REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Protest la Constanţa: "Pensionari, vă respectăm, Ţara vrem s-o apărăm"

Protest la Constanţa: "Pensionari, vă respectăm, Ţara vrem s-o apărăm"

Replica API 7 februarie 2017 | 00:34 417

Circa o mie de constănţeni au fost în marş pe străzi, luni, scandând lozinci precum: "DNA, să vină să vă ia", "Pnesionari, vă respectăm, Ţara vrem s-o apărăm". A fost a şasea zi de proteste la Constanţa, chiar dacă OUG 13, cea care a scos lumea în stradă, a fost abrogată.

În Capitală, este a 7-a zi de proteste.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da,aparati pensionarii MI si din Armata cu pensiile cat casa!Plus alte facilitati,munciti pentru ei ca astia n-au platit un impozit toata viata lor,iar de lupte ce sa zici?Munceau soldatii iar ofiterii numarau cosurile cu porumb sau struguri,ca ii scotea regimul la munci agricole sa faca si ei ceva!Aparati-i pe altii ca la voi se gandeste Pulea Spataru!
3
1
Pensionarii??! Care au votat psd pt un pui si un kg de faina??care au abonamente gratis pe autobuze si te dau la o parte ca za stea jos desi noi studentii avem bilet??au pensii, au asigurare la medicul de familie si noi murim pe drumuri la doctor ca nu avem cu ce plati??numai "drepturi" aveti nenorocitilor!!voi sunteti de vina pt ce se intampla in tara asta pt ca va vindeti pe nimic!!mie scarba!!
3
2
Iubesc partidul pdsr !
0
0
De bine sau nu,pensionarii de azi au construit in viata lor tot ce se continua sa se fure si azi. Si asta in regim totalitar.... Tineretul ca face,sprijina jefuitorii asa zisi ,,de dreapta'' ?Cum de nu au iesit impotriva abuzurilor zilnice ale regimurilor de tip basist,impotriva taierii padurilor si instrainarii resurselor interne? Pensionarii sunt problema sau cei care nu lupta pentru un loc de munca in tara, platit decent ?Cat de stupid sa fii,sa-i ajuti pe cei care au fost impotriva poporului,care au taiat salarii si au demolat economia?Chiar iubiti pedeleii mascati in penelei?
5
1
nu aparati tara ci ajutati pe altii sa o secatuiasca de valoare si sa o cumpere pe nimic. daca va pasa de batrani sprijinitii pe cei care le maresc pensiile si incearca sa le asigure o batranete decenta. liberalii si useristii care incita la ura vor prin violenta sa destabilizeze statul de drept. nu vremelnicii politicieni aflati pe moment la putere hotarasc sarta tarii ci noi cei multi si obiditi. inainta sa strigati in strada documentati-va, stati de vorba cu parintii si bunicii vostri si numai dupa aceea vedeti pe cine sustineti.
5
0
Daca analizezi declaratiile tinerilor "frumosi si liberi" de pe toate site-urile de socializare si din toata media in general, vei descoperi cat de rusinati sunt pentru ca sunt romani. Cat de rau este la noi si cat de bine este la altii. Dintr-o data au fost cuprinsi de un patriotism fierbinte. Manipularea este vizibila de pe luna. As fi curios sa vad cati dintre ei s-ar inrola ca voluntari, sa apere tara de un eventual agresor extern. De latrat suntem buni toti.
5
2
Sa ii iei slobozii in gura Lui Klaus . Muie comunistilor. Abia astept sa muriti dracu sa ramana tara curata,, futuva n gura de pensionari puturosi. De CE AVETI PENSIE DE 400 DE LEI MAI , DACA NU ATI MUNCIT ? Cum dracu ati reusit sa nu munciti pe vremea lui Ceasca , ca ala va baga la puscarie. Mari putori sunteti.
5
13
Sunteti ultimele dejectii ale umanitatii...hitler a fost mic copil pe langa iohannis.
17
5
Care din tinerii astia ar fi iesit in strada daca erau pe timpul comunistilor, ar fi ei in stare sa apere tara cu arma in mana? Va spun ca sigur nu, s-ar vinde imediat cu o fac si acum. Ma ingrijoreaza viitorul tari, Doamne ocroteste acest popor.
22
5
Cel mai corect ar fi ca votantii psd sa organizeze un anti-protest in Constanta. Aidoma celor din capitala. Dar pesemne in cel mai vechi oras atestat al Romaniei, la aceasta ora, gainile s-au culcat demult... Doar cateva mai cotcodacesc pe net, evident aflate intr-o stare de transa.
8
18
Disciplina si responsabilitatea au disparut o data cu eliminarea stagiului militar obligatoriu. Si stagiul mai avea un rost: In caz de razboi, erai pregatit. Ca rezervist primesti o luna de instructie la unitatea ta, pe arma pe care ai fost incadrat, timp in care se recapituleaza ce ai invatat. Tinerii chemati in stare de urgenta primesc incadrare la nimereala si 3 luni de instructie pe fuga. Dupa care sunt trimisi in linia 1. Am avut multi in instructie care se speriau ca arma proaspat unsa scoate fum. E normal. Arde uleiul ramas pe teava si scoate fum alb-albastrui. Doar la primul foc.
17
4
De ce nu a fost Iohannis de ziua uniri a Romanilor,,,,
15
5
INCA DE LA INCEPUTUL PROTESTELOR S-A URMARIT CREAREA UNEI OPORTUNITATI PENTRU ALEGERI ANTICIPATE DIN PARTEA PNL, USR SI PMP! ACEASTA STRATEGIE IDIOATA NU DUCE DECAT LA O LOVITURA DE STAT, IAR INSTIGATORUL PRINCIPAL ESTE KLAUS JOHANNIS! INTR-ADEVAR, STATUL DE DREPT TREBUIE APARAT SI RESPECTATE ALEGERILE PTR CA IN CAZ CONTRAR, AJUNGEM LA ANARHIE SI MULTIMEA V-A IMPUNE MEREU PE CINEVA, FARA A RESPECTA PROCEDURA VOTULUI!
19
5
Ha ha ha, hai ca asta e tare de tot! Iresponsabilii astia manipulati vor sa apere tara!! Si ei chiar cred asta? Trebuie aparata tara poate, dar de ei! De pensionari nici nu mai zic, cred ca sunt plini de respectul astora!
18
4
tinerii de azi nu respecta nimica ,nici macar pe parintii lor,nu respecta munca,nu respecta ordinea,este un haos in capul lor pe care vor sa-l provaduiasca,pentru cei mai multi,asta-i
22
9
bai geniilor. voi nu ati votat guvernul. voi i ati votat pe cei care intra in parlament. au avut majoritate psd si alde. si ei au numit pe cei care formeaza guvernul. nu l ati ales voi. incompetentilor
11
11
Frumosi si liberi de program... Unul cu serviciu, cu program, cu raspudere nu isi pierde vremea pe strazi seara de seara. Sa fim seriosi
24
8
pnl si usr sa o lase balta. altfel vom cere alegeri anticipte si promitem ca nu vor mai intra in parlament
22
7
Felicitari boschetarilor, poate asa scapam de ciuma neagra-nazista-hitlerista.
15
7
constanteni dragi, BRAVO!speram cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu sa iesim de sub jugul mafiei comuniste!
15
26

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212