REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PSD depune propria moțiune de cenzură doar dacă va fi semnată și de USR-PLUS

PSD depune propria moțiune de cenzură doar dacă va fi semnată și de USR-PLUS

Replica API 6 septembrie 2021 | 19:50 724

Social-democrații vor depune propria moțiune de cenzură, doar dacă va fi semnată și de USR-PLUS. O altă condiție este ca moțiunea să fie depusă când se vor strânge cele 243 de voturi necesare demiterii Guvernului Cîțu.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat la Antena 3 că USR-PLUS trebuie să își asume un text de moțiune de cenzură din care să se înțeleagă că aceștia au fost la guvernare:

„Dacă vor cu adevărat să dea jos guvernul trebuie să își asume dezastrul din ultimul an și să voteze moțiunea PSD. (...) În momentul în care noi am făcut publică moțiunea cu 157 de semnături ale parlamentarilor PSD, am invitat pe toți cei care au vrut să voteze această moțiune să vină la discuții, inclusiv pe textul moțiunii. Nu au avut bunul-simț să ne consulte pe text și au venit cu un text din care reiese că USR-ul chiar nu a fost la guvernare.

Vedem mâine la Biroul Permanent Reunit ce vor spune cei de la USR-PLUS. Tot ceea ce ne dorim este să plece Cîțu, dar să plece împreună cu Ghinea, cu Barna, cu Drulă și cu Năsui. Sunt în aceeași măsură vinovați pentru dezastru.

Ne interesează mâine mult mai mult decât moțiunea USR-PLUS ca la Biroul Permanent Reunit să treacă propunerea noastră de a face comisie de anchetă cu privire la ceea ce se întâmplă în Energie. Asta este agenda principală a cetățeanului.”, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i credeam in stare, dar uite ca s-au prins de lucratura USR. Daca semnau motiunea USR-AUR, la vot, USR ar fi votat impoitriva. Motiunea nu trecea iar PSD, conform art 113 din Constitutie, nu ar fi putut depune alta in aceasta sesiune parlamentara. Motiunea adevarata trebuie depusa in toamna cand efectele scumpirilor uriase, ale inflatiei si ale politicilor idioate in multe domenii vor scoate lumea in strada.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272