Produsele făinoase, în dezbatere la Ovidius
Produsele făinoase, în dezbatere la Ovidius
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin Pinteresthttps://www.replicaonline.ro/produsele-fainoase-in-dezbatere-la-ovidius-80464
Simpozion
Simpozion
Universitatea Ovidius din Constanţa găzduieşte în Aula Magna, vineri, 7 septembrie, începând cu ora 09:00, a XXI-a ediţie a simpozionului anual al Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie. Tema simpozionului din acest an este "Produsele făinoase - vector pentru o alimentaţie sănătoasă. Necesitate şi posibilităţi". Evenimentul este organizat de Asociaţia Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România, ASMP şi Dobrogea Grup SA, cu sprijinul Patronatului din Industria de Morărit şi Panificaţie Rompan, al Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare a Bioresurselor Alimentare şi a Universităţii Ovidius.
Oana MUŞAT
Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Ti-a placut articolul?
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestCOMENTARII
IMPORTANT Va rugam sa nu folositi injurii si cuvinte obscene