REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
14.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Profesor de religie sancționat, după ce a postat pe grupul clasei o manea cântată de Tzancă Uraganu

Profesor de religie sancționat, după ce a postat pe grupul clasei o manea cântată de Tzancă Uraganu

A.F. 2 mai 2024 | 21:05 742

Un profesor de religie din Bihor a rămas fără statutul de diriginte, după ce a postat pe grupul de WhatsApp al clasei o manea cântată de Tzancă Uraganu. Tatăl uneia dintre eleve l-a reclamat la direcțiune, iar în urma anchetei făcute de comisia de disciplină, dascălul a fost găsit vinovat de comportament neadecvat la clasă.

Profesor de religie sanctionat, dupa ce a postat pe grupul clasei o manea cantata de Tzanca Uraganu

Profesorul, care predă religia la Liceul Tehnologic Dobroești, județul Bihor, era diriginte la clasa a VI-a, scrie eBihoreanul.

Tatăl uneia dintre eleve a fost cel care a descoperit, cu stupoare, că în grupul de WhatsApp al clasei, elevii şi dirigintele, deopotrivă, făceau glume nepotrivite despre o profesoară de biologie din școală, mai severă.

Mai mult, scrie sursa citată, în schimbul de mesaje cu elevii, profesorul ar fi avut un limbaj nepotrivit cu elevii de 12-13 ani, a căror diriginte era. De exemplu, în preajma Crăciunului, dascălul le-a postat copiilor pe grup o manea cântată de Tzancă Uraganu, cu versuri lascive la adresa femeilor, spunându-le că este colindul pe care îl dedică clasei.

Îngrozit de șirul de mesaje văzute, tatăl elevei a decis să îl reclame pe profesor la conducerea școlii. Dascălul a fost anchetat de comisia de disciplină, care l-a găsit vinovat de comportament neadecvat, l-a sancţionat cu avertisment şi l-a schimbat din funcţia de diriginte, citează digi24.ro.

Bărbatul şi-a păstrat, însă, postul de profesor de religie în școală, mai scrie sursa citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce pretentzii sa ai de la copiii cand nishte dezaxatzi dashti care le sunt dascali,ii pregatesc pentru viatza de dupa shcoala si profesori ashtia sunt sanctzionazi cu avertisment deci predau mai departe.
1
0
Maneaua este pentru idioti
2
0
Sa-i pupe poala tziganului tzanca
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468