REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Proiectul blocului cu 15 etaje, în mijlocul cluburilor din Mamaia, a pornit cu stângul: ce s-a întâmplat în Comisia de urbanism a primăriei

Proiectul blocului cu 15 etaje, în mijlocul cluburilor din Mamaia, a pornit cu stângul: ce s-a întâmplat în Comisia de urbanism a primăriei

Replica API 12 iulie 2019 | 10:01 804

Blocul cu 15 etaje pe care Ilie Panait intenţionează să îl construiască în mijlocul cluburilor de la capătul staţiunii Mamaia a stârnit reacţii şi din partea susţinătorilor acestui proiect, care au comentat, de-a valma, cum că „e foarte bine că se construieşte, e în spiritul construcţiilor anului 2019”; „ce mişto dacă ar avea, la etajul 15, un sky view!”. Extraordinarele comentarii vin, probabil, din partea unora care nu au studiat planurile prezentate de investitor în faţa Comisiei de urbanism de la nivelul primăriei, şi pe care îi informăm că proiectul a fost întocmit cu încălcarea legislaţiei din domeniul construcţiilor. Ce e drept, ca desen, construcţia pare grandioasă. În realitate, este doar un desen pentru care nu a fost obţinută vreo autorizaţie de construcţie; mai mult, la elaborarea proiectului, a fost calculat un CUT (coeficient de ocupare al terenului) nereal. La stabilirea acestui CUT, proiectantul a socotit şi terenurile învecinate, ori, conform legii, coeficientul se stabileşte exclusiv pe terenul de care dispune investitorul.

Reamintim că afaceristul Ilie Panait a început demersurile de obţinere a unei autorizaţii de construcţie pentru un hotel S+P+12-15E+terasă circulabilă - hotel-apartament cu alimentație publică la parter, pe aleea Lamia nr. 16, Mamaia. Cererea privind emiterea autorizaţiei investitorului a intrat în discuţia Comisiei de urbanism din cadrul primăriei chiar ieri, 11 iulie. Din comisia de urbanism fac parte specialist, arhitectul şef al municipiului şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu. După această primă rundă de discuţii, planurile investitorului vor ajunge şi în atenţia consilierilor locali, în comisia de specialitate, iar ulterior la votul aleşilor locali, într-o viitoare şedinţă.

Revenind la discuţiile de ieri, facem precizarea că specialiştii i-au atras atenţia investitorului că un astfel de bloc ar urma să strice întreaga zonă, să “îngroape” cluburile, dar, cel mai important, CUT-ul este calculat în mod eronat. Chiar şi ala, investitorul are drum liber să-şi continue demersurile în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie. Nimeni nu îl poate împiedica să o facă, rămâne de văzut şi dacă va reuşi să obţină avize pentru un regim de înălţime P+12-15. La fel,va fi interesant de urmărit cum vor vota consilierii locali un astfel de proiect. Mai adăugăm că patronii de cluburi şi-au arătat deja nemulţumirea şi au caracterizat drept neserioasă şi lipsită de fair-play întreaga situaţie: „Ne strică afacerile. În plus, cum a putut să anunţe că vinde apartamente într-un bloc pentru care nu a obţinut măcar autorizaţia de construire?! Toţi constructorii de pe piată anunţă că vând şi prezintă proiectul abia după ce obţin autorizaţiile de construire, adică atunci când e sigură afacerea…”, a comentat unul dintre patronii de cluburi din Mamaia.

Mai multe detalii despre bloc: https://www.replicaonline.ro/bubuie-un-scandal-in-mamaia-bloc-de-15-etaje-in-mijlocul-cluburilor-de-fite-396430/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am achitat un avans de 50k euro , credeti ca domnul Panait va obtine autorizatia de constructie?multumesc
0
0
Logica este buna pentru vest dar proasta pt noi
5
0
Suntem prosti caci nu ne dam seama ca astfel am ajuns intr un razboi civil economic iar cineva profita pe urma dezbinarii noastre. Cineva din vest sau mai de la vest
11
1
Si pe mine nu ma.lasa sa demolez o casa veche batraneasca si sa construiesc alta noua
3
0
Nu poate exista comparatie... Daca va renunta la procesele distructive si inutile iar apoi va face pace cu constructorii Chitac iese primar in 2020. El ca om are valoare nu e pramatie!
17
1
Ai vazut ca nu e manevra ai primit si tu
15
0
Mirela te repeti cu acelasi mesaj postat la ora 3 noaptea, cumva vrei sa ne arati ca te ai trezit din betie? Esti la fel... un bou cu tzatze
8
4
Ai dreptate. Am citit acum comentariile din cele doua articole si sunt sigura ca sunt platiti ca sa posteeze si sa dea voturi verzi. Trebuie anuntata politia si institutiile abilitate sa faca dreptate umbrei si litoralului.
23
11
Replica e un site de doi bani. Daca platesti, scriu astia ce vrei tu si poti sa te pisi pe oricine. De ce nu i dati in judecata?
34
0
Rasauteanu idiot nenorocit cum indraznesti sa blochezi un proiect plutitor pe Marea Neagra? Construieste idiotule pe diguri si lasa plaja in pace.
39
0
Din pacate aceasta Ovanesian a facut enorm de mult rau orasului si a distrus multe persoane. Azi te apara, maine, daca da altul mai mult te distruge!
32
3
Este o femeie cu sufletul negru si fara nici o morala. Am citit pe portalul Tribunalului si omul de mai jos are dreptate. Extraordinar cat de josnic s a ajuns. Pt ea joaca cu procesele de a anularea PUZ urilor si autorizatiilor este numai pt acumalare de capital de imagine. A fost avocata celor de la Oil Depol si Solid House si acum i a dat in judecata... Pacat ca nu se mai asculta La Familia caci e foame de bani baieti!!!
39
3
Bine ca si a dat Ovanesian demisia din Asociatita Constanta Altfel si astfel si a dat seama Chitac ca avea sarpele la san. Lesbiana aia care spune ca apara drepturile constantenilor e avocata unor italieni care pe Mamaia au construit peste terenul meu iar apoi cladirea s a inclinat cu 35 de cm de bine ce era facuta . Apoi le a cazut tencuiala si au intrat cu forta pe terenul meu cu ordonanta prezidebtiala luata tot de Ovanesian si in loc sa tencuie au placat cu alucobond luandu mi alti 20 de cm. Cautati pe tribunalul Constanta Spinu Doru si Oxia Constanza
41
4
Mirela esti un bou cu tzatze , proiectul va fi executat pe un teren proprietate si unde exista deja o constructie cu amprenta la sol . Plutitor nu va fi si nici macar pe diguri asa cum ti ar placea tie, dar dupa o noapte de baut moca la breeze te apuci la 3 noaptea sa bati campii
36
2
Bogdanele esti suparat ca te au exclus din loja ca te au prins ca n ai avut onoare si i ai luat casa alauia de la executari silite facand manevra cu executorul. Tu te ai gasit sa vb de evaziune ba nenorocitule. Ai fost esti si vei ramane JOSNIC!
38
0
Eu n am sa mi las niciodata copilul sa calce prin cluburile alea de 2 bani. Zgomot ca la balamuc, droguri si SMECHERIE si AROGANTA ROMANEASCA. Daca te uiti in parcare vezi masini de minim 10 milioane de euro dar nici unul n a citit capra cub3 iezi. Iar apoi dau si muzica la refuz de ti sare capul de pe umeri. Marii investitori de cluburi baga maxim 100.000E intr o sandrama din aia si scot milioane din evaziunea si drogurile pe care le vand. Rusine sa le fie!!!
36
3
Mesaj de la Sir Winston Churchill pentru deja inculpatul investitor: niciodata,niciodata,niciodata,niciodata NU RENUNTA !
4
32
Mie imi convine reclama!!! Mai vinzi o bere , mai o apa cu lamaie, mai o faina.....
34
1
Rasauteanu idiot nenorocit cum indraznesti sa blochezi un proiect plutitor pe Marea Neagra? Construieste idiotule pe diguri si lasa plaja in pace.
41
3
Pe fata fara perdea a ajuns pe ultima suta de metri si trebuie sa si faca plinul, poate dupa expirarea mandatului va fi numit viceprimar la wc urile de la Nuba si Breeze ca pt Constanta vedem ce face
41
0
Rasauteanu idiot nenorocit cum indraznesti sa blochezi un proiect care ar aduce o geamada de bani bugetului local in favoarea cluburilor acelea pline de infractori.Cu un nerv vecin cu nebunia ziua ai fost in comisia de urbanism vociferand in favoarea cluburilor , iar noaptea erai la masa la breeze cu patronul de acolo si de la nuba.Nenorocitul naibii.
41
3
Un curvar arogant mereu cu Bale la gura
9
38
se vede clar ca sunt de partea cluburilor. Ce le mai place... shaorma
42
2
Autoritatile trebuie sa aplice legile! Nu este normal ca angajatii Primariei sa se transforme in avocatul cluburilor. Asta e prea pe fata, ar fi putut sa o faca mai cu perdea...
44
3
Pacat ca n ai ramas in america si ca vrei sa ne destepti pe noi... Vb de New York de fundatii pai tu moshule ne dai clasa...Dar arata ne ce ai facut caci daca ne plimbam prin spate pe la tine la carciuma in piata Ovidiu vedem doardaramaturi vopsite cu negru. Lasa ne pe noi asa prosti cum suntem sa mergem pe ce cale vrem. Si aia cu fundatiile crede ma ca te degradeaza cel mai mult. In 2019 au ajuns detoanele impermeabile si la Mamaia
42
3
Numai papagalii nu vor dezvoltare. Lumea i proasta tare caci in loc sa se preocupe de pb reale cum ar fi alimentatia cu Euri se inahaita sa atace blocuri ca si cum asta ar fi pb societatii noastre contemporane. Un tampit scria mai jos ca un dezvoltator face 300% profit... Bai debilule unde s a pomenit asa ceva. Un ciclu de dezvoltare in Mamaia ia min 3 ani achizitie teren certificat de urbanism avize futai prin comisii autorizare construire cu totii nebunii ca nu mai avem oameni si apoi vanzare si pune la calcul ca in perioada asta pana vinzi investesti timp si bani de ti sare basca din cap..
45
3
Draga Radu, draga Navigatorule, dragii mei partizani ai acestui individ si ai acesui proiect... Am fost eu pe la New York, am cunoscut persoane inteligente si deschise din toate punctele de vedere, dar imi cam cedeaza nervii si va urez un drag si placut futut in gura!
3
44
Intelegeti ma si pe mine !!!scriu din puscarie. Nu am alte viziuni . Atata pot eu.scriu si eu ce aud pe aici.....
24
3
Foarte bine, sa construiasca. Aici vad doar invidie din partea celor care nu au reusit si nici nu vor reusi niciodata in viata asta sa faca nimic. Domnul Panait a construit tot timpul calitate maxima si ii urez mult succes in continuare.
42
4
Pentru cel care a comentat dupa mine, la ora 18:26: Eu nu am pretentii de erudit in domeniul geotehnic. Nu stiu cu ce se mananca ideile dvs despre insorire. Banuiesc insa ca se refera la lipsa acesteia, dat fiind faptul ca apare un turn de circa 50 de metri inaltime, umbrind multe alte constructii mici. Nu sunt din tagma patronilor de cluburi. Sunt un om oarecare, care a expus o parere legata de fundatia stabila a cladirilor din New York, comparativ cu panaramele de fundatii sapate in nisip aici, in Mamaia. Sa fim sanatosi si sa ne citim peste 10 ani, cand marea va avea cu 2 metri in plus!
3
40
Dl. Cristi Panait, mason ca si multi de pe aici, are afacerea pe numele parintilor. Mason ziceam ca si fagabou si spagagiul de babu, deci se va face. Ideea e cum haleste primaria in ckntinuare si de la unii si de la altii, dar de facut, se va face. Iar dl. Panait Cristi, dupa aceea, isi va face si puscaria cu care e dator. Pentru evaziunea cu celelalte blocuri.
9
53
Personal eu si mai multi colegi de ai mei stam in blocuri construite de D-nul Panait.Este singurul constructor cu experienta al Constantei ,in care avem incredere ! Felicitari pt proiect!
48
4
Ce bine ca ae pricepe toata lumea la geotehnie, la conditii de insorire, drept la proprietate... ce aveti oameni buni? Daca de la inceput s-a stabilit prin PUZ ce sa se faca acolo si tehnologia din ziua de azi o permite, cum e posibil sa i se interzica cuiva sa isi valorifice proprietatea? Sa o valorifice si cel cu clubul la fel de bine... nu il opreste nimeni... ce va tot dusmaniti in necunostinta de cauza?
48
4
Am fost la New York de mai multe ori. Acolo, sub orice cladire inalta sau mai scunda, este roca fantastic de tare. Acolo, pe sub un bloc de 60-70 de etaje, trece metroul sau trenul. Tocmai pentru ca fundatia este construita pe stanca dura. Nu se compara situatia lor cu cazul Mamaiei, unde este numai nisip. Legat de viitorii proprietari: acestia vor fi investitori, clar. Deci nu vor locui acolo. Vor cumpara spre a inchiria pe timp de sezon. In restul anului, imobilele vor fi goale. Cine este idiot sa se mute permanent acolo, la 5 metri de cluburi. Adica langa zgomot, aglomeratie, depravati.
6
40
Vecinul tau face pe acelasi PUZ daca este om de rand, insa daca este smecher, face o dezbatere publica cu vecinii, pe care oricum n-o ia nimeni in seama, si se modifica dupa bunul lui buzunar. Chiar trebuie sa fii copil sa nu vezi cate blocuri s-au facut intre case in Constanta si Palazu.
1
42
Cat de urs sa fii sa vb astfel sau cat de lipsit de logica. Auzi frica ca ti faci casa si vine unul langa tine si face un bloc. Pai pe acelasi PUZ ca al tau construieste omul. Daca Puzul permite case si blocuri se poate face la astfel. Daca ti cumperi teren pe zona de reglementare ZRL2A sau B si nu sunt modificari cu PUZuri esti sigur ca se fac doar locuinte unifamiliale daca esti urs si faci casa in Mamaia, Campus Tomis Plus etc fii sigur ca langa tine vine altul care cu aceleasi drepturi conf PUZ si face blocusorul. E simplu tr sa te informezi cu un certificat de urbanism... Greu Ursus
46
1
Este oarecum incredibil cum in articolul asta sunt 80% pareri pozitive, precum si 95% in articolul precedent. Chiar credeti ca turistul are nevoie de umbra pe plaja? Toti vor sa faca blocuri, nimeni nu mai face hotel, fabrica, resturant. Toata lumea blocuri. A ajuns sa ne fie frica sa ne mutam la casa din cauza ca pot face bloc langa noi. Mai treziti-va din prostie si terminati cu profitul asta marsav pe 3 ani. Economia n-are cum sa mearga cand patronul si-a luat triplu in 3 ani, si cam asta a fost.
6
45
e clar ,ne trebuie o furtuna ca la greci sa aranjeze lucrurile .la 15 etaje trebui fundatie de 6 m ,adica in apa .cumparati cu suces acolo si peste 10 ani o sa fie ca la venetia cu parcare pt barci
5
44
Urez succes dlui Panait sa reuseasca sa treaca peste piedicile puse de contestatari si sa reuseasca sa finalizeze acest proiect frumos la fel ca cel din str Traian precum si celelalte proiecte finalizate.
45
6
Cand au facut cluburile nu a comentat nimeni nimic, a fost totul ok. Traiasca clica lu Rasauteanu si a patronilor de cluburi ca si au adjudecat un sfert de mamaia dar daca vrea un om normal ceva acolo nu se poate ca de esti pe teren "privat" .
48
0
Eu as vrea ca toata plaja noastra sa fie modernizata... si sa atraga cat mai multi turisti...
39
3
Se vede clar ca gasca din primarie e dictata de patronii cluburilor. De ce sa construim ceva frumos in Constanta. Ce s-a intamplat Costine? Nu a cotizat Panait la tine? S-au ai mancat destul de la cluburi? Vezi ca ai masa in primul rand la Nuba.. dupa decizia asta ai consumatie gratuita toata vara..Bravo tie
51
2
astept sa vad si eu civilizatia occidentala si cetatenii europeni pe strada Blocurile cu bariere ,cluburile si suv-urile de lux repr mai nimic din civilizatia vestica ci mai degraba un apanaj al unei clase sociale burgheze neocomuniste dintr-o tara est europeana cu ft ft multe probl soc ec samd
5
41
Vand apartament la etajul 6 pret atractiv mai pe scurt 34 de mii de euro!Detalii in privat sau la locatie faceti cu mana sa va pot recunoaste pe video la interfon
38
1
Eu am fost cel care am prezentat proiectul in comisie. S a discutat constructiv si s au cautat solutii pt ca lucrurile sa convietuiasca ba mai mult sa se creeze o simbioza. Viceprimarul Rasauteanu a pus in mod logic pb cluburilor din zona fara a incerca sa vicieze cu ceva drepturile dlui Panait Ilie. Am simtit ca toata lumea dorea sa gaseasca o cale prin care toti investitorii sa fie ok
47
3
Toata nebunia asta mi se pare un foc de paie. Unii sa faca cluburi iar altii nu au voie nimic!!!
48
2
De ce sa ne dezvoltam !!?? Mai bine ne tragem in jos , stiti chestia cu capra , atat de specific romanului . Mai bine la cules de capsuni , nu deranjam pe nimeni , strandem bani ptr sampania din cluburi .
44
5
Un proiect frumos si de anvergura intotdeauna are contestatari! Si mai ales evazionistii de la cluburi! Le este teama ca vor fi obligati legea in ceea ce priveste zgomotul. Ai auzit Decebal, Politia Locala, Antifrauda?
48
4
pe baietii astia i-a innebunit succesul si pe fagadau si pe rasauteanu si pe babu, incep sa faca ca Mazare, doar ca ala a trait alte timpuri, in cazul unui refuz de autorizatie, oare platesc ei daune constructorului din banii lor sau din banii orasului, ca nu ar fi prima data cand se intampla
48
2
Replica, cum a construit patronul vostru in Piata Tomis 3, fara respectarea autorizatiei de construire, fara respectarea legilor 10 pe 1995 si 50 pe 1991? Faceti o investigatie daca sunteti jurnalisti...sau cum s-a construit Nuba fara AC???
52
1
Daca am putea sa ne vedem de treburile noastre fara sa ne uitam in curtea vecinului ar iesi totul de calitate asa cum sunt constructiile domnului Panait.
51
5
asta este asa cu dedicatie data de la baietii veseli de la nuba si de la brezze, ca zici ca au primarii pusi de ei
50
1
Nu mai ai mult! Si cacatii tai de Rasauteanu si Babu stau bot in bot cu ala de la Nuba si Breze si acum blocheaza oroiecte frumoase si comanda articole! Timpul curge in defavoarea voastra!
50
1
mai nou se pare ca Fagadaul are ocupatii noi, se apuca sa blocheze proiecte la comanda asa pe ultima suta de metrii cat mai are mandatul ca oricum nu l mai alege nimeni
50
1
Nu inteleg pare patronii de cluburi de ce ii deranjeaza ca se construieste ... si ei au facut la fel ... ipocrizie ...
53
0
astora cu cluburile le este frica ca le ia lumina, in loc sa se bucure ca vor veni mai multi oameni chiar langa ei si isi vor cheltui banii acolo ei vor sa traga sfori sa nu i lase si pe altii, dar cand si au luat ei autorizatii a fost bine
53
0
rasauteanu o ia pe urmele lui mazare si incet incet o sa ajunga sa faca nunta la puscarie
47
0
patronii de cluburi sunt mana in mana cu rasauteanu, normal ca vor sa blocheze, daca ii ducea capul pe astia de la primarie cand s-au facut cluburile modificau si puz ul, atat timp cat este legal si zona este incadrata pe p 15, nu au temei legal sa nu dea autorizatii, o sa ne trezim ca il blocheaza pe constructor, ala actioneaza in judecata si cere si daune si o sa plateasca constantenii ca in cazul fincogero
51
0
Sunt in cardasie cu totii.Cand au facut cluburile, nu s-a identificat nicio problema.
51
0
ce conteaza mai mult, un proiect frumos incadrat intr-o zona care permite dezvoltarea occidentala a orasului sau mizeriile lasate dupa o seara de club...cluburile activeaza doar 2 luni, o astfel de investitie ramane.... poate ne mai cizelam si noi ca popor..asa se creaza noi locuri de munca ... nu locuri de pierzanie...
50
2
E de vina. Cand au facut cluburile n-au blocat nimic. O clica de mafioti. Acum, cand vrea cineva ceva frumos, nu se poate. RUSINE!
52
0
Jurnalisti ratati ce dezinformeaza publicul pentru o apa plata la un club de fite... Hai sa facem numai corturi, sau au voie sa construiasca numai un anumit tip de oameni
52
0
Toata lumea isi dau cu parerea despre acest proiect adica toti sint specialisti arhitecti ingineri tehnicieni dar sai lasam sasi faca treaba oamenii care de pricep la asemenea lucruri Dar de fapt astai Romanul de pricepe la toate
47
1
DOAMNE FERESTE!!! Ce sa intelegem de aici? Patronii de cluburi si-au angajat viceprimar?!... este incredibil ce se intampla...
51
0
@ 4:16 ...cum sa compari Constanta cu NY ? Acolo spatiu verde este sfant !! Au parcu cetral din NY..cat jumatate din Constanta . Unde nu se poate construi sau sa intri cu masina . Amenda fiind atat de mare , incat , iti pare rau , ca te-ai nascut . Asta ..acolo .
6
41
Am facut plangere pentru santaj si evaziune pentru aceasta publicatie. Nu are legatura cu articolul prezent si nici cu cei care construiesc, dar trebuie sa ne unim altfel fiecare in parte va fi santajat. Cu cat mai multi imi urmeaza actiunea se va face dreptate. Minciuni, presiuni, circ platit de unii. O publicatie serioasa lucreaza pe o firma reala nu ca replicaonline.ro inchisa din 2006. Sunt curios pe ce societate v-au taiat facura pentru banii platiti pentru reclame. Dar asta ne vor spune autoritatile...
53
0
Misto blocurile alea pe nisip.Unul linga altul,altul linga unul.Ce nu va spun pozele lucioase,ba investitorii melcilor,este briza cu miros de fum dela combinatul Midia navodari.Seamana cu mirosul de la Ploiesti! Dar daca esti drogalau,cine mai baga de seama. E plin la bulgari de blocuri goale,e buna investitia!
8
43
Ca la noi! Ei dau legile...ei nu le respecta !Functionarii nostri mareti!! Si e valabil in toate domeniile!
46
1
Alexandra, tu de ce iei apararea cluburilor in disputa asta? Ambele stiri sunt un atac direct asupra investitorului care vrea sa faca blocul. Vad ca le plangi de mila patronilor de club, iar pe investitor nici macar nu ai avut bunul-simt sa il contactezi. Daca era o stire corecta, trebuia sa ai si declaratia lui. O mizerie de stire, nedocumentata, tendentioasa, scrisa la comanda.
51
0
ce de agenti imobiliari pe aici
7
43
Ca de obicei cand se vad deranjati unii apeleaza la presiuni mediatice ca sa creeze zarva acolo este deja o constructie existenta cu o amprenta la sol, daca ridicau cei de la nuba sau de la celelalte cluburi nu mai era galagie acum sunt chipurile deranjati o practica veche pacat ca in tarile civilizata se poate
55
0
Patronii de cluburi sa o lase mai usor cu vanzarea de droguri
60
2
Corect este fiecare sa si vada de treaba lui.de cand patronii de cluburi sunt mai nou arhitecti?
54
2
un scandal fals! un articol preplatit! rusinos cum manipulati!
58
2
Daca stiam la ce scandal dau nastere, mai bine ma abtineam. Stateam in umbra si il injectam pe arhitectul Vanturache, oricum PUZ ul in zona este P plus 15 si nu mai avem ce face.
54
1
Mamaia ,spalatorie de bani murdari.
23
34
Locuiesc in summerland si fac zilnic reclamatie pt zgomot. Cluburile au nascut articolul acesta ... Cu investitii de 2bani din lemne vopsite si prelate de vagoane fac milioane . Voi face o sesizare la primarie caci si apoi la DNA daca nu se iau masuri cu zgomotul. Cu roabele cu care cara sampanie la drogatii de bani gata sa mearga la munca
69
1
Langa un club, nici mama surzilor nu mai poate sa doarma. Ca sa nu mai spunem de tot felul de specimene care ies din cluburi - drogati, alcoolici, excroci - cu care nu ai vrea sa dai nas in nas ca locatar in acest bloc.
60
1
Articol scris la comanda! Deranjeaza faptul ca a fost cineva mai istet decat cei cu cluburile...Investitia este una absolut remarcabila, constructia va fi viitoarea perla a statiunii Mamaia! Nu mai fiti invidiosi! Nu imi amintesc ca cei de la Replica sa fi comentat ceva cand s-a construit Hotel Opera. Sau cei cu cluburile!!!
54
11
Exista PUZ pentru 15 etaje acolo si legea permite adaugarea unui etaj in plus si mezanin. In plus ce treaba are cu cluburile? cum deranjeaza cluburile? este o prostie, articol tendentios clar.
55
7
Nici un arhitect nu a vb despre CUT care astfel se calculeaza oriunde in Mamaia iar de cluburi sa fim seriosi s a vb doar de catre viceprimar care spunea ca s a saturat de reclamatiile venite din partea locatarilor din Summerland. Domnul Isacov a cerut lamururi legate de subsol care este proiectat 8m in pamant si 6 m deasupra punand parterul f sus. Nu pot sa cred cata dezinformare se propaga.
62
0
Se vede treaba cine a comandat articolul!!! Este tendentios si dezinformeaza. Intr o comisie de urbanism nu se poate discuta despre patronii de cluburi !!! Se vorbeste in termeni tehnici! Dar se vede ca scrieti articole din cluburi!!!
56
1
Ieri am participat la comisie si nici nu s a pus in discutie faptul ca specialistii ar fi atras atentia asupra cluburilor care sunt chiriase pe niste terenuri cu fix aceleasi reglementari ca si terenul dlui Panait. Singurul specialist care a vorbit de eventuala disparitie a cluburilor a fost viceprimarul Rasauteanu care este bun prieten cu Razvan de la Breeze si probabil ii apara interesele. Despre calclulul CUT nici un arhitect dintre noi toti prezenti in comisie nu a discutat. S a discutat despre solutiile de parcare cat si de faptul ca subsolul imobilului este foarte adanc. Jalnic articol
58
3
Mai inteligentule, tu compari arhitectura si parcurile din NY cu aia din Konstangeles ?? E clar ca esti cazut in cap.
19
46
Dar la New York de ce se pot construi blocuri cu 100 de etaje si bloc langa bloc, probabil ca americanii sunt niste prosti care nu au auzit de PUD, PUZ, Vanturache, Babu, Fagadau...si cred ca nici cei de la Dubai nu stiu ce valori avem noi, mari specialisti in arhitectura, constructii, urbanism. Suntem un neam de invidiosi, plini de vrajba si ura, puturosi, o natie de necalificati dar cu pretentii. Asta meritam...asta avem
56
17

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369