REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PSD îl va propune pe Titus Corlăţean să preia funcţia de preşedinte interimar al Senatului

PSD îl va propune pe Titus Corlăţean să preia funcţia de preşedinte interimar al Senatului

Replica API 1 februarie 2020 | 00:00 451

Titus Corlăţean

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis să îl susţină pe Titus Corlăţean pentru a prelua funcţia de preşedinte interimar al Senatului până când va fi publicată motivarea Curţii Constituţionale cu privire la actualul şef al Camerei superioare, Teodor Meleşcanu.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, după şedinţa CExN, că s-a decis ca "până la motivarea CCR cu privire la alegerea preşedintelui Senatului să mergem cu unul dintre vicepreşedinţi, având şi atribuţii de preşedinte".

Ciolacu a menţionat că acesta va fi Titus Corlăţean, care urmează să fie validat şi de grupul parlamentar al PSD de la Senat.

Întrebat dacă are informaţii că Teodor Meleşcanu îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, Ciolacu a spus: "Am stat de vorbă cu el şi a spus că ar dori să îşi înainteze demisia, că aşa este corect. Am luat act de dorinţa dânsului, una cât se poate de morală, dar am discutat şi de acordul pe care PSD îl va avea în viitor cu Forţa Naţională", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va fi nimic Corlatean. Ideea e ca la sefia camerelor sa nu mai fie psd. Apoi e simplu cu anticipatele.
5
0
o are mica! asa zisera admiratoarele de la rin grand hotel golyam bordel. scrie cu ea pe pereti,Atat
2
0
Dupa cum te exprimi sigur esti un PNL ist imputit iar referitor la muia cu cacat sa o iei tu si familia ta de handicapati imputiti.
1
6
Acest limbric nu a facut nimic pentru Medgidia !
6
1
de medgidia !!! Muie cu cacat !!!
4
1
Un fwte vant de Medgidia pe tiparul prostului solemn.Un demagog de ....clasa.
4
1
...l-ati scos de la naftalina pe incompetentul asta care a organizat in mod dezastruos alegerile prezidentiale din 2014... a umilit Diaspora, iar Senatul a respins inceperea urmaririi penale impotriva acestuia.
7
1
Merita puslamaua ,ptr.el au stat degeaba zeci de mii de oameni ,la coada ca sa voteze....Un nemernic.Tara il merita din plin
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212