rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 16 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Proiectul blocului cu 15 etaje, în mijlocul cluburilor din Mamaia, a pornit cu stângul: ce s-a întâmplat în Comisia de urbanism a primăriei

Blocul cu 15 etaje pe care Ilie Panait intenţionează să îl construiască în mijlocul cluburilor de la capătul staţiunii Mamaia a stârnit reacţii şi din partea susţinătorilor acestui proiect, care au comentat, de-a valma, cum că „e foarte bine că se construieşte, e în spiritul construcţiilor anului 2019”; „ce mişto dacă ar avea, la etajul 15, un sky view!”. Extraordinarele comentarii vin, probabil, din partea unora care nu au studiat planurile prezentate de investitor în faţa Comisiei de urbanism de la nivelul primăriei, şi pe care îi informăm că proiectul a fost întocmit cu încălcarea legislaţiei din domeniul construcţiilor. Ce e drept, ca desen, construcţia pare grandioasă. În realitate, este doar un desen pentru care nu a fost obţinută vreo autorizaţie de construcţie; mai mult, la elaborarea proiectului, a fost calculat un CUT (coeficient de ocupare al terenului) nereal. La stabilirea acestui CUT, proiectantul a socotit şi terenurile învecinate, ori, conform legii, coeficientul se stabileşte exclusiv pe terenul de care dispune investitorul.

Reamintim că afaceristul Ilie Panait a început demersurile de obţinere a unei autorizaţii de construcţie pentru un hotel S+P+12-15E+terasă circulabilă - hotel-apartament cu alimentație publică la parter, pe aleea Lamia nr. 16, Mamaia. Cererea privind emiterea autorizaţiei investitorului a intrat în discuţia Comisiei de urbanism din cadrul primăriei chiar ieri, 11 iulie. Din comisia de urbanism fac parte specialist, arhitectul şef al municipiului şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu. După această primă rundă de discuţii, planurile investitorului vor ajunge şi în atenţia consilierilor locali, în comisia de specialitate, iar ulterior la votul aleşilor locali, într-o viitoare şedinţă.

Revenind la discuţiile de ieri, facem precizarea că specialiştii i-au atras atenţia investitorului că un astfel de bloc ar urma să strice întreaga zonă, să “îngroape” cluburile, dar, cel mai important, CUT-ul este calculat în mod eronat. Chiar şi ala, investitorul are drum liber să-şi continue demersurile în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie. Nimeni nu îl poate împiedica să o facă, rămâne de văzut şi dacă va reuşi să obţină avize pentru un regim de înălţime P+12-15. La fel,va fi interesant de urmărit cum vor vota consilierii locali un astfel de proiect. Mai adăugăm că patronii de cluburi şi-au arătat deja nemulţumirea şi au caracterizat drept neserioasă şi lipsită de fair-play întreaga situaţie: „Ne strică afacerile. În plus, cum a putut să anunţe că vinde apartamente într-un bloc pentru care nu a obţinut măcar autorizaţia de construire?! Toţi constructorii de pe piată anunţă că vând şi prezintă proiectul abia după ce obţin autorizaţiile de construire, adică atunci când e sigură afacerea…”, a comentat unul dintre patronii de cluburi din Mamaia.

Mai multe detalii despre bloc: https://www.replicaonline.ro/bubuie-un-scandal-in-mamaia-bloc-de-15-etaje-in-mijlocul-cluburilor-de-fite-396430/

A.C.

vineri, 12 iulie 20193240
Comentarii

00Savu(17 aug 21:16)
Am achitat un avans de 50k euro , credeti ca domnul Panait va obtine autorizatia de constructie?multumesc
05Ne trebuie logica si liniste(15 iul 23:13)
Logica este buna pentru vest dar proasta pt noi
111Pacat mare ca ne am dezbinat(15 iul 22:51)
Suntem prosti caci nu ne dam seama ca astfel am ajuns intr un razboi civil economic iar cineva profita pe urma dezbinarii noastre. Cineva din vest sau mai de la vest
03Constanta a murit demult(15 iul 07:57)
Si pe mine nu ma.lasa sa demolez o casa veche batraneasca si sa construiesc alta noua
117Chitac e caracter(14 iul 20:00)
Nu poate exista comparatie... Daca va renunta la procesele distructive si inutile iar apoi va face pace cu constructorii Chitac iese primar in 2020. El ca om are valoare nu e pramatie!
015@VB(14 iul 19:08)
Ai vazut ca nu e manevra ai primit si tu
48Vecin(14 iul 17:15)
Mirela te repeti cu acelasi mesaj postat la ora 3 noaptea, cumva vrei sa ne arati ca te ai trezit din betie? Esti la fel... un bou cu tzatze
1123@V B(14 iul 16:57)
Ai dreptate. Am citit acum comentariile din cele doua articole si sunt sigura ca sunt platiti ca sa posteeze si sa dea voturi verzi. Trebuie anuntata politia si institutiile abilitate sa faca dreptate umbrei si litoralului.
039Mirella(14 iul 16:51)
Rasauteanu idiot nenorocit cum indraznesti sa blochezi un proiect plutitor pe Marea Neagra? Construieste idiotule pe diguri si lasa plaja in pace.
034Replica... cui plateste(14 iul 16:51)
Replica e un site de doi bani. Daca platesti, scriu astia ce vrei tu si poti sa te pisi pe oricine. De ce nu i dati in judecata?
332Intr-adevar(14 iul 16:46)
Din pacate aceasta Ovanesian a facut enorm de mult rau orasului si a distrus multe persoane. Azi te apara, maine, daca da altul mai mult te distruge!
339Lesbiana e o rusine pt Chitac(14 iul 16:20)
Este o femeie cu sufletul negru si fara nici o morala. Am citit pe portalul Tribunalului si omul de mai jos are dreptate. Extraordinar cat de josnic s a ajuns. Pt ea joaca cu procesele de a anularea PUZ urilor si autorizatiilor este numai pt acumalare de capital de imagine. A fost avocata celor de la Oil Depol si Solid House si acum i a dat in judecata... Pacat ca nu se mai asculta La Familia caci e foame de bani baieti!!!
441Stop Joc(14 iul 11:50)
Bine ca si a dat Ovanesian demisia din Asociatita Constanta Altfel si astfel si a dat seama Chitac ca avea sarpele la san. Lesbiana aia care spune ca apara drepturile constantenilor e avocata unor italieni care pe Mamaia au construit peste terenul meu iar apoi cladirea s a inclinat cu 35 de cm de bine ce era facuta . Apoi le a cazut tencuiala si au intrat cu forta pe terenul meu cu ordonanta prezidebtiala luata tot de Ovanesian si in loc sa tencuie au placat cu alucobond luandu mi alti 20 de cm. Cautati pe tribunalul Constanta Spinu Doru si Oxia Constanza
236Vecin(14 iul 10:32)
Mirela esti un bou cu tzatze , proiectul va fi executat pe un teren proprietate si unde exista deja o constructie cu amprenta la sol . Plutitor nu va fi si nici macar pe diguri asa cum ti ar placea tie, dar dupa o noapte de baut moca la breeze te apuci la 3 noaptea sa bati campii
038Pt Jean Jeni si Apolodor etc(14 iul 09:36)
Bogdanele esti suparat ca te au exclus din loja ca te au prins ca n ai avut onoare si i ai luat casa alauia de la executari silite facand manevra cu executorul. Tu te ai gasit sa vb de evaziune ba nenorocitule. Ai fost esti si vei ramane JOSNIC!
336Veronica(14 iul 09:32)
Eu n am sa mi las niciodata copilul sa calce prin cluburile alea de 2 bani. Zgomot ca la balamuc, droguri si SMECHERIE si AROGANTA ROMANEASCA. Daca te uiti in parcare vezi masini de minim 10 milioane de euro dar nici unul n a citit capra cub3 iezi. Iar apoi dau si muzica la refuz de ti sare capul de pe umeri. Marii investitori de cluburi baga maxim 100.000E intr o sandrama din aia si scot milioane din evaziunea si drogurile pe care le vand. Rusine sa le fie!!!
324Apolodor.Din Damasc(14 iul 09:20)
Mesaj de la Sir Winston Churchill pentru deja inculpatul investitor: niciodata,niciodata,niciodata,niciodata NU RENUNTA !
134Patron de club(14 iul 08:15)
Mie imi convine reclama!!! Mai vinzi o bere , mai o apa cu lamaie, mai o faina.....
341Mirela(14 iul 03:00)
Rasauteanu idiot nenorocit cum indraznesti sa blochezi un proiect plutitor pe Marea Neagra? Construieste idiotule pe diguri si lasa plaja in pace.
041Ha ha ha(13 iul 20:10)
Pe fata fara perdea a ajuns pe ultima suta de metri si trebuie sa si faca plinul, poate dupa expirarea mandatului va fi numit viceprimar la wc urile de la Nuba si Breeze ca pt Constanta vedem ce face
341Ela(13 iul 19:39)
Rasauteanu idiot nenorocit cum indraznesti sa blochezi un proiect care ar aduce o geamada de bani bugetului local in favoarea cluburilor acelea pline de infractori.Cu un nerv vecin cu nebunia ziua ai fost in comisia de urbanism vociferand in favoarea cluburilor , iar noaptea erai la masa la breeze cu patronul de acolo si de la nuba.Nenorocitul naibii.
389Jeni(13 iul 16:27)
Un curvar arogant mereu cu Bale la gura
242Traian(13 iul 13:42)
se vede clar ca sunt de partea cluburilor. Ce le mai place... shaorma
344Mihai(13 iul 13:27)
Autoritatile trebuie sa aplice legile! Nu este normal ca angajatii Primariei sa se transforme in avocatul cluburilor. Asta e prea pe fata, ar fi putut sa o faca mai cu perdea...
342Pentru Americanu'(13 iul 07:56)
Pacat ca n ai ramas in america si ca vrei sa ne destepti pe noi... Vb de New York de fundatii pai tu moshule ne dai clasa...Dar arata ne ce ai facut caci daca ne plimbam prin spate pe la tine la carciuma in piata Ovidiu vedem doardaramaturi vopsite cu negru. Lasa ne pe noi asa prosti cum suntem sa mergem pe ce cale vrem. Si aia cu fundatiile crede ma ca te degradeaza cel mai mult. In 2019 au ajuns detoanele impermeabile si la Mamaia
345Kirkor Sarkis(13 iul 07:50)
Numai papagalii nu vor dezvoltare. Lumea i proasta tare caci in loc sa se preocupe de pb reale cum ar fi alimentatia cu Euri se inahaita sa atace blocuri ca si cum asta ar fi pb societatii noastre contemporane. Un tampit scria mai jos ca un dezvoltator face 300% profit... Bai debilule unde s a pomenit asa ceva. Un ciclu de dezvoltare in Mamaia ia min 3 ani achizitie teren certificat de urbanism avize futai prin comisii autorizare construire cu totii nebunii ca nu mai avem oameni si apoi vanzare si pune la calcul ca in perioada asta pana vinzi investesti timp si bani de ti sare basca din cap..
443Americanu'(13 iul 00:30)
Draga Radu, draga Navigatorule, dragii mei partizani ai acestui individ si ai acesui proiect... Am fost eu pe la New York, am cunoscut persoane inteligente si deschise din toate punctele de vedere, dar imi cam cedeaza nervii si va urez un drag si placut futut in gura!
324Jean(13 iul 00:30)
Intelegeti ma si pe mine !!!scriu din puscarie. Nu am alte viziuni . Atata pot eu.scriu si eu ce aud pe aici.....
442Radu(12 iul 23:57)
Foarte bine, sa construiasca. Aici vad doar invidie din partea celor care nu au reusit si nici nu vor reusi niciodata in viata asta sa faca nimic. Domnul Panait a construit tot timpul calitate maxima si ii urez mult succes in continuare.
403Americanu'(12 iul 23:30)
Pentru cel care a comentat dupa mine, la ora 18:26: Eu nu am pretentii de erudit in domeniul geotehnic. Nu stiu cu ce se mananca ideile dvs despre insorire. Banuiesc insa ca se refera la lipsa acesteia, dat fiind faptul ca apare un turn de circa 50 de metri inaltime, umbrind multe alte constructii mici. Nu sunt din tagma patronilor de cluburi. Sunt un om oarecare, care a expus o parere legata de fundatia stabila a cladirilor din New York, comparativ cu panaramele de fundatii sapate in nisip aici, in Mamaia. Sa fim sanatosi si sa ne citim peste 10 ani, cand marea va avea cu 2 metri in plus!
539Jean(12 iul 19:59)
Dl. Cristi Panait, mason ca si multi de pe aici, are afacerea pe numele parintilor. Mason ziceam ca si fagabou si spagagiul de babu, deci se va face. Ideea e cum haleste primaria in ckntinuare si de la unii si de la altii, dar de facut, se va face. Iar dl. Panait Cristi, dupa aceea, isi va face si puscaria cu care e dator. Pentru evaziunea cu celelalte blocuri.
448Navigator(12 iul 19:51)
Personal eu si mai multi colegi de ai mei stam in blocuri construite de D-nul Panait.Este singurul constructor cu experienta al Constantei ,in care avem incredere ! Felicitari pt proiect!
448Ne doare capul...(12 iul 18:26)
Ce bine ca ae pricepe toata lumea la geotehnie, la conditii de insorire, drept la proprietate... ce aveti oameni buni? Daca de la inceput s-a stabilit prin PUZ ce sa se faca acolo si tehnologia din ziua de azi o permite, cum e posibil sa i se interzica cuiva sa isi valorifice proprietatea? Sa o valorifice si cel cu clubul la fel de bine... nu il opreste nimeni... ce va tot dusmaniti in necunostinta de cauza?
406Americanu'(12 iul 18:13)
Am fost la New York de mai multe ori. Acolo, sub orice cladire inalta sau mai scunda, este roca fantastic de tare. Acolo, pe sub un bloc de 60-70 de etaje, trece metroul sau trenul. Tocmai pentru ca fundatia este construita pe stanca dura. Nu se compara situatia lor cu cazul Mamaiei, unde este numai nisip. Legat de viitorii proprietari: acestia vor fi investitori, clar. Deci nu vor locui acolo. Vor cumpara spre a inchiria pe timp de sezon. In restul anului, imobilele vor fi goale. Cine este idiot sa se mute permanent acolo, la 5 metri de cluburi. Adica langa zgomot, aglomeratie, depravati.
421Pt istetu de mai jos(12 iul 18:01)
Vecinul tau face pe acelasi PUZ daca este om de rand, insa daca este smecher, face o dezbatere publica cu vecinii, pe care oricum n-o ia nimeni in seama, si se modifica dupa bunul lui buzunar. Chiar trebuie sa fii copil sa nu vezi cate blocuri s-au facut intre case in Constanta si Palazu.
146VB este istet tare...(12 iul 17:46)
Cat de urs sa fii sa vb astfel sau cat de lipsit de logica. Auzi frica ca ti faci casa si vine unul langa tine si face un bloc. Pai pe acelasi PUZ ca al tau construieste omul. Daca Puzul permite case si blocuri se poate face la astfel. Daca ti cumperi teren pe zona de reglementare ZRL2A sau B si nu sunt modificari cu PUZuri esti sigur ca se fac doar locuinte unifamiliale daca esti urs si faci casa in Mamaia, Campus Tomis Plus etc fii sigur ca langa tine vine altul care cu aceleasi drepturi conf PUZ si face blocusorul. E simplu tr sa te informezi cu un certificat de urbanism... Greu Ursus
456V B(12 iul 17:26)
Este oarecum incredibil cum in articolul asta sunt 80% pareri pozitive, precum si 95% in articolul precedent. Chiar credeti ca turistul are nevoie de umbra pe plaja? Toti vor sa faca blocuri, nimeni nu mai face hotel, fabrica, resturant. Toata lumea blocuri. A ajuns sa ne fie frica sa ne mutam la casa din cauza ca pot face bloc langa noi. Mai treziti-va din prostie si terminati cu profitul asta marsav pe 3 ani. Economia n-are cum sa mearga cand patronul si-a luat triplu in 3 ani, si cam asta a fost.
445bobitza(12 iul 16:49)
e clar ,ne trebuie o furtuna ca la greci sa aranjeze lucrurile .la 15 etaje trebui fundatie de 6 m ,adica in apa .cumparati cu suces acolo si peste 10 ani o sa fie ca la venetia cu parcare pt barci
645Vulturul(12 iul 16:16)
Urez succes dlui Panait sa reuseasca sa treaca peste piedicile puse de contestatari si sa reuseasca sa finalizeze acest proiect frumos la fel ca cel din str Traian precum si celelalte proiecte finalizate.
048Aditza(12 iul 15:43)
Cand au facut cluburile nu a comentat nimeni nimic, a fost totul ok. Traiasca clica lu Rasauteanu si a patronilor de cluburi ca si au adjudecat un sfert de mamaia dar daca vrea un om normal ceva acolo nu se poate ca de esti pe teren "privat" .
339Nelu(12 iul 15:04)
Eu as vrea ca toata plaja noastra sa fie modernizata... si sa atraga cat mai multi turisti...
251Pt gasca din primarie(12 iul 14:34)
Se vede clar ca gasca din primarie e dictata de patronii cluburilor. De ce sa construim ceva frumos in Constanta. Ce s-a intamplat Costine? Nu a cotizat Panait la tine? S-au ai mancat destul de la cluburi? Vezi ca ai masa in primul rand la Nuba.. dupa decizia asta ai consumatie gratuita toata vara..Bravo tie
415Larisa(12 iul 14:33)
astept sa vad si eu civilizatia occidentala si cetatenii europeni pe strada Blocurile cu bariere ,cluburile si suv-urile de lux repr mai nimic din civilizatia vestica ci mai degraba un apanaj al unei clase sociale burgheze neocomuniste dintr-o tara est europeana cu ft ft multe probl soc ec samd
138Vand apartament(12 iul 14:12)
Vand apartament la etajul 6 pret atractiv mai pe scurt 34 de mii de euro!Detalii in privat sau la locatie faceti cu mana sa va pot recunoaste pe video la interfon
347Lucian(12 iul 13:19)
Eu am fost cel care am prezentat proiectul in comisie. S a discutat constructiv si s au cautat solutii pt ca lucrurile sa convietuiasca ba mai mult sa se creeze o simbioza. Viceprimarul Rasauteanu a pus in mod logic pb cluburilor din zona fara a incerca sa vicieze cu ceva drepturile dlui Panait Ilie. Am simtit ca toata lumea dorea sa gaseasca o cale prin care toti investitorii sa fie ok
248Foc de paie(12 iul 12:28)
Toata nebunia asta mi se pare un foc de paie. Unii sa faca cluburi iar altii nu au voie nimic!!!
544BUNI(12 iul 11:52)
De ce sa ne dezvoltam !!?? Mai bine ne tragem in jos , stiti chestia cu capra , atat de specific romanului . Mai bine la cules de capsuni , nu deranjam pe nimeni , strandem bani ptr sampania din cluburi .
448Decibel Decebal(12 iul 11:49)
Un proiect frumos si de anvergura intotdeauna are contestatari! Si mai ales evazionistii de la cluburi! Le este teama ca vor fi obligati legea in ceea ce priveste zgomotul. Ai auzit Decebal, Politia Locala, Antifrauda?
248mitica(12 iul 11:48)
pe baietii astia i-a innebunit succesul si pe fagadau si pe rasauteanu si pe babu, incep sa faca ca Mazare, doar ca ala a trait alte timpuri, in cazul unui refuz de autorizatie, oare platesc ei daune constructorului din banii lor sau din banii orasului, ca nu ar fi prima data cand se intampla
152DICHIU(12 iul 11:41)
Replica, cum a construit patronul vostru in Piata Tomis 3, fara respectarea autorizatiei de construire, fara respectarea legilor 10 pe 1995 si 50 pe 1991? Faceti o investigatie daca sunteti jurnalisti...sau cum s-a construit Nuba fara AC???
mai mult...Replica
16 sep 00:00ReplicaCorpul de Control al ministrului Sorina Pintea face verificări la Spitalul Județean Constanța

Corpul de Control al ministrului Sănătății se află la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Conform surselor...1088

16 sep 11:09ReplicaPersoană PRINSĂ între două CONTAINERE, la Medgidia!1366
16 sep 01:56ReplicaCine este și ce avere are noul administrator al Portului Constanța: fost vicepremier și milionar3238
16 sep 00:00ReplicaSCANDAL la un bar din Eforie: o femeie s-a ales cu capul spart, după o ceartă cu fostul concubin! Agresoarea este chiar iubita bărbatului

Teroare la un bar din Eforie Nord! O femeie s-a ales cu capul spart, după o ceartă cu fostul concubin. Culmea este că...1536

16 sep 00:00ReplicaConstanţa s-a umplut de panouri electorale: Dăncilă, în cele mai neinspirate locuri1868
16 sep 09:36ReplicaNicușor Constantinescu a cerut schimbarea regimului de detenție!1385
16 sep 00:00ReplicaPrimul act de identitate la împlinirea vârstei de 14 ani: iată ce documente sunt necesare!

Prima carte de identitate se eliberează la împlinirea vârstei de 14 ani. La împlinirea acestei vârste, minorul se...433

16 sep 00:00ReplicaMinori din Băneasa, trimiși de părinți la cerșit pe străzile Constanței!566
16 sep 00:00ReplicaCele mai originale garaje din Constanța!2556
16 sep 00:00Replica’Oraşul meu din mozaic’ văzut şi de sus şi de jos! Un proiect artistic costisitor!

Pietonul care vrea sa traverseze străzile din oraşul Constanţa are parte de un spectacol de culoare când ajunge la...1467

16 sep 01:23ReplicaPersoană în pericol de înec pe plaja Santa Maria Bay1094
16 sep 23:45ReplicaCe spune Spitalul Județean Constanța despre pacientul care a murit în curtea spitalului2412
Vremea
22.2°22.2° - 23.7° luni, 16 septembrie 2019
ConstantaUmiditate: 42%
Vânt: 5.73 m/s
Presiune: 1013.25 milibari

Loto
6/494810212837
5/4051722252820
joker4810212837
Horoscop
mai mult...SPSportRT
16 sep 01:53SportFCSB, victorie URIAȘĂ cu U. Craiova: derby extrem de încins în Bănie

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova,...509

16 sep 00:00SportAdrian Mutu și prima dublă acceptată de Roman Abramovich. Episod incredibil din vestiarul „albaștrilor”

Wayne Bridge, 39 de ani, fost jucător al „albaștrilor”, povestește în The Sun cum a reacționat „Briliantul”...608

16 sep 00:00SportGenoa- Atalanta 1-2. Ionuț Radu a primit un gol spectaculos în ultimele secunde

Portarul român de 22 e ani a fost titular la Genoa și a avut două interveniții salvatoare, una în prima repriză...231

16 sep 00:00SportGică Hagi, revoltat de ceea ce se întâmplă la „națională”: „Mai mult respect față de numărul 10”

Gheorghe Hagi (54 de ani), cel mai mare număr 10 din istoria României, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă...403

Local
16 sep 00:00LocalCum se procedează la înregistrarea tardivă a naşterii

Există situaţii când înregistrarea naşterii are loc ulterior termenului prevăzut de lege. În astfel de situaţii,...251

16 sep 01:21LocalACCIDENT rutier în PIAŢA OVIDIU din CONSTANŢA!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în oraşul Constanţa, duminica, 15 septembrie,...1535

16 sep 01:25LocalAcțiuni pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comerțului cu țigarete și produse din tutun!

În urma acțiunilor derulate de polițiștii români, în primele 8 luni ale acestui an, pentru combaterea contrabandei...426

16 sep 02:07LocalPolițiștii constănțeni continuă activitățile de preventive la unitățile de învățământ din Constanța

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au stat de vorbă cu...372

16 sep 02:06LocalAccident rutier în județul Constanța!

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 14 septembrie a.c., în jurul orei 18:00 în Năvodari. Șoferul...2160

16 sep 00:02LocalUn pacient a MURIT la Spitalul Județean! A fost găsit plin de sânge, în parcare!

Un nefericit eveniment s-a înregistrat la Spitalul Clinic Județean Constanța. Sâmbătă, 14 septembrie, în jurul...7516

16 sep 02:06LocalAccident feroviar la Costinești: autoturism lovit de tren!

Un accident feroviar a avut loc sâmbătă seara, 14 septembrie, pe ruta Mangalia- Constanța, la intrare în...2069

16 sep 02:27LocalProgram de educație digitală la Școala Gimnazială „George Coșbuc“ din comuna 23 August

Profesorii și școlile sunt promotori ai schimbării. Cu acest gând pășesc în programul Digitaliada cadrele...458

16 sep 02:27LocalTulcea: Şase gospodării distruse de un incendiu

Şase gospodării din municipiul Tulcea au fost distruse într-un incendiu care a izbucnit vineri după-amiază, după...517

16 sep 02:16LocalFeerie de parfum și culoare în Parcul Teatrului „Oleg Danovski”, la Târgul Constanța cu Flori

Simfonia florilor îi va încânta pe constănțeni, la sfârșitul lui septembrie, la cel mai colorat târg din...1008

Politică
16 sep 00:08PoliticăTeodorovici, proiect de lege controversat: Pedeapsă cu închisoare pentru cei care nu-și plătesc taxele

Ministrul Finanţelor cere măsuri drastice pentru cei care nu îşi plătesc impozitele. Mai exact, pedeapsa cu...1222

16 sep 02:08PoliticăAdrian Năstase, acuzații la adresa lui Iohannis: „A preluat tema mea principala de campanie din 2004“

Fostul premier Adrian Năstase spune că președintele Klaus Iohannis i-a preluat tema de campanie, folosită la...555

16 sep 02:07PoliticăEugen Tomac îi torpilează pe adversarii lui Paleologu: 'I-a cuprins pe toţi frica. Ce a aia democraţie fără dezbatere?'

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat sâmbătă că jocurile pentru alegerile prezidenţiale nu sunt făcute, iar...361

16 sep 02:04PoliticăBaie de mulțime! Președintele Klaus Iohannis, prezent la Constanța

Președintele României, Klaus Iohannis, a sosit sâmbătă, 14 septembrie a.c., la Constanța pentru a participa la...2485

16 sep 01:20PoliticăPronosticuri spectaculoase în PMP la prezidențiale: în marile centre urbane, electoratul de la europarlamentare migrează

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, va smulge voturi de la USR în marile centre urbane, a...1234

16 sep 02:05PoliticăFifor: Pe fondul tragediei de la Caracal, Iohannis găseşte de cuviinţă să lase MAI fără ministru

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis "găseşte de cuviinţă" să lase...725

16 sep 02:05PoliticăCongresul USR l-a validat pe Dan Barna drept președinte al partidului

Dan Barna a fost validat pentru funcția de președinte USR, la cel de-al cincilea Congres Național al USR, care are...524

16 sep 02:03PoliticăPonta: Am primit Pactul naţional pentru bunăstarea românilor; voi propune colegilor mei să-l semnăm

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, anunţă că a primit de la premierul Viorica Dăncilă Pactul naţional...582

16 sep 02:02PoliticăCălin Popescu Tăriceanu e dezamăgit de trădările celor 4 lideri și anunță CONGRES: 'Au acceptat această mită politică'

Liderul ALDE a declarat, vineri seară, la Digi24 că cei patru fugari trădat partidul și ”s-au vândut pentru un...686

16 sep 02:02PoliticăReacția PNL, la pactul propus de Viorica Dăncilă: Ei au făcut pact pentru bunăstarea pilelor și beizadelelor

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a propus tuturor partidelor un pact pentru bunăstarea partidelor politice....857

Monden
16 sep 00:00MondenMario Iorgulescu a încins ringul de dans înainte de accident. Imagini cu el de la botezul nepotului lui Romică Ţociu

Mario Iorgulescu se află de o săptămână în spital, unde se zbate între viaţă şi moarte. Fiul lui Gino...403

16 sep 00:00MondenOvi este din nou jurat în Elveţia pentru Eurovision

Solistul are multe planuri legate de Eurovision. Ovidiu Cernăuţeanu (45 de ani), alias Ovi Jacobsen, a fost invitat...190

16 sep 02:16MondenReacţia Elenei Ionescu după ce fostul ei soţ a apărut cu altă femeie la două zile după divorţ

Viaţa merge mai departe şi după divorţ, iar cel mai recent exemplu că separarea de parteneră nu este un capăt de...342

16 sep 00:00Monden„Vocea României“, în topul preferințelor

Cu 3 momente care au întors toate cele 4 scaune și cu dorința de a atrage cele mai bune voci de partea lor, cei patru...185

16 sep 00:00MondenLarisa Drăgulescu a pierdut sarcina și a rupt logodna cu iubitul tinerel

Larisa Drăgulescu (35 de ani) trece prin momente grele după ce a pierdut o sarcină și pus capăt logodnei cu...318

16 sep 00:00MondenActrița Selma Blair, transformată la un an după diagnosticul de scleroză în plăci. Cum arată acum

Selma Blair (47 de ani) a trecut printr-o transformare radicală, la un an după ce a dezvăluit că suferă de...273

16 sep 00:00MondenTop modelul Naomi Campbell a revenit la Londra pentru o gală caritabilă

Top modelul Naomi Campbell s-a întors la Londra, oraşul său natal, pentru o gală de caritate organizată sâmbătă...181

16 sep 00:00MondenLiam Gallagher a dezvăluit că-l va invita la nuntă pe fratele său, Noel, cu care se află în conflict

Liam Gallagher a declarat că îl va invita pe fratele său, Noel, cu care se află de mai mulţi ani în conflict, la...193

16 sep 15:16MondenActriţa Felicity Huffman, condamnată la 2 săptămâni de închisoare în scandalul admiterii frauduloase în universităţi

Actriţa americană Felicity Huffman a fost condamnată vineri la două săptămâni de închisoare pentru că a plătit...212

16 sep 15:11MondenPăpuşa Barbie celebrează Día de Muertos

Păpuşa Barbie a întruchipat de-a lungul timpului mai multe personaje, de la femeia de afaceri, la astronaut sau...196

Mapamond
16 sep 00:00MapamondMarea Britanie: O nouă demisie în rândul deputaţilor conservatori care se opun Brexitului

Premierul britanic conservator, Boris Johnson, a suferit un nou eşec sâmbătă, odată cu demisia altui deputat din...193

16 sep 00:00MapamondHong Kong: Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene împotriva protestatarilor

Poliţia din Hong Kong a recurs duminică la grenade lacrimogene şi la un tun cu apă împotriva unor manifestanţi...181

16 sep 00:00MapamondGermania, Italia şi Franţa îi vor prelua pe majoritatea migranţilor de pe nava umanitară Ocean Viking

Germania va prelua 24 de migranţi salvaţi pe Marea Mediterană şi aflaţi pe nava umanitară Ocean Viking,...177

16 sep 00:00MapamondBrexit: Boris Johnson vorbeşte despre ''progrese enorme'' spre un acord şi aminteşte de supereroul Hulk

Premierul britanic, Boris Johnson, a afirmat sâmbătă că "progrese enorme" sunt în curs între Uniunea Europeană...200

16 sep 00:00MapamondConvorbire telefonică între Trump şi Netanyahu, cu câteva zile înainte de alegerile din Israel

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat că a vorbit sâmbătă cu premierul israelian Benjamin Netanyahu despre...194

16 sep 00:00MapamondCasa Albă confirmă moartea fiului preferat al lui Osama bin Laden

Casa Albă a confirmat sâmbătă lichidarea lui Hamza bin Laden, fiul preferat al lui Osama bin Laden, prezentat drept...240

16 sep 00:00MapamondAlbania vrea să-şi intensifice eforturile pentru a deveni membră a Uniunii Europene

Premierul Albaniei, Edi Rama, vrea să extindă cooperarea ţării sale cu Uniunea Europeană (UE), ca parte a...179

16 sep 00:00MapamondTurcia: Autorităţile ordonă arestarea a 223 de membri ai personalului militar suspectaţi de legături cu reţeaua lui Gulen

Autorităţile turce au ordonat arestarea a 223 de membri ai personalului militar servind în toată ţara şi în...194

16 sep 00:00MapamondTrei persoane în arest la domiciliu, în urma anchetei asupra prăbuşirii unui pod la Genova soldată cu 43 de morţi

Trei persoane care au legături cu compania italiană de autostrăzi care a operat podul din Genova care s-a prăbuşit...182

16 sep 00:00MapamondMigranţi: Italia autorizează nava Ocean Viking să debarce la Lampedusa

Nava Ocean Viking, care aştepta un port sigur pentru a debarca 82 de migranţi salvaţi pe mare, a fost autorizată de...183

Sănătate
12 sep 01:00SănătateTulcea: Patru cazuri de West Nile, confirmate în judeţ

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a înregistrat, de la începutul sezonului cald, patru cazuri de infecţie...744

5 sep 00:43SănătatePintea: 90% dintre rapoartele realizate în urma controalelor la unităţi medicale - depuse la Parchet sau DNA

Aproape toate rapoartele realizate în urma controalelor efectuate la unităţi medicale au fost depuse la Parchet sau...723

5 sep 00:44SănătateAutoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și-a început activitatea la Constanța. VIDEO!

Oficiul Teritorial Sud-Est al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (A.N.M.C.S), cu...1001

29 aug 00:53SănătateINSP: 19 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Nouăsprezece cazuri de infecţie cu virusul West Nile s-au înregistrat în perioada 3 iunie - 28 august, potrivit unei...820

27 aug 00:00SănătateSARCINA în perioadă NEPOTRIVITĂ: Cât de mult contează VÂRSTA la care rămâi ÎNSĂRCINATĂ?

Primul lucru la care ne gândim când vine vorba să avem un copil este perioada în care acesta va apărea. Ne gândim...1223

22 aug 00:00SănătateSorina Pintea vrea o lege care există deja: să dea posibilitatea psihiatrilor să interneze nevoluntar bolnavii periculoși

Ministrul Sănătății , Sorina Pintea, intenționează să modifice legea în domeniul psihiatriei, propunerile...950

20 aug 01:14SănătateAroape 2000 de pacienți investigați UPU Constanța în minivacanța de Sfânta Maria

Aproape 2000 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență...1009

8 aug 02:33SănătateINSP: 7 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Numărul persoanelor care au fost infectate cu virusul West Nile de la începutul perioadei de raportări (3 iunie) a...1194

6 aug 03:50SănătateCNAS: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a fost repusă în funcţiune

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunţă că, începând de marţi, Platforma Informatică a Asigurărilor...1469

5 aug 10:31SănătateO NOUĂ METODĂ DE SLĂBIT: hipnoza! Bani grei în schimbul unor iluzii?

Tot mai mulți oameni apelează la diferite metode pentru slăbit. Suntem destul de preocupați de felul în care...1386