REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PROTECȚIA COPILULUI bagă 8 MILIOANE de LEI în ECHIPAMENTE de PROTECȚIE

PROTECȚIA COPILULUI bagă 8 MILIOANE de LEI în ECHIPAMENTE de PROTECȚIE

Replica API 30 mai 2021 | 19:35 2106

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța este în căutarea unei firme cu care să semneze un acord cadru pentru achiziționarea de îmbrăcăminte de protecție împotriva virusului Sars-Cov2. Direcția pune la bătaie până la 8 milioane de lei pentru acest contract.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța intenționează să semneze un contract pentru un acord cadru în vederea achiziționării de îmbrăcăminte de protecție împotriva agenților biologici și chimici, în contextul pandemiei existente. Obiectivul contractului este reprezentat de achiziționarea de echipamente de siguranță în vederea asigurării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov2, respectiv îmbrăcăminte de protecție împotriva agenților biologici și chimici necesare la centrele și serviciile din subordinea D.G.A.S.P.C. Constanța. Furnizarea de echipamente de siguranță este benefică pentru beneficiarii D.G.A.S.P.C. Constanța, deoarece se asigură respectarea prevederilor Legii nr. 272/2004, republicată, privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, cu modificările și completările ulterioare, Legii nr. 292/2011, Legea asistenţei sociale și ale Legii nr. 448/2006, republicată, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Valoarea totală maximă estimată a contractului este de 8.039.462,00 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 28 iunie 2021.

Cine poate decide în acest contract

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: director general – Răducu Carmen; director general adjunct economic – Chilă Carmen; director general adjunct protecție socială - Marcoșanu Silviu Mihai; director executiv asistență socială – Anca Ghițulescu; director executiv protecția copilului – Constantinescu Neli Simona; Biroul Achiziții Urmărire Contracte: Barda Iuliana Nicoleta, Constantin Dana Antonela, Enache Dafina, Popa Alexandru Iulian, Sotir Anișoara, Șerban Laura Alexandra, Apetroaei Elena Loredana, Parpală Eduard; Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic: Macovei Marius, Monea Florin, Tudoran Corina, Stamate Ionela, Ciuceanu Mariana, Andrei Liviu, Mititelu Radu, Meroșneac Cătălin; Biroul Juridic Contencios: Albu Cristina, Guță Titiana, Enache Mihai Gabriel, Ristea Mihaela; Serviciul Contabilitate: Stamule Zoica, Marcu Sorina, Neculaev Alina, Cosma Felicia Iuliana, Serbinuc Iuliana, Eremia Marius.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au echipament pt p**a sa ii stropeasca cu s****a pe ei sa isi revina la 3 80 pai da ca poate asa nu mai distrug famili familiamiasi p**a pe mormantu lor pe natia lor pe copii lor pe morti lor de t****i in putiti flamanzi cand se vad in cadru statului au ce bine este ca mancam si facem ce vrem noi distrugem ce p**a mea pai da ca pe noi nu ne distruge nimeni doar vedem procurori morti la televizor avocati morti judecatori morti si stam si ne intrebam dc afost ucis pai dc ? Pt ca ei vinde si nu isi da viata cand iti spune patintele in durerat sa pleci in morti mati de pe pamant pai pleci daca nu pleci vei fi ucis simplu si frumos nu stai si ii spui ca nu ne dam vietile nu noi vrem sa traim bine pe pamant nu pleci nu te pui si vb tu vb parintele in durerat
0
0
Cum are un angajat al statului si al legi 2 maini si 2 picioare asa si eu am si eu pot sa fac mai multe prin liniste ei sa nu creada ca ma sperie pe mine sunt in stare si pt moarte cand stiu ca mau distrus miau luat tot mau lasat fara nimic pai fara nimic te las in toti ani astia cand vrea p***a mea nu cand vrea legea sau ei
0
0
Aici a afisat toate curvele si muistele serpi si sarlatani care se f*t in c*r si se intind mai rau ca curvele in cadru statului care distrug mamicile le lasa fara copiii si scrie despre mamicile care leau lasat fara copii fara barbati fara nimic ca sa dat consimntamantu pt adoptii nu zice ca pune mamicile fortat sa isi dea copii in adopti doar ca sa aive ce manca ei ce pune pe memesele lor pai da ca noi suntem oile de condus si de muls pana pun mana pe benzina si ii ard in strada in amiaza mare ca nu imi este frica de nimic sa naive inpresia ca nu vin peste ei sau ca nu fac nimic vai de pizdele lor si de pulele lor cu mine nu le merge la obositi astia ca ma retine pe mine mjnca si nu am timp sa vin peste ei asta este cu totul alt ce va dar sa fereasca dumnezeu sa imi dau demisia de la munca sau sa nj mai mjncesc ca vai de pulele lor si de pizdele lor sti cum sunt pe ei si la pas si la roata atst pe ei cat si pe legi ce cine sunt legile dumnezeu sau ce nu inteleg cum are un angajat
0
0
Multi directori si hop un sef la 5 angajati!!!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272