REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Protestul de la Constanța a escaladat! Un polițist SIAS a scos arma la un fermier

Protestul de la Constanța a escaladat! Un polițist SIAS a scos arma la un fermier

Andreea CONDURACHE 14 ianuarie 2024 | 00:00 9207

Revolta fermierilor şi transportatorilor se extinde în toată ţara. La Constanța mai multe utilaje aşteaptă un semnal să se pună în mișcare spre Bucureşti. La faţa locului sunt însă şi trupe SIAS care încearcă blocarea acestui protest. Mai mult, în mijlocul scandalului unul din luptători a fost surprins când scoate arma şi o pune pe capota unei maşini.

Protestul de la Constanta a escaladat! Un politist SIAS a scos arma la un fermierun luptător SAS a ridicat arma la un fermier

,,Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

Protestul de la Constanta a escaladat! Un politist SIAS a scos arma la un fermierimagine de la protest

În seara de 13 ianuarie a.c, în timpul protestului transportatorilor din municipiul Constanța, unul dintre participanții la trafic nu a respectat dispozițiile polițiștilor aflați în dispozitiv și s-a îndreptat cu autoturismul către participanții la acțiunea de protest, precum și către efectivele dispozitivului de ordine și siguranță publică.

În acest context, un luptător din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru a înlătura pericolul la adresa dispozitivului de ordine, precum și a protestatarilor, s-a poziționat cu genunchiul stâng pe vehiculul condus de persoana respectivă și a îndreptat arma din dotare către blocul motor al vehiculului.

Menționăm că este vorba de o armă, cu muniție neletală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Revendicările fermierilor

- Echivalarea categoriei B cu TR şi categoriei B1 cu TR1;
- Obligativitatea înmatriculării și nu a înregistrării la primărie cu carte de identitate, o măsură abuziva atât timp cât se putea înregistra cu factura de proveniență.
- Obligativitatea inspecției tehnice periodice care nu este decât un jaf național din banii noştri atât timp cât aceasta nu este făcută faptic ci doar se eliberează un document printat conform cu producătorul.
- Lipsa subvențiilor din conturi cu diverse tertipuri ba controale ba monitoring ba incompetenţa funcționarilor, ba nefuncționalitatea sistemului informatic.
- Încasarea subvențiilor imediat ce se depune cererea în cont, fără niciun fel de amânare, întrucât este dreptul nostru, şi nu trimiterea la banca, să plătim dobânzi și să pierdem sume importante;
- Legea forţei majore neimplementată pentru a putea susține pe cei cu probleme financiare întrucât după 2 sau 3 ani de secetă excesivă și de inflație nejustificată la motorină, inputuri și îngrăşăminte și prețuri la produse sub media europeană, prin înţelegeri între multinaționale, cu 60 de euro față de Bursa de la Paris.
- Nesusținerea printr-un cadru legislativ adecvat fermierii români în fața invaziei investitorilor străini care primesc credite cu dobândă 0% pentru a ne cumpăra la pachet.
- Reglementarea produselor agricole din Ucraina netaxate care sufocă piața. Preț corect la cereale.

Ce revendicări au transportatorii  

- mărirea pragului indemnizației de deplasare neimpozabile a șoferilor pe intern și extern;
-  acciză motorină;
- ⁠concurență neloială cu companiile care nu dețin RCA și licențe;
- e-Transport (GPS pe camioane);
- taxa de drum;
- beneficii și fonduri europene;
- tichete pentru camioane electrice;
- ⁠beneficii șoferi ca în construcții;
- nereguli cântare vămi;
- timpi așteptare vămi;

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
COMENTATORI.....RAUTACIOSI...CHIAR NU INTELEGETI???? MILITIANUL...RAMANE....MILITIAN...SA NE MANDRIM CU MILITIENII ACESTEI TARI...
1
0
A scos si el la vedere ce are mai mare!
3
1
Politia isi indreapta armele catre cei care muncesc cinstit si isi cer drepturile !!! RUSINEEE POLITISTILOR!!! TREBUIE FACUTA O REVOLUTIE , DE DATA ASTA PE BUNEEE !!!
9
2
Bagame-as pla in m voștri de slugi,boi sunteți niște pizdoi acasă și când sunteți cu cagule vă dă și tupeu
6
2
Ce vreti mai daca nu ne place munca e mai usor sa promovezi asa cu scandal degeaba semnalați avem multi p****i adepti nu aveti ce ne face.
3
0
De ce sauxand veți scoate armele pentru specialii drogați sa scăpăm tara de cretinii ăștia datorita cărora pensionarii mor de foame iar copii se culca flamanzi. Aceștia sun polițaii care vor și ei măriri de salarii, sa înțeleg ca măririle sunt direct proporționale cu scoaterea armelor împotriva celor ce lupta sa supraviețuiască? Un lucru este clar, tara este scăpată de sub control. AUR uși infiltreaza oamenii oriunde apar proteste
11
1
sunt fetitele lui Moraru, aia la pielea goala cu peruci de femei si cu pusca in mana ?
6
2
ce ocazie pierduta sa bagi in teasta lu manivela un bob...
0
11
la intimidare se scoate arma . Niste unii care cu arma in mana se cred Dumnezeu
12
6
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist!Apropo,Verinica a fost ceasca unde dadeam limbi!
13
2
Padurile cu ce sunt transportate , nu cu camionalele astea care cer drepturi ?
8
7
pe langa controlul psihologic pe care ar trebui sa l faca acesti bravi militieni cu arme in dotare, ar trebui si un control ginecologic ca la interactiunea cu un interlop, se poarta ca niste pi z d e
26
9
La Constanta protestul este deturnat de cei de la AUR, prin Marian Saioc si nevasta lui! Mereu manipuleaza protestatarii si ii insriga, dupa stau si ii filmeaza si posteaza pe Facebook! AUR si SOS trebuiesc scoase in ilegalitate, sunt niste tradatori au ca scop destabilizarea Romaniei !!
22
8
La cei care distrug padurile nu scot armele. Sclavi ordinari
29
3
Mulți și p****i in r*mânia asta! Ba tâmpiților când pa voi va pune sefu sa-i spălați buda o spălați, nație spălată pe creier, așa și ăștia….nu-s din voia lor acolo….spre deosebire de mulți dintre voi, ei respecta niște reguli!
7
18
manipulatorii abia asteapta un protest,aici isi formeaza capitalul politic ,aici e adevarata munca... cinstita a lor, aici iese banul si viitorul!indeamna la haos, nesupunere ,golanie si incurajeaza minciuna,nerespectarea legii, debandarea !in tarile unde sau facut proteste nu sa procedat ca la noi !
10
3
au o autoritate si se bucura de un respect destul de scazut, multi au fost batuti, jigniti sau le-au fost ignorate ordinele adesea si pe undeva e normal sa le mai cedeze nervii; seful politiei, ministrul de interne si primul ministru au ramas datori cu un raspuns la intrebarea ce cautau trupele sias acolo in conditiile in care protestatarii nu erau violenti; adevarul e ca autoritatile au actionat adesea in forta nejustificat de 34 de ani iar agresivitatea si cretinismul lor fata de populatie se poate vedea in zeci de mii de exemple din legislatie care trateaza intreaga populatie ca pe niste infractori periculosi pestele de la cap ...
13
13
Militieni de doi bani cu creier cat bobul de orez.Hai iesiti la atac va asteptatam cu comentarii oligofrenii dracului.
18
7
si parintii lor au tras in 89...
13
5
Asta e atitudinea politiei din ziua de azi. Sta cu mainile in buzunar in fata cetatenilor. Arata foarte urat, politia din Germania tot asa face? Argumentul cum ca le-ar fi frig la degetele pica, pentru ca s-au inventat manusi. E pur si simplu sfidare la adresa cetateanului. Mai cititi codul bunelor maniere
16
5
Ar trebui sa raspunda disciplinar pentru incalcarea regulamentului intern care spune in ce context se poate indrepta arma spre cineva.
21
4
actiune bine organizata! cine o fi in spate? ramine ciolacu prim ministru, sau il dau jos? accepta candidat unic la presedentie, de la PNL? PSD, ciuma rosie! mai tineti minte cintecul si interpretul?
10
1
Trebuie sa ne mobilizam toti! Acei politisti sunt platiti din banii nostri! Ar trebui sa fie destituiti din functie impreuna cu ministru!
15
7
Ba frate cum la scos șefii,ca e arma neletala are voie sa îndrepte arma către un simplu șofer care a crezut ca să deschis circulația. Ăștia sunt tot aia care greșesc adresa la deschinderi și rămân în sistem fără sa plătească. Și colegii lui au rămas gura cască , când trebuia imediat tras de mana ,dus la sediu poate avea halucinații, din cauza oboselii vedea interlopii, pe Cherecheș, pe Ghiță care a ajuns în Serbia , pe Mario Iorgulescu, pe ala cu Mercedesul din București care fii beat și blocat în trafic a fugit ca vântul de politie care era la ușa lui.
22
6
Politistul trebuie trimis la control psihologic si apoi trimis acasa sa indrepte arma spre masa si tasu sau spre copii lui daca are. Este pregatit sa lupte cu infractorii si clanuri interlope in nici un caz cu civilii care incearca sa ocoleasca blocadele politiei. Cine mortii mamii lui se crede aceasta scursura a societatii.
25
13
Rahatul cu arma nu se intreaba oare de unde are paine pe masa?
30
9
Felicitari pentru mobilizare transportatorilor. Politia a intervenit la ordin, asta face politia in orice stat. Daca jegurile politice corupte le permiteau sa protesteze decent sau nu sprijineau obedient interesele ambasadelor straine care au dat "ordin" sa treaca toti camionagii ucrainieni prin Romania fara nicio restrictie, nu ii puneam in genunchi pe romanii nostri. La ANR aceeasi obedienta a sefilor pusi politic la facut planul de bani si spagi si de aceea voi idiotzilor de colegi stati pe salarii de mizerie, cele mai mici de departe din tot portul, fie de stat, fie privat. ANR-ul sa intre in greva generala si atunci veti vedea cresteri ca la politisti, profesori, medici. La ce raspunderi aveti luati praful de pe toba. Voi puteti bloca doar o zi intreaga economie a Romaniei dar pentru asta nu trebuie sa continuati sa fiti niste lashi, oricum Sindicatul lui Lita va ia cotizatia degeaba ca el a fost mereu doar lacheul milionarului Mezzei. Bravo camionagiilor ca iau atitudine
25
6
Băi fatalailor dacă vă vede budeanca cu arma îndreptată către un civil ? Animalelor patrupede
18
11
Militieni de sas se simt puternici cu civilii Trimite-i pe front în Ucraina și fac pe ei
29
14
Mai ceva ca-n Rusia lui Putin, dreptul la proteste a disparut in Romania!
26
11
Nu le mai dati arme fatalailor microcefali ! E usor sa te bati cu civili neinarmati , nu tablagiule ? Ia du-te tu in Mali..ia si cutitul de lemn cu tine, sa-ti razui rahatul din izmene.
30
15
Se vede iar ca sunt manati pentru ca nici solicitari nu au,ce inseamna solicitarea,,timp de asteptare in vami,,? Pai cozile sunt facute tot de ei!
16
14
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist!Apropo,Verinica a fost ceasca unde dadeam limbi!
20
6
Desfiintarea taxelor de la podurile Dunarene aferente Dobrogei! Dobrogea nu face parte din Romania?
30
0
De 30 de ani suntem condusi de niste tradatori, analfabeti care si-au facut cuib prin birouri, lor si neamurilor lor, amantelor etc. Trebuie dati jos si pusi intelectualii tarii, nu toti covrigarii mincinosi, auzi… cu rol determinant la revolutie vrea sa isi puna in CV
33
0
Nu e posibil sa tolerați asemenea comportamente. Cum sa fi amrnintat cu arma pt nimic ? Nu suntem stat polițienesc. Șefi acestui țara-n obosit trebuie sa ia atitudine. Afara cu el. E de munca in construcții la sapa.
25
19
Fatalaii din trupele speciale nu gândesc ca au copii acasă și ca și pentru familiile lor sunt vremuri la fel de grele! Se umfla ca baloanele și nu au bani de o ciocolata pentru copii de acasă!
31
19
Mafia Corupția a distrus r*mânia De treizeci de ani e un jaf national Țara numai are niciun viitor merge spre faliment E timpul ca oameni corecți ingineri profesori economiști finanțiști să-și de-a mâna pentru a face un partid să scoată țara din mizeria in care se află Cu alde ceauane și burlane sticle goale comperem la conducerea țării r*mânia merge in șanț Corupția și analfabeții au distrus tot ce le-a ieșit în cale
39
0
Un derbedeu,care se crede mare luptator cu arma in mana si mascat.iti trebuie autorizatie sa protestezi?Hai ma ...mars.Voi astia care ati vandut petrolul,gazele,ati invitat,,investitorii straini,,in tara sa o jefuiasca si voi sa va luati spaga,v-a autorizat cumva poporul roman?ce autorizatie ma jegurilor
37
12
Daca eram eu politia se p***a sau capitula.Cata verdeață bag eu in ei ce știți voi ?
7
11
Din moment ce nu a respectat indicatiile politistului , a fost bland cu el ca aveti smartphone-uri acuma :)) Sa zica mersi ca-i roman si nu rusnac
27
29
La Constanta protestul este deturnat de cei de la AUR, prin Marian Saioc si nevasta lui! Mereu manipuleaza protestatarii si ii insriga, dupa stau si ii filmeaza si posteaza pe Facebook! AUR si SOS trebuiesc scoase in ilegalitate, sunt niste tradatori au ca scop destabilizarea Romaniei !!
42
16
Sa ma faca si pe mine sa inteleg ceva, in 89, jandarmeria nu l a aparat pe Ceausesc, azi, ii apara pe jefuitorii tarii, psd si pnl, nu are logica..se mai si mandresc cu o activitate de 170 ani. sunt slugi sau tradatori?
50
8
Iar politia cta .In cazul cu șoferul drogat răsturnat la Teghirghiol la ala nu a ridicat nimeni arma,nu a fost testat pt droguri, nici cătușe... Sa găsit un polițist sa îndrepte arma către un șofer care era în trafic ,nu în tir .bine ca nu a tras . Ala nu cunoaște uzul de arma,direct îndrepți arma??!
49
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212