REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

PROTEST în stațiunea Mamaia: oamenii vor să MUNCEASCĂ! VIDEO

PROTEST în stațiunea Mamaia: oamenii vor să MUNCEASCĂ! VIDEO

Replica API 12 mai 2020 | 13:07 7571

Mai multe persoane s-au adunat în fața hotelului Majestic din stațiunea Mamaia, marți, 12 mai, pentru a protesta.

Ei susțin că vor să muncească și le este frică de faptul că și-ar putea pierde locurile de muncă având în vedere situația actuală privind turismul.

”Ne-am adunat pentru că s-ar putea să ne pierdem locurile de muncă. Protestăm aici pentru că în loc să ne dea nouă bani, își plătesc ei pensiile speciale”, a spus, pentru Replica, un protestatar.

Menționăm că în zona respectivă, reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc au susținut o conferință de presă cu privire la situația turismului.

P.I., L.I.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciuhabul si-a amenintat angajatii sa iasa cu panourile alea ca sa faca poze
1
0
Acum operatorii din turism plang toti, mai ales ca nu vor mai putea sa practice preturile alea de Monte Carlo si Sychelles. Dar sa nu uite ca la Mamaia un sejur era mai scump ca un logan.
5
2
Cind ne umflati notele de plata la restaurant , la cazare , atunci munceati tare de tot , ne vedem la anul si atunci cum vrem noi !
11
3
masinile din spatele doamnelor arata opulenta. daca le vand vor putea trai linistiti cel putin un an. adevarat ca oamenii vor sa munceasca, dar vor sa munceasca pentru un trai decent, sa munceasca pentru ei, pentru familiile lor nu pentru patroni.
7
3
Patroni va pus ,,nu mai are cum sa faca evaziune fiscala,,ati votat Bavarezu cu ciuma galbena o beliti.
5
2
L-ati votat cu 2 maini pe Iohanis, acum primiti ce-ati votat chelnerilor. Si nu numai voi l-ati votat.Pai ce s-o votez pe proasta aia de Veorica, votati-l pe desteptul Iohanis, chiar azi ne spune ca e obligatoriu spalatul pe maini. Oare cine ii verifica pe romani ca se spala pe maini.Alta desteptaciune, cica nu tb. declaratie pt. deplasare in zona Metropolitana. E stabilit oficial, prin lege, O.G. care sant zonele metropolitane. Omu e f. destept d-aia rumanii l-au votat.
4
9
Sunt in parcare la majestic, a lui murad. Receptionera, contabila si instalatorul hotelului. Cel cu halat albastru.
8
2
Sunt de origine german si mi se rupe poola de romani
5
8
Sa va dea ajutoare desteptii de la P.N.L. CARE VOR DEPOPULAREA TARII ! Plecati in Germania la cules sezonier de sparanghel !
7
13
50 lei sezlongul ?
14
1
Recalificati,va. Tara are nevoie de electricieni, sudori, strungari, ingineri, maistri, etc , nu fake,uri de meserii.
18
2
Trebuie reluata activitatea in toate domeniile,nu numai in turism.Da,imi pare rau pentru cei care muncesc in turism,in special pt.cei de pe litoral!In foto apare insa si un nene,cu pantaloni galben-negru si bluza albastra ,arata cam ca un pensionar,nu cred ca traieste din turism!Manifestarea sigur nu e spontana,dupa pancarte pare regizata.Daca maine s-ar da liber,fara restrictii,sunt curios cati ar veni pe litoral in perioada asta,pana pe 15 iunie de exemplu! Litoralul romanesc inseamna evaziune,spagi catre diverse autoritati,unii mimeaza niste controale incepand cu 28 august si nesimtire
18
0
hahahahahahahah
5
0
au iesit 2 receptioneri si 3 cameriste. Medicii, procurorii, navigatorii acum si hotelierii plang dupa ajutoare sociale. Parca nu va placea pesedeaua!sa va dea usri ajutoare.
12
5
Oamenii au dreptate! Totusi, pancardele alea, nu sunt facute acasa pe genunchi. Tot machedonii flamanzi ii imping de la spate. Sictir javrelor! Ati furat toata zona verde a Constantei si acum vreti sa va compatimim. Sa deschideti hotelurile construite din furaciuni, atunci cand va spun eu. Adica niciodata!
26
1
Acesti oameni protesteaza pentru ei, nu pentru hotelieri!!!! Acesti oameni protesteaza pentru a trai decent!!! Statul nu face nimic pentru ei!!! Statul ne indatoreaza tot mai mult! De ce nu taie pensiile speciale???? De ce nu dau afara din sistemul bugetar??? De ce multinationalele nu platesc toate impozitele in tara noastra!!!!!
7
17
Bravoooo pe 15 iesim in toata tara.
7
8
..cele doua fetite au chef de....munca...sanchi...cred ca sunt in ...pofte....
12
2
Radeti de ei prostilor ca o sa ne ajunga cutitul la os tuturor, mai devreme sau mai tarziu! O sa regretati amarnic isteria asta cu statul in casa!
10
11
Ce comentarii de oligofreni! Oare sunteti platiti sa va dati arama pe fata? Poti dezinforma, dar trebuie sa o faci cu stil, tre sa ai ceva la tartacutza. Spre exemplu in Germania s a circulat pe strazi fara masti, fara declaratii, nu au panicat pe nimeni, lumea se duce la munca, chiar dc la unii li s a redus programul. La noi vor sa ne ingroape definitiv. Oamenii sunt ingrijorati, vor o viata normala, fara mall, fara inghesuiala dar vrem un minim de normalitate. Nimeni nu poate sa mi ingradeasca dreptul la viata si la felul in care decid sa traiesc. Pot sa mi asum riscuri fara a te afecta
19
7
pentru astia cu pancarte, va astept la aeroport la sparanghel sau daca nu, vedeti ca sunt multe de facut in agrigultura romaneasca, tot pe timpul verii ca in turism si tot fara contract.... sunt locuri de zilieri destule daca vreti sa munciti!!!
11
4
80% din hotelierii romani sunt niste borfasi. Evaziunea fiscala in turism ajunge la 70%. Sa dea faliment!
25
8
Ce pancarde frumos inscriptionate au. Cine i a sponsorizat pe acesti oameni??? Reconversia profesionala este solutia dragii mei!!!
14
3
Sunteti cam tetqrdati voi asa cu munca voastra, la spital o sa ajungeti idiotilor
3
10
Astia n au pic de originalitate,defapt unde nu e motivatie se vede,se simte,sunteti previzibili ca "Alba-neagra" fara "regia " de pe margine!I au invatat colegii de la Antenta cum se demontreaza pe bani ?Imi plac idioatele alea "capete plecate" din nastere ce pancarde au?le ati facut la sotul la servici?sau la vreun asociat?
7
2
Dar ce aglomeratie, ce multime de oameni vai vai vai
10
5
faceti ce stiti mai bine....
12
1
Pentru inceput trebuie rezolvata problema transportului. Cu ce sa vina turistii la mare? Voi nu v ati prins ca petrol mai este doar pentru urgente?
7
8
i-a scos murad in strada
21
0
Reconversie profesionala. Sectorul constructiilor, agricultura au nevoie de angajati.Nu cred ca ati absolvit facultatea de ospatari, barmani etc. Totusi, pentru ce sa va dea voua bani, asa cum cere un protestar? Pentru nemunca?
19
5
Vreti inca un sezon de scalavagism ? Va plac plantatiile mekidonilor si arabitoilor ? Litoralul romanesc s-a terminat imediat dupa 1989 , sa fie clar !
28
4
numai prostii vorbiti. nu va doare capul?
4
9
cand o sa vina totzi taranii la mare ne am dus pe plua si asa sung aglomerate mijloacele de transport mai lipseste jumatate de tara sa ajunga pe litoral sa ne imbolnavim cu totii sa mai faca niste patroni de hotel ceva profit
18
5
bani de pancarde de unde ati avut?
16
8
De angajati sincer imi pare rau.Patronii sa suga pixul ,fac bani pe spatele amaratilor.
29
3
Pe nesimtitii de la GMS nu i vede nimeni ? 8 lei din ct pana in Mamaia ? Pai e mai ieftin sa merg din ct in Mangalia
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212