REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Prostituată din Constanța, ucisă în Austria

Prostituată din Constanța, ucisă în Austria

A.V. 28 septembrie 2022 | 15:25 11321

Noi informații înfiorătoare în cazul tinerei românce ucise sâmbătă, într-un apartament din Ternberg, un oraș din districtul Steyr-Land, Austria. Medicii legişti au stabilit că Ana Maria, despre care presa locală scrie că ar fi fost prostituată, a fost bătută până la moarte.Conform rezultatului autopsiei, fata de 23 de ani s-a înecat cu propriul sânge și cu vărsături. Tânăra era din municipiul Constanța.

Presupusul criminal, Alexander H., în vârstă de 34 de ani, s-a mutat din Innsbruck la Ternberg cu doar două luni în urmă. Pe Ana-Maria, care ar fi prestat servicii de escortă, a abordat-o pe internet, scrie oe24.at, care a publicat și fotografia fetei. Nu este clar dacă românca lucra pe cont propriu sau printr-un intermediar. Cert este că, potrivit declarațiilor făcute de austriac în fața anchetatorilor, acesta i-a cerut fetei să vină, sâmbătă seară, la apartamentul lui din districtul Steyr-Land.

Românca s-a înecat cu propriul sânge și vărsături

Ajunsă la domiciliul bărbatului, între cei doi a avut loc o ceartă, care, conform lui Alexander H., a fost legată de prețul pe care femeia l-ar fi cerut pentru serviciile pe care urma să le presteze. Furios, individul a început să o lovească sălbatic pe fată, recunoscând că a bătut-o până la moarte. Ana Maria a fost desfigurată, ucisă cu o violență ieșită din comun. Ulterior, părinții au identificat-o pe tânără cu ajutorul tatuajelor, pentru că era de nerecunoscut, a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului din Steyr, Andreas Pechatschek, conform observatornews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce crezi tu ca cel care scrie de raluca florea de la medgidia , care sta cu familia in constanta cu chirie mananca rahat ? Fata asta o da duse maicasa disparuta cu ani in urma , si ea acum se prostitueaza ! Gasca ei de prietene au vandut o si ele spun prin medgidia ce face !
5
0
Numele ei era Ana Maria Dinescu , din Cumpăna ?
2
0
Pana acum ceva zile am inteles cine are inima de caine... nu stiam cine haleste rahat.... Am aflat, era unu stramb, scotocea prin gunoaie si pus o bordura, scria mesaje gen cum gasesti pe aici. Asa ca, gunoierilor, aia care mancati rahat, fruntea sus si hai la munca, poate scpati din saracia in care domniti, nu e o rusine sa muncesti, e o rusine sa mananci rahat
2
1
De la medgidia fata lu cami florea , sora lu elena larisa se prostitueaza in danemarca ! Mai face si pe constanta 0734829918 numarul ei !
3
1
Meseria asta oricum nu i ptr orisicine… imi pare rau de ea ca a murit de tanara…. Dar asta se intampla cand nu stii cand sa te opresti. Geld ist nicht alles. dar voi astia care comentati urat sa dea domnul sa patiti de 10 ori mai rau.
1
2
Toate taraturile astea, asa fac. Vor bani pe naspa. Daca s-ar duce si ar presat ce promite pe pretul corect le-ar las ain pace. Riscurile meseriei. Uneori merge , uneori nu. De data asta nu a mers :)) .
5
1
Asa titlu de kkt sa fiti tot ziaru replika si copii vostri sa moara asa
2
5
Foarte bine ! Magna Cum Laude !
3
5
D-zeu sa o ierte!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367