Programul de comercializare a cărnii de miel în piețele agroalimentare din Constanța
Programul de comercializare a cărnii de miel în piețele agroalimentare din Constanța
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestÎn perioada 25.04.2024 – 04.05.2024, în piețele agroalimentare din municipiu se va comercializa carne de miel pentru Sărbătorile Pascale, de la producători avizați de Direcția Sanitar – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța. În acest sens, vor fi puse la dispoziție locuri în halele de lactate din Piața Grivița și Piața Tomis III.
Carnea provine de la ferme din județele Constanța și Tulcea, de la animale sacrificate în abatoare autorizate, iar medici veterinari de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța supraveghează în permanență vânzarea. Precizăm că prețurile sunt stabilite de către producătorii locali.
AFI SRL, administratorul piețelor, va asigura toate condițiile de igienă și siguranță alimentară. În acest scop, au fost efectuate operațiuni de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în halele destinate comercializării cărnii de miel.
Programul de comercializare a cărnii de miel este următorul: luni – sâmbătă: 08:00 – 17:00, duminică: 08:00 – 12:00.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News