anxietate ca problemă medicală, prinţul William a dezvăluit că şi el a trecut prin astfel de stări când trebuia să susţină discursuri importante.

"Vederea mea a început să slăbească puţin câte puţin pe măsură ce înaintam în vârstă şi nu obişnuiam să port lentile de contact, astfel că atunci când pronunţam discursuri nu puteam vedea chipurile în depărtare", a mărturisit fiul regretatei Diana, prinţesă de Wales, într-un documentar care va fi difuzat joi seară de BBC.

"Feţele erau înceţoşate şi nu puteam să-mi dau seama dacă cineva din sală mă priveşte. Văd suficient de bine de aproape şi pot citi de pe hârtie, dar nu pot vedea departe în sală. Iar acest lucru m-a ajutat foarte mult să-mi înving anxietatea", a spus William.

Anul trecut, prinţul William i-a adus un omagiu străbunicului său, regele George al VI-lea (tatăl Elisabetei a II-a), care suferea de bâlbâială şi era cunoscut pentru dificultăţile sale de a vorbi în public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt chior deci vad mai bine
0
0
Impostorii au parasit Buckingham cu tot cu blazoanele de la porti,palatul nu mai este pazit de Garda Regala!Adio!Macar daca erati copiii lui Charles dar nu sunteti!King John al 3lea este cel de drept!Walter Raleigh
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920